Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Max

prawiczek z wyboru

Polecane posty

Gość Max

Jestem 30-letnim prawiczkiem który nigdy nie bawił się w żadne związki z kobitami, tzw. wieczny kawaler, nigdy w życiu nie zaznałem przereklamowanego zakochania , pierwszej miłości, seksu, pocałunków i jakoś mi nigdy nie odbiło bo o tym nie myślę. Powiem więcej, przyzwyczaiłem się do tego stanu rzeczy i już niczego nie chce zmieniać bo mi z tym dobrze. Nie mam żadnych erekcji czy popędów seksualnych, wszystkich traktuje jednakowo jak ludzi. Wszystko poświęcam mojej politycznej pasji. Godzinami w przerwie pracy oglądam programy informacyjne, emocjonuje się polityką jak telenowelą, przeżywam uciechy i goryczy porażki z moją ukochana partią także jak widać jestem normalnym obywatelem IV RP.

Gość Mędrzec z lasu

I dobrze kobieta to chodząca katastrofa, a ta tzw. prawdziwa miłość to tylko bajka. A i tak większość tylko bawi się w seks. Dziewczyn już nie obchodzą nawet twoje zainteresowania jedynie ile masz cm w spodniach i czy umiesz ją ,,zaspokoić w łóżku". Facetów też nie obchodzą pasje i zainteresowania dziewczyny, nawet nie ochodzi ich jak ma ona na imię. Ma mieć tylko biust i tyłek ,,modelki (czyt. prostytutki) z instagrama. 

Te czasy to jakieś nieporozumienie.

Gość rrd

Ja jestem 28 letnim prawikiem, ale mam skłonności masochistyczne i do fetyszyzmu, więc do seksu mnie takiego normalnego nie ciągnie. Podobnie jest ze zwykłymi związkami. Też w nich nie byłem. Nie interesują mnie. 

Gość Gosc
40 minut temu, Gość Max napisał:

Jestem 30-letnim prawiczkiem który nigdy nie bawił się w żadne związki z kobitami, tzw. wieczny kawaler, nigdy w życiu nie zaznałem przereklamowanego zakochania , pierwszej miłości, seksu, pocałunków i jakoś mi nigdy nie odbiło bo o tym nie myślę. Powiem więcej, przyzwyczaiłem się do tego stanu rzeczy i już niczego nie chce zmieniać bo mi z tym dobrze. Nie mam żadnych erekcji czy popędów seksualnych, wszystkich traktuje jednakowo jak ludzi. Wszystko poświęcam mojej politycznej pasji. Godzinami w przerwie pracy oglądam programy informacyjne, emocjonuje się polityką jak telenowelą, przeżywam uciechy i goryczy porażki z moją ukochana partią także jak widać jestem normalnym obywatelem IV RP.

Pewnie, najważniejsze aby Tobie było dobrze a nie wiązać się pod publike bo co ludzie powiedzą. Dzisiejsze związki to jest jakaś porażka a najlepsze są te małżeństwa tylko z psem czy kotem😄

Gość gość

bzykanie kobitki to coś zayebistego jest normalnie i jeszcze jak tak ładnie szczytuje krzycząc .

Gość Max

Chciałem zaznaczyć że nie czuje żadnej frustracji seksualnej, do gwałtu ani pedofilii też mnie nie ciągnie. Nie czuje też żadnej niechęci/nienawiści do płci przeciwnej.