Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nbg

Stoicie w kolejce i ociera się o was śliczna dziewczyna, co robicie

Polecane posty

Gość Nbg

Stoicie i fajna dziewczyna dotyka ciè całym swoim ramieniem. Ty się odsuwasz w lewo i za chwilę ona się podsuwa i znowu dotyka ramieniem.

Taka kolejka bokiem i kazdy przodem do kasy, przesuwa się w lewo i zostawia zakupy.

Może to coś znaaczyć ?

Czy po prostu ciasny sklep ? Ale rzekomo kobieta jak dotyka to nigdy przypadek, i naruszenie strefy intymności, raczej by unikała? Sam nie wiem.

Dajcie znać bo dziewczyna ładna i dało mi to trochę do myślenia.

Gość Gość

Po prostu było ciasno w kolejce. Jeśli nie wyglądasz bosko to możesz pomarzyc o nieprzypadkowym dotyku. Haha.

Gość gość

nie wiem skąd jesteś ale chyba ze wsi, wziąłbym chusteczkę i wytarł ramię, po czym zwrócił grzecznie uwagę, że  mam hemoroidy, aids, syfilis, grzyb i dzikie pchły..... tobie też radzę 🙂 a znaczy tyle, ze bydło w korycie chowane

Gość wawa
52 minuty temu, Gość gość napisał:

nie wiem skąd jesteś ale chyba ze wsi, wziąłbym chusteczkę i wytarł ramię, po czym zwrócił grzecznie uwagę, że  mam hemoroidy, aids, syfilis, grzyb i dzikie pchły..... tobie też radzę 🙂 a znaczy tyle, ze bydło w korycie chowane

sam jestes bydło tyle ze z miasteczka, zalosna mania wyzszosci typowe dla cienkich pozerow

Gość Walenty Gruszka

czym prędzej wracam do domu i zabieram się za marszczenie małego pod pamięciówkę

Gość mustafa

taka okazja do zagadania i niewypał???? już jaśniejszej sytuacji chyba nigdy nie dostaniesz, zawaliłeś w hooj

Gość gość
19 minut temu, Gość mustafa napisał:

taka okazja do zagadania i niewypał????

No dokładnie!!!! Przeciez mogles ja zye/bac jak bura su/ke. i to przy ludziach...

Gość 26letni prawiczek

Nawet ja bym nawiązał dialog w takiej sytuacji. I kto wie może bym nie był już prawiczkiem. Może bym miał kobietę z którą bym spędził resztę życia.

Gość Gość

Jako 36letni prawiczek, uznałbym w takiej sytuacji, że jakaś cwaniara chce mnie okraść, tzn. wyciągnąć podstępnie portfel, komórkę. Nie wierzę, żeby nie krył się za takim zachowaniem jakiś podstęp. No ale ja jestem starym prawi.kiem, nigdy żadna nawet do mnie nie zagadała, więc jestem podejrzliwy i nieufny. Wiałbym z tej kolejki, tym bardziej, że boję się kobiet.

Gość Trzepiekoński

Up

Gość ;)  ;)  ;)

Jeśli widzę że robi to z premedytacją, to łapię z nią kontakt wzrokowy i patrząc jej prosto w oczy łapię ją za pupę. Po wyjściu ze sklepu wymiana telefonów i bzykanie.

Gość Max

Żeby tak z gołą babą w windzie...