Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościu 888

Czy szkoda wam bezpłodnych samic?

Polecane posty

Gość gość

Czemu niektórzy ludzie porównują się do małp? Nawet jeśli człowiek pochodzi od małpy, to jednak chyba dzięki inteligencji stał się wyżej w hierarchii od zwierząt. Czy wy niektóre chcecie wracać do tego by stać się małpą? To hejjaa do dżungli i banany jeść.

Gość Gość 888
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Zatopiona jesli już 🙂

zdania nie zmienię, nie przekonały mnie Twoje argumenty.

jesli natomiast nie widzisz nic innego oprócz insta fb iphona to co ja poradzę.

OK zatopiona:) no ja też nic nie poradzę jak nie widzisz jak podłe są te bezplodne samice dla reszty ludzi, zamiast się pogodzić. Musimy się pogodzic ze śmiercią a nie umiemy z życiem? 

Gość Gość
11 minut temu, Gość Gość 888 napisał:

OK zatopiona:) no ja też nic nie poradzę jak nie widzisz jak podłe są te bezplodne samice dla reszty ludzi, zamiast się pogodzić. Musimy się pogodzic ze śmiercią a nie umiemy z życiem? 

Nie ludzie ludzi na „bezpłodne lambadziary” i „madki karyny”

albo ktoś jest mądry albo głupi,  oczywiście cała masa szarości pomiędzy 

Gość Gość

Nie dziele 

Gość Jebaka

Bezpłodne są lepsze... Nie trzeba się zabezpieczać, a i sex to sama przyjemność, bo możesz spuszczać się do cipki bez żadnych konsekwencji...

Gość gość

Samic? 😄 😄 

Gość lolo

Zgoda, jesli optymalnym pzredstawicielem ludzkosci byłby bokser czy ciezaroweic. Na ludzi nie przeklada sie teoria ze swiata zwierzat, gdzie przetrwac ma najsilniejszy,. Bardzo czesto ktos chorowity, słaby  moze wniesc bardzo duzo - przykłady od Chopina po Stephena Hawkinga...

Gość Ona
8 godzin temu, Gość Gościu 888 napisał:

Mi nie szkoda, to jest selekcja naturalna. Od wieków słabe samice nie rodziły dzieci. Przekazywanie wadliwych genów jest nieopłacalne dla środowiska naturalnego i powoduje liczne patologie. Medycyna poszła do przodu i niepotrzebnie się takie samice leczy, dając im złudne nadzieje. Niektórym to pomaga, ale później te naszprycowane lekami płody dorastają i znów jest problem bezpłodności i chorób. Po co to wszystko? 

Twoi rodzice też umrą przez selekcję na zawał czy cukrzycę, napisz wtedy matce kartkę do szpitala "Mamo żegnaj, nie żal mi, że umierasz, bo to selekcja naturalna". 

Gość gosc
11 godzin temu, Gość Gościu 888 napisał:

Mi nie szkoda, to jest selekcja naturalna. Od wieków słabe samice nie rodziły dzieci. Przekazywanie wadliwych genów jest nieopłacalne dla środowiska naturalnego i powoduje liczne patologie. Medycyna poszła do przodu i niepotrzebnie się takie samice leczy, dając im złudne nadzieje. Niektórym to pomaga, ale później te naszprycowane lekami płody dorastają i znów jest problem bezpłodności i chorób. Po co to wszystko? 

Tak szkoda.  Szczegolnie te samice, ktore sa z gatunkow zagrozonych.

Gość gość
13 godzin temu, Gość gość napisał:

Czemu niektórzy ludzie porównują się do małp? Nawet jeśli człowiek pochodzi od małpy, to jednak chyba dzięki inteligencji stał się wyżej w hierarchii od zwierząt. Czy wy niektóre chcecie wracać do tego by stać się małpą? To hejjaa do dżungli i banany jeść.

Człowiek nie pochodzi od małpy. Człowiek i inne naczelne (w tym małpy) mają wspólnego przodka.