Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość111

Kogo tak naprawdę mają na myśli mężczyźni mówiąc/pisząc o przeciętniarach?

Polecane posty

Gość gość111

Ja doszłam do wniosku, że kogoś takiego jak Sandra Bullock czy Emma Watson. Czyli kobietę o ładnej (dla niektórych nawet pięknej) twarzy, szczupłej/bardzo szczupłej, zgrabnej sylwetce, bez praktycznie żadnych defektów, ale też bez bajerów typu obfity biust czy wielkie kocie oczy. Ja uważam, ze to są ładne/piękne, atrakcyjne kobiety (które owszem mogą nie trafiać w czyjś typ ale też nie ma się do czego przyczepić), którym w słynnej prostackiej skali ocen dałabym mocne 8/10 (za sam wygląd, bo ich osobowość, intelekt mógłby tylko podbić tę ocenę). I faktycznie jak mamy do czynienia z taką "przeciętniarą", to nic dziwnego, że czytamy o tym jak to do przeciętnych ustawiają się rzesze adoratorów i mogą przebierać w facetach jak w ulęgałkach.

Gość ...
10 minut temu, Gość gość111 napisał:

Ja doszłam do wniosku, że kogoś takiego jak Sandra Bullock czy Emma Watson. Czyli kobietę o ładnej (dla niektórych nawet pięknej) twarzy, szczupłej/bardzo szczupłej, zgrabnej sylwetce, bez praktycznie żadnych defektów, ale też bez bajerów typu obfity biust czy wielkie kocie oczy. Ja uważam, ze to są ładne/piękne, atrakcyjne kobiety (które owszem mogą nie trafiać w czyjś typ ale też nie ma się do czego przyczepić), którym w słynnej prostackiej skali ocen dałabym mocne 8/10 (za sam wygląd, bo ich osobowość, intelekt mógłby tylko podbić tę ocenę). I faktycznie jak mamy do czynienia z taką "przeciętniarą", to nic dziwnego, że czytamy o tym jak to do przeciętnych ustawiają się rzesze adoratorów i mogą przebierać w facetach jak w ulęgałkach.

Te kobiety są powyżej przeciętnej.

Gość Bicku
20 minut temu, Gość gość111 napisał:

czytamy o tym jak to do przeciętnych ustawiają się rzesze adoratorów i mogą przebierać w facetach jak w ulęgałkach.

Przeciętna czyli taka jakich wiele. Ani jakaś szpetna i otyła ani miss World z dużymi cyckami.  Taka Mila Kunis bez makijażu.  

I tak, do takich panien ustawiają się kolejki,  z tymże głównie na portalach randkowych, w realu tez się paru adoratorów znajdzie. 

Gość Adam

przecietniara to kobieta nijaka troche gorsza niz ladna. Kobieta jakich wiele najczesciej nie potrafiaca nadrobic mankamentow braku urody swoim charakterem i osoba. Chociaz zdarzaja sie ladne ktore tez tak mozna okreslic ale to z powodu wrodzonej glupoty i roznych patologicznych zachowan.

Gość Gość

Przeciętna to przeciętna jak sama nazwa wzkazuje czyli taka jakich wiele. Nie obejrzysz się za nią na ulicy ale też nie powiesz że jest brzydka.