Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UK. T

Jaką kobietę powinienem wybrać

Polecane posty

Gość UK. T

Ogólnie lubię samotność ale lubię także po przebywać wśród ludzi poszaleć poimprezować wtedy dać czadu łatwo poznaje nowych ludzi dużo podróżuje z nikim nie nawiązuje relacji Która trwała be na przykład kilka lat

Gość pomyśl 3 razy

po co ci baba? same problemy, wierz mi, nie warto. A podymać to możesz laske z disco przy weekendzie albo pójść do burdelu. Baba to strata w każdym możliwym wydaniu. Zysk niewielki a strata ogromna. One "udają" miłość aby coś zyskać, nigdy coś za nic.

Gość Jjtg457ty

Jakbyś się normalnie zachowywał od samego początku to miałbyś normalna bezinteresowna kochająca kobietę ...nikt Ci nie każe zresztą wiązać się z żadną więc przestań jęczec

Gość klio
1 minutę temu, Gość Jjtg457ty napisał:

Jakbyś się normalnie zachowywał od samego początku to miałbyś normalna bezinteresowna kochająca kobietę ...nikt Ci nie każe zresztą wiązać się z żadną więc przestań jęczec

przestań píerdolić, bo za długo żyje i za dużo już wiem, nie dla mnie te bajki o "bezinteresownie kochającej kobiecie", wam nikt nigdy nie dogodzi, NIKT, 100% z was jest szurniętych, chciwych i ma ciągle krzywy ryj z jakiegoś powodu

Gość drymal
57 minut temu, Gość UK. T napisał:

Ogólnie lubię samotność ale lubię także po przebywać wśród ludzi poszaleć poimprezować wtedy dać czadu łatwo poznaje nowych ludzi dużo podróżuje z nikim nie nawiązuje relacji Która trwała be na przykład kilka lat

najgłupszą i najładniejszą, taką masz brać