Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy kobieta będąca w związku kochająca innego un k ka seksu

Polecane posty

Gość gosc

czy to żaden problem

Gość A co myślałeś

No oczywiście, że tak. Kobieta chciała by kochać się z tym który jeszcze jej nie dotknie a ona już mokra 🙂

Gość Gość

Unikać może jeszcze bo jest chora

I ma zaburzenia

Gość Gosc kafe

Tak taka unika seksu gdy kocha innego albo gdy brzydzi sie ciebie. Tylko te dwie opcje.

Gość Gość
6 minut temu, lonelyman napisał:

Moim zdaniem tak a raczej na pewno tak.

Potwierdzam

Gość Gostka

Kobietom tez moze jeden facet sie znudzić tak jak facetom kobiety sie nudzą i to szybko moze nastąpić nawet po kilku razach 

7 minut temu, Gość Gość napisał:

Unikać może jeszcze bo jest chora

I ma zaburzenia

Alw w temacie jest mowa o konkretnej sytuacji gdy ma kogoś innego. U mnie tak było.

Gość Gość Dominika

U mnie to juz po pierwszym razie. Mialam już czterech mężów i na tym koniec ;)

Gość Tak autorze

Mialam taką sytuację. Odeszlam od kogoś, bo kochalam innego.

Gość To zależy

Albo dopadła ją menopauza i stad unikanie seksu ;)

Gość gosc

pytam dlatego bo jestem zakochany w zajętej i zastanawiam się

Gość Gosc

Jak zajeta to daj jej spokoj

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Jak zajeta to daj jej spokoj

sama mnie podrywa

10 minut temu, Gość Tak autorze napisał:

I czułaś wręcz irytacje do tego kogoś jak miałaś już innego? . Było tak? . Pytam z własnej ciekawości.

Gość Gosc

Tak

Gość gosc
27 minut temu, Gość Tak autorze napisał:

oby i u mnie tak było

Gość Gosc

Bardzo dzialal mi na nerwy. Wyzwalał ze mnie potwora , bo tak strasznie mnie wszystko w nim denerwowało. 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Bardzo dzialal mi na nerwy. Wyzwalał ze mnie potwora , bo tak strasznie mnie wszystko w nim denerwowało. 

a za nim poznałas tego drugiego to też?

Gość Kaska
14 minut temu, Gość Gosc napisał:

Mam tak samo czepiam się go o drobnostki i chcialabym zeby to on mnie zostawił a on taki cierpliwy jest niestety

Gość abc

Tak, jeśli czuje coś do Ciebie, to z pewnością unika. I pewnie czuje się strasznie, kiedy się do tego seksu zmusza (skoro jest w zwiazku, to czasem pewnie tak robi). 

A to, że go nie zostawia, to być może dlatego, że czuje się pogubiona (i choćby kocha go jak najbliższego przyjaciela, przywykła do niego - po prostu jej na nim zależy, nie chce go skrzywdzić. To są czasem bardzo trudne wybory... łatwe to jest tylko wtedy gdy ciebie to nie dotyczy). 

Myślę, że Ty ze swojej strony powinieneś dac jej "realny" wybór - powiedzieć jej, że też coś do niej czujesz. To jej może dać większą motywację, żeby rozprawić się z trudną sytuacją w jakiej się znalazła.

Pozdrawiam

Gość gosc
19 minut temu, Gość abc napisał:

Tak, jeśli czuje coś do Ciebie, to z pewnością unika. I pewnie czuje się strasznie, kiedy się do tego seksu zmusza (skoro jest w zwiazku, to czasem pewnie tak robi). 

A to, że go nie zostawia, to być może dlatego, że czuje się pogubiona (i choćby kocha go jak najbliższego przyjaciela, przywykła do niego - po prostu jej na nim zależy, nie chce go skrzywdzić. To są czasem bardzo trudne wybory... łatwe to jest tylko wtedy gdy ciebie to nie dotyczy). 

Myślę, że Ty ze swojej strony powinieneś dac jej "realny" wybór - powiedzieć jej, że też coś do niej czujesz. To jej może dać większą motywację, żeby rozprawić się z trudną sytuacją w jakiej się znalazła.

Pozdrawiam

Mądre słowa

Gość gosc
22 godziny temu, lonelyman napisał:

Alw w temacie jest mowa o konkretnej sytuacji gdy ma kogoś innego. U mnie tak było.

witam, juz  rozumiem dlaczego tak unikasz zwiazkow z kobietami, ty sie boisz ponownego odrzucenia, lub jeszcze kochasz swoja eks.Nie placz, ze cos sie skonczyło, tylko usmiechaj sie, ze ci sie to przytrafiło . Radze, zamknac tamten rozdzial, otworzyc nowy i do przodu😉. Pamietaj, kobieta jest sila napedowa zycia,.Mezczyzna jest jedynie kluczykiem🙂. Wbrew teorii  panujacej na Forum, ja uwazam, ze  mezczyznom latwiej jest poderwac kobiete, bo czesto podrywajace panie, sa odbierane jako desperatki, ciebie co  najwyzej wezma za casanove😝. Jak nabierzesz rozpedu to przebijesz w podbojach samego Giascomo Casanove🙂.  Wtedy zmienisz nick na lepszy od Casanovy, ew. Donzuan😉. Pozdrawiam ania😎 

5 minut temu, Gość gosc napisał:

kochasz swoja eks.Nie placz,

Na pewno nie! . Dawno i nie prawda ☺. Nie ma nad czym płakać. Nawet o tym już nie myśle. Dobrze jest jak jest. 

Gość gosc
10 minut temu, lonelyman napisał:

Na pewno nie! . Dawno i nie prawda ☺. Nie ma nad czym płakać. Nawet o tym już nie myśle. Dobrze jest jak jest. 

coz za zdecydowanie 🙂. No dobra, juz nie namawiam do zmian, czlowiek sam musi do tego punktu dotrzec, zeby stwierdzic, czy czas swoj wykorzystal dobrze😎, a bedzie to u schylku zycia, u ciebie nigdy, bo ty piszesz sie na zycie wieczne. Ja z sety nie spuszczam, pozniej zobacze🤣

3 minuty temu, Gość gosc napisał:

coz za zdecydowanie 🙂. No dobra, juz nie namawiam do zmian, czlowiek sam musi do tego punktu dotrzec, zeby stwierdzic, czy czas swoj wykorzystal dobrze😎, a bedzie to u schylku zycia, u ciebie nigdy, bo ty piszesz sie na zycie wieczne. Ja z sety nie spuszczam, pozniej zobacze🤣

U schyłku życia każdy z nas będzie pewnie czegoś żałował. Jedni że coś zrobili a inni że czegoś nie zrobili. Ja się raczej do związku nie nadaje. Za grzeczny jestem hehe a kobiety lubią emocje i często nimi się kierują. Przydał by się jakiś eliksir młodości to czasem by się łyknęło chociaż jak narazie trzymam się całkiem spoko.

Gość Gosc

Eliksir mlodosci ? Zapomnij ! Pozostaje ci sie jedynie zadowolić piwskiem , eliksirem pijaków. Dno

Gość Gość

Dzięki czemu trzymasz się całkiem spoko?

Gość Goooo

Moze nie tyle grzeczny co nudny.

Gość gosc
1 minutę temu, lonelyman napisał:

U schyłku życia każdy z nas będzie pewnie czegoś żałował. Jedni że coś zrobili a inni że czegoś nie zrobili. Ja się raczej do związku nie nadaje. Za grzeczny jestem hehe a kobiety lubią emocje i często nimi się kierują. Przydał by się jakiś eliksir młodości to czasem by się łyknęło chociaż jak narazie trzymam się całkiem spoko.

tu sie mylisz, ja na chwile dzisiejsza zaluje, ze czegos nie zrobilam, a z glupot sie co najwyzej smieje, mam co wspominac 😉. Kobiety rowniez wola spokojnych mezczyzn, ja mam meza doktora😉, charaktery mamy rozne. Maz twierdzi, ze ja wprowadzilam w jego zycie radosc, a od niego nauczylam sie opanowania 😉. Eliksir mlodosci to sport, malo jesc😉.