Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tertes

Afrodyzjaki czy dzialają

Polecane posty

Gość tertes

Cześć. Widziałem,że w sklepach zielarskich , sex shopach i na allegro jest sporo afrodyzjaków. Wiele z nich reklamuje się nawet w telewizji. Zastanawiam się jak jest z działaniem tego typu specyfików. Czy ktoś z Was przyjmował i może napisać czy widzieliście jakieś działanie u siebie? Zastanawiam się poważnie nad spróbowaniem czegoś bo atmosfera w naszym związku w ostatnim czasie jest krótko mówiąc kiepska.

Gość sitmi

Spróbujcie. Dopóki nie spróbujecie to się nie dowiecie czy na Was działają. Nikt Wam nie zagwrantuje czy akurat na Was będzie to miało dobre działanie. Sama przetestowałam do tej pory kilka środków ale najlepsze działanie miał na mnie sex elixir. NIe wiem czy o nim słyszałaś... Jest to tak zwana hiszpańska mucha. Nie ma wpywu na mężczyzn ale za to działa na 80% kobiet ( jakiś czas temu robili badania w tym kierunku).

Gość tertes

Wydaje mi się, że tak. Coś mi się tam w przeszłości obiło o uszy. Często to używacie ? Masz może porównanie z innymi ?

Gość sitmi

Nie tak często. Raczej na weekendy albo na wakacjach kiedy dzieciaki są u babci i kiedy mamy więcej czasu aby się sobą nacieszyć. Kiedyś wydaje mi się ,że równiez coś sobie zamówilśmy ale sex elixir okazał się o wiele skuteczniejszy w działąniu od tego co przetestowaliśmy w przeszłości. Nie jest może taki tani ale przynajmniej ma działanie.