Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurto

Jako facet uważam że faceci to skończeni DE'BILE

Polecane posty

Gość nurto

biorą was fałszywe kur-wy często gołe i wesołe, przymykają oczy na wasze wszelkie wady a wy kur-wy często odpłacacie się kompletnie niczym i jeszcze narzekacie codziennie na wszystko jak pojēbane psychicznie, co za hoojowy interes

Gość gość

A widziałeś się juz ze swoim psychiatrą niedorobiony przygłupie z podlasia? Idź lepiej zrób dobrze swojemu tatusiowi bo inaczej on ci połamie ręce jak to zwykle jest u was na wsi.

Gość ziemowit

prawde gada, popieram

Gość ziemowit

baby są poj'ebane

Gość Gość
6 godzin temu, Gość nurto napisał:

biorą was fałszywe kur-wy często gołe i wesołe, przymykają oczy na wasze wszelkie wady a wy kur-wy często odpłacacie się kompletnie niczym i jeszcze narzekacie codziennie na wszystko jak pojēbane psychicznie, co za hoojowy interes

Co wybrałeś to masz, zmień upodobania/priorytety i nie wyzywaj innych kobiet z powodu swoich upodobań, i nie przenoś na nie cech swojej wybranki.

Gość Kiss

Owszem, ale ich nie żałuję w żaden sposób.

Gość Kiss

Ja tam korzystam. Nie moja wina, że mogąc wybrać miłą, zainteresowaną kobietę, wolą nadskakiwać i fundować MNIE 😛

Gość gość

Jak się wybiera niezbyt lotną, za to mocno interesowną, zarozumiałą księżniczkującą pannicę, bo ta ma przyjemną buzię, zgrabne nogi i fajne cycki, no to do kogo pretensje? Chyba do matki natury.

Gość nurto
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Co wybrałeś to masz, zmień upodobania/priorytety i nie wyzywaj innych kobiet z powodu swoich upodobań, i nie przenoś na nie cech swojej wybranki.

to nie moja wybranka, wszystkie są takie

Gość nurto
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Jak się wybiera niezbyt lotną, za to mocno interesowną, zarozumiałą księżniczkującą pannicę, bo ta ma przyjemną buzię, zgrabne nogi i fajne cycki, no to do kogo pretensje? Chyba do matki natury.

tylko teraz wszystkie udają modelki, jedna lepsza od drugiej, coś nie tak z głową

Gość gość
16 minut temu, Gość nurto napisał:

tylko teraz wszystkie udają modelki, jedna lepsza od drugiej, coś nie tak z głową

Ja nikogo nie udaję i powodzenie u panów zerowe. A jakby taki w miarę mi się podobający się zainteresował to bym nieba uchyliła a i na biedną by nie trafił (pensja co prawda niska, ale rodzice co nieco mają i dali).

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja nikogo nie udaję i powodzenie u panów zerowe. A jakby taki w miarę mi się podobający się zainteresował to bym nieba uchyliła a i na biedną by nie trafił (pensja co prawda niska, ale rodzice co nieco mają i dali).

faceci w przeciwieństwie do kobiet nie lecą na pieniądze więc tym nikogo nie przyciągniesz

poza tym po co mężczyźnie majątek/kasa partnerki który i tak nie będzie jego a w sytuacjach konfliktowych będzie służył do poniżania i szantażowania faceta, dziękuję za takie atrakcje..

Gość gość

faceci w przeciwieństwie do kobiet nie lecą na pieniądze więc tym nikogo nie przyciągniesz

poza tym po co mężczyźnie majątek/kasa partnerki który i tak nie będzie jego a w sytuacjach konfliktowych będzie służył do poniżania i szantażowania faceta, dziękuję za takie atrakcje..

Szacunek za taką wypowiedż.Piszę jako kobieta.Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.

Gość Gość

Każdy pisze tu za siebie. Jeden poleci a drugi nie. A ty tylko teoretyzujrsz na temat mitycznego ogółu patrząc tylko na statystyki.

Gość gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

faceci w przeciwieństwie do kobiet nie lecą na pieniądze

Lecą lecą, zapewniam. Tylko ja sprawiam wrażenie niemajętnej z różnych względów, no i tak po części jest, bo zarabiam niewiele, ale zaplecze w postaci rodziców w razie czego jest (tylko chłopy tego nie wiedzą). A lecenie na fajne ciało i twarz z pominięciem osobowości, intelektu, mentalności nie jest szlachetne tylko zwierzęce. To tylko instynkt prokreacyjny, nic więcej.

Gość Gość

Bo wy kobiety macie inaczej, prawda? W ogóle nie widać tego w waszych oczach jak pożeracie wzrokiem... 😂 

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo wy kobiety macie inaczej, prawda? W ogóle nie widać tego w waszych oczach jak pożeracie wzrokiem...

Obie płcie mają w tym względzie bardzo podobnie, z tym że faceci z reguły tak jakby bardziej "intensywnie" albo mają na to większe przyzwolenie społeczne. Nie zmienia to faktu, że to sfera intynktów a nie żadnych nie wiem jak wzniosłych i szlachetnych pobudek, niektórzy zasłaniają się tzw. zmysłem estetycznym i umiłowaniem piękna, ale moim zdaniem oczywistym jest że chodzi o prymitywny popęd do osobnika, który wygląda na zdrowego i płodnego, tylko i aż tyle.

Gość makaroni
8 godzin temu, Gość gość napisał:

unikasz ruhaczy i debi-li, ciesz się, szukaj spokojnego 

Gość jari
8 godzin temu, Gość gość napisał:

ale wiele bab to bezmoralne koorvy i za kase zrobią wszystko, co za dno

Gość Gość

Wyzywając kobiety od k.. sami jesteście bez wartości, taka prawda:-(

Gość txzxfztr

bo kogo maja wybrac? przeciez kazda kobieta taka sama

Gość jari
20 godzin temu, Gość Gość napisał:

Wyzywając kobiety od k.. sami jesteście bez wartości, taka prawda:-(

prawde pisząc nikogo się nie obraża

Gość jari
20 godzin temu, Gość txzxfztr napisał:

bo kogo maja wybrac? przeciez kazda kobieta taka sama

wybierają najmniej kopniętą psychicznie choć to nie zawsze wypala i potem problemy