Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiula

Czy on ma prawo wymagać ode mnie tego ode mnie

Polecane posty

Gość Kasiula

Mój chłopak powiedział że za mało go doceniam za mało adoruje za mało Podziwiam za mało komplementuje chciałby usłyszeć że jest piękny i że to że dba o siebie faktycznie nie idzie na darmo faktem jest że on mnie docenia i komplementuje ale powiedział że chciałby usłyszeć też ode mnie że jest wspaniały wybitny piękny i tak dalej

Gość Leuoqs

W czym problem . Nie masz za co pochwalić swojej miłości czy jesteś tak zapatrzona w siebie że nie masz serca dla niego ? 

Gość Noo

Hma

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Kasiula napisał:

Mój chłopak powiedział że za mało go doceniam za mało adoruje za mało Podziwiam za mało komplementuje chciałby usłyszeć że jest piękny i że to że dba o siebie faktycznie nie idzie na darmo faktem jest że on mnie docenia i komplementuje ale powiedział że chciałby usłyszeć też ode mnie że jest wspaniały wybitny piękny i tak dalej

Oj nie no powiem gość ma wymagania z kosmosu, jak Ty sobie z tym poradzisz? Z tego co piszesz jesteś mega samolubną osobą, która patrzy tylko na swój własny tyłek. Byłem z taką panną przeze jakiś czas i było to mega męczące. Takie ciche podcinanie skrzydeł. 

Ale mam pytanie i jeśli możesz to odpowiedz szczerze. Czy Tobie w ogóle zależy na tym, żeby np. zrobić mu czasami niespodziankę? żeby miał dobry dzień nie dla tego, że wstał prawą nogą tylko dlatego, że Ty jesteś i sprawiasz, że jego dzień jest fajny?
No chyba, że w Twoim mniemaniu wystarczy sam fakt tego, że istniejesz i łaskawie zwracasz na niego uwagę? 

Gość K4k
3 godziny temu, Gość Kasiula napisał:

Ja bym mu to powiedziała, na żywo... 🙂

Gość Kochliwy

I bez tych dyrdymałów rżnąłbym cię 3 razy na dzień - co dzień. Cieszysz się?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Kochliwy napisał:

I bez tych dyrdymałów rżnąłbym cię 3 razy na dzień - co dzień. Cieszysz się?

😂 Noo jasne 🙂 Chcę