Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bìcu

Osoby, które nie mają szans na tak zwane normalne życie

Polecane posty

Gość Bìcu

Takie jak ja. Nie mam szans na randki,  związki, romanse itd Życie z kobietą to totalna abstrakcyja. . Jeśli przez tyle lat nie było na to szans to z czasem będzie tylko gorzej.  Chętnych brak, kontaktów z kobietami tez w ogóle nie ma. czy zresztą potrafiłbym się dostosować do czegoś zupełnie nowego? Przeciętniacy mają ciężko,  a co dopiero ja. Jestem w totalnej doopie.  Kompletna pustka.

Pozostaje mi tylko marzenie o starszej ode mnie pięknej kobiecie, która mogę zobaczyć co najwyżej na filmie z YouTube. .. 

Gość gość es

Na Tinderze, Badoo poznaje średnio 1 potencjalne roochanko tygodniowo. Może spróbujesz ?? 😜 

Gość Ona

Z takim podejściem nie wrożę rewelacji. Wiesz co również przyciąga kobiety? pewność siebie- nad która chyba musisz popracować 😉

Gość Bìcu
Przed chwilą, Gość Ona napisał:

Z takim podejściem nie wrożę rewelacji. Wiesz co również przyciąga kobiety? pewność siebie- nad która chyba musisz popracować 😉

No cóż,  lata praktyki.  Każdy by zobojetniał po tych wszystkich latach.To nie jest problem pewności siebie. Bo po prostu nie okazuje jej wobec kobiet,  z którymi nie wchodzę w interakcje.  A jak wcześniej pracowałem z kobietami,  to nie było problemów z normalnymi kolezenskimi relacjami,  aczkolwiek tylko na stopie zawodowej. Ja po prostu nie jestem brany na kandydata do czegokolwiek przez kobiety jako takie. 

Dobrze wiesz,  że są faceci którzy mają inteligencję i zachowania goryli i kobiety same do nich lgną. Więc niech nikt nie pisze,  że tu nie chodzi o wygląd i kasę,  bo tylko o to chodzi. 

Gość Anna

Hmmm, moj facet, gdy go poznalam, byl o 10 lat mlodszy, o polowe biedniejszy i o prawie polowe grubszy. A poza tym byl niesamowicie inteligentny i mily :)

Gość Jan
4 godziny temu, Gość Bìcu napisał:

Chętnych brak, kontaktów z kobietami tez w ogóle nie ma.

Kobiet nie ma, ale Bicu jest, to już znasz odpowiedź dlaczego.