Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahax

Załatwiłam araba, nie może sie pozbierać

Polecane posty

Gość hahahahax

Niby chcial ze mną romansować,a jawnie jednoczesnie nawiązywał nowe znajomości, mówił mi o innych kobietach choc dobrze wie ze jestem europejką a nie arabką by godzic sie na takie ponizenie.nie dal mi nigdy odczuc bym byla wyjatkowa, ale seksu itd. chcial 🙂 wiec pobawilam sie w psychologa rozlozylam go psychologicznie, gosc z pewnego siebie stal sie wystraszonym i zapłakanym lamusem! hahaha dobrze wiem ze traktowalam go jak zero , wszystko zrobilam z premedytacją zeby pokazac  mu oczywistą oczywistość - szacunek do kobiet, zwłaszcza tak porządnych jak ja

mam ogromna satysfakcje 😄 

Gość pravda o polskich c00rvach

Ta, na pewno. Polkom na widok araba robi się mokro w gaciach i zaraz dają mu d00py, nawet jeśli jest brzydki i nie ma szacunku do kobiet.

Gość Bìcu
13 minut temu, Gość hahahahax napisał:

Niby chcial ze mną romansować,a jawnie jednoczesnie nawiązywał nowe znajomości, mówił mi o innych kobietach choc dobrze wie ze jestem europejką a nie arabką by godzic sie na takie ponizenie.nie dal mi nigdy odczuc bym byla wyjatkowa, ale seksu itd. chcial 🙂 wiec pobawilam sie w psychologa rozlozylam go psychologicznie, gosc z pewnego siebie stal sie wystraszonym i zapłakanym lamusem! hahaha dobrze wiem ze traktowalam go jak zero , wszystko zrobilam z premedytacją zeby pokazac  mu oczywistą oczywistość - szacunek do kobiet, zwłaszcza tak porządnych jak ja

Troll 

Gość Anna95

o boże... kolejny kaszalot próbuje się dowartościować na forum.... ile tego jeszcze będzie......

Gość gość
36 minut temu, Gość hahahahax napisał:

I bardzo dobrze, a jak to zrobiłaś? 

Gość hahahahax
1 godzinę temu, Gość pravda o polskich c00rvach napisał:

Ta, na pewno. Polkom na widok araba robi się mokro w gaciach i zaraz dają mu d00py, nawet jeśli jest brzydki i nie ma szacunku do kobiet.

No to jestem wyjatkiem.On byl bardzo przecietny, nizszy chudy, moze jakby byl niczym model to zareagowalabym inaczej ale watpie..

Gość gosc

Nie bpisz sie ze cie poleje kwasem albo zadźga?

Gość hahahahax

To byla zmudna praca, przez rok czasu to robilam + moje plany w pewnych momentach spontanicznie musialy byc przeinaczane bo np on  zareagowal inaczej niz przewidzialam. ksiazke moglabym napisac, po prostu pogrywalam sobie z nim

Gość hahahahax
20 minut temu, Gość gosc napisał:

Nie bpisz sie ze cie poleje kwasem albo zadźga?

Czemu mialby to zrobic? On ma raczej lagodny charakter + mieszka bardzo daleko ode mnie bo ja na co dzien w stanach a on w iranie