Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misza

Ale o co chodzi? Nie rozumiem jego intencji

Polecane posty

Gość Misza

Hej,

Jestem kobieta po 40, rozwiedziona, podobno w miarę ładna. Od jakiegoś czasu mam wrażenie, ze interesuje sie mną kolega z pracy ale sama nie wiem co o tym myslec a chyba wyszłam z wprawy w podrywaniu. Nie chciałbym się zbłaźnić bo chłopak przystojny, fajny ale młodszy ode mnie (5 lat). I tak po krotce dużo mi opowiedział o sobie i swoim życiu (zdrada żony), sam się dziwił, ze nie wie dlaczego mi mówi rzeczy, którymi z nikim się nigdy nie dzielił. Gdy potrzebowałam pomocy w pracy stwierdził, ze mógł do mnie przyjechac, i ze szkoda ze tylko uzgadniam z nim telefonicznie co i jak (pracujemy i mieszkamy w innych miastach ponad 200 km od siebie). Proponuje wspolna podróż np. na szkolenie, wypad na rowery itp. Na imprezach firmowych przez większość czasu tamczymy ze soba. I niby wszystko układa się w klasyczny podryw gdyby nie fakt, ze od czasu gdy się rozwiodłam (dwa miesiące temu) zdecycowanie zaczął się zachowywac inaczej. Owszem nadal dużo ze mną rozmawia ale na każdym kroku przypomina mi, ze jestem od niego starsza. I tak dostaje komplement jesteś piękna kobieta nigdy bym nie pomyślał, ze mozesz mieć tyle lat i ze jesteś aż tyle ode mnie starsza... Potem mówi o tym, ze nie chce już się wiązać a jak już to najlepiej romans z jakaś mężatka. Wychodzi na to ze straciłam na wartości... Chyba szkoda czasu i to wszystko to były konskie zaloty, które miały na celu sprawdzenie czy polecę na niego... Ech chybaza stara i za głupia jestem na takie numery....A naiwna jak nastoltka

Gość Gość

Zostaw leszcza, po co ci? W końcu znajdzie się i taki któremu bez ciebie będzie źle żyć 🙂

Gość Ggghhj

Bez przesady 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Zostaw leszcza, po co ci? W końcu znajdzie się i taki któremu bez ciebie będzie źle żyć 🙂

Najprostszy opis miłości😍

Gość gość

Chciał mieć romans i sobie poćwiczyć na starszej mężatce. Jak się rozwiodłaś, to nie chce się narażać na jakieś twoje oczekiwania, np. związek.