Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Przepis

Polecane posty

Gość Gość

Zna ktoś wypróbowany przepis na śląskie klu rwy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gość

*kluski (literówka, tel.zmienia )

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc

Nikt nie zna wypróbowanego przepisu? 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość1
27 minut temu, Gość Gość napisał:

*kluski (literówka, tel.zmienia )

Sró/wka a nie literówka. 😋

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Krakowiaczek

Ja lubię wypróbiwane śląskie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Palec

Kazda mama wie że kluski lubią dużo sosu to najważnejsze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Jan

Ziemniaki muszą być ugotowane, uduszone z tłuszczem (10dag na 1kg) że smażenia słoniny wędzonej, odstane dwa dni w zimnym i dopiero zagniatane na kluski.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gość
1 minutę temu, Gość Jan napisał:

Ziemniaki muszą być ugotowane, uduszone z tłuszczem (10dag na 1kg) że smażenia słoniny wędzonej, odstane dwa dni w zimnym i dopiero zagniatane na kluski.

Do wody i ziemniaków dodać tłuszcz, ugotować i zostawić na 2 dni? 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Jan

smacznie .tv i Magda Ci opowie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×