Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Moze teraz paszczur ze mnie ale bylam pieknoscia i tego nikt mi nie odbierze :)

Polecane posty

Gość gosc

Przy mnie inne laski dla facetow praktycznie nie istnialy ;) Milo wspominam :)

Gość gosc

Dlaczego tak cię to podnieca i dlaczego piszesz o tym jak zdarta płyta? To chyba twój jedyny atut i poza tym nie istniejesz. Przykre być takim pustakiem. Zwłaszcza starym.

Gość Haha

Haha brawo!@@

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Dlaczego tak cię to podnieca i dlaczego piszesz o tym jak zdarta płyta? To chyba twój jedyny atut i poza tym nie istniejesz. Przykre być takim pustakiem. Zwłaszcza starym.

Moje pobudki nie powinny ciebie interesowac i co sie tak burzysz ? Sama jestes pustakiem,ktory pewnie ma bol doopy bo atrakcyjny nigdy nie byl i nie bedzie i musi dac jakos upust swojej zlosci.

Gość gosc
13 minut temu, Gość Haha napisał:

Haha brawo!@@

No ja tez bije brawo :) Takim jadem pluja raczej zakompleksione osoby :)

Gość gosc

upup

Gość gosc

Osoby,ktore udzielaja sie w tym temacie i w dodatku z takim jadem sa same puste i widac,ze zakompleksione.Przykro mi ale taka prawda.

Gość Gość gość
30 minut temu, Gość gosc napisał:

Przy mnie inne laski dla facetow praktycznie nie istnialy 😉 Milo wspominam 🙂

No popatrz, jak to cudownie czas potrafi odwrócić sytuację 😚. Ciesz się, bo pozostają ci jedynie wspomnienia. Ja w przeciwieństwie do ciebie kiedyś byłem chudy, pryszczty, żadna laska nie chciała na mnie patrzeć, gdy coś zagadałem, to odwracały się na pięcie i oglądały się za jakimś wysportowanym przystojniakiem (nie zawsze inteligentnym). Teraz jestem po 40tce jak na przeciętniaka mam doskonałą figurę, brak brzuszka, szerokie ramiona, wszystkie włosy brak zmarszczek. Teraz jak coś zagadam (nawet palnę głupotę), to wszystkie kobiety uśmiechają się do mnie.

Gość Honotu

A ja mam to w doopie

Gość Honotu

Nigdy mi nie zależało na pochlebstwach kobiet a jak mi nagle zaczelo zależeć to się okazało że to ...ki a ich uznanie jest warte mniej więcej tyle co złoty po denominacji

Gość gosc
10 minut temu, Gość Gość gość napisał:

No popatrz, jak to cudownie czas potrafi odwrócić sytuację 😚. Ciesz się, bo pozostają ci jedynie wspomnienia. Ja w przeciwieństwie do ciebie kiedyś byłem chudy, pryszczty, żadna laska nie chciała na mnie patrzeć, gdy coś zagadałem, to odwracały się na pięcie i oglądały się za jakimś wysportowanym przystojniakiem (nie zawsze inteligentnym). Teraz jestem po 40tce jak na przeciętniaka mam doskonałą figurę, brak brzuszka, szerokie ramiona, wszystkie włosy brak zmarszczek. Teraz jak coś zagadam (nawet palnę głupotę), to wszystkie kobiety uśmiechają się do mnie.

Owszem,ciesze sie.Lepsze to,niz przez cale zycie byc brzydalem.Taka osoba nie musi pluc jadem na ladniejsze osoby,bo sama kiedys byla adorowana i podziwiana.Ale niektore osoby,ktore tego nigdy nie doswiadczyly i nie doswiadcza beda oczywiscie zlosliwe...

Gość Honotu

Kiedyś myślałem że trafiłem na kogoś wartego uwagi to się okazało że to franca niech ją Bóg błogosławi.

Są zakłamane tchórzliwe leniwe i myślą tylko o piertoleniu

Gość Honotu

Kiedyś myślałem że trafiłem na kogoś wartego uwagi to się okazało że to franca niech ją Bóg błogosławi.

Są zakłamane tchórzliwe leniwe i myślą tylko o seksie i swojej wygodzie 

Gość Honotu

Większość jest głupsza niż Main kampf po hebrajsku i nawet własne dzieci traktują jak gadżet podnoszący ich seksualność

Gość gosc

Poza tym zycie bywa zaskakujace,moze odzyskam urode,w sumie jej nigdy nie stracilam bo ani nie oszpecaja mnie zadne zmarszczki czy blizny tylko tusza :) A schudnac zawsze mozna i bedzie jak dawniej.

Gość Honotu

... na moderatora

Gość Honotu

Zawsze mówią to co ich zdaniem chce usłyszeć większość nie mają własnego zdania i ogólnie żeby nie drugorzędne cechy seksualne to nie ma z nich pożytku za to są same klopoty

Gość Gość gość
15 minut temu, Gość gosc napisał:

Poza tym zycie bywa zaskakujace,moze odzyskam urode,w sumie jej nigdy nie stracilam bo ani nie oszpecaja mnie zadne zmarszczki czy blizny tylko tusza 🙂 A schudnac zawsze mozna i bedzie jak dawniej.

Jak dawniej już nie będzie. Jak schudniesz, to pozostanie ci wisząca skóra, jak chciałaś mieć idealną figurę, to trzeba było dbać o siebie przez całe życie. Ja w przeciwieństwie do ciebie kiedyś byłem chudy jak świerk, ale zacząłem ćwiczyć i nabrałem masy mięśniowej. Już nie jestem zakompleksionym pryszalem, teraz jestem przystojniak. Jednak to prawda, że ludzie patrzą na wygląd, a nie na serce. I wiesz co, cieszę się, że kiedyś ładne zarozumiałe laski teraz doświadczają tego, co ja kiedyś.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość gość napisał:

Jak dawniej już nie będzie. Jak schudniesz, to pozostanie ci wisząca skóra, jak chciałaś mieć idealną figurę, to trzeba było dbać o siebie przez całe życie. Ja w przeciwieństwie do ciebie kiedyś byłem chudy jak świerk, ale zacząłem ćwiczyć i nabrałem masy mięśniowej. Już nie jestem zakompleksionym pryszalem, teraz jestem przystojniak. Jednak to prawda, że ludzie patrzą na wygląd, a nie na serce. I wiesz co, cieszę się, że kiedyś ładne zarozumiałe laski teraz doświadczają tego, co ja kiedyś.

A znasz mnie i wiesz jak ja wygladam ? Rozumiem,ze probujesz sie w pewnym sensie pocieszyc,ze juz "nie bedzie tak jak kiedys" ;) 

Poniekad rozumiem twoja frustracje,bo jak sam napisales widocznie jakas ladna (zarozumiala) laska ciebie kiedys skrzywdzila.Ale nie wrzucaj wszystkich do jednego wora..

Gość gosc

Poza tym nie jestem taka gruba,zeby skora mi wisiala po schudnieciu a buzie mam nadal bardzo ladna.Tak wiec przykro mi.

Gość Gość gość
13 minut temu, Gość gosc napisał:

A znasz mnie i wiesz jak ja wygladam ? Rozumiem,ze probujesz sie w pewnym sensie pocieszyc,ze juz "nie bedzie tak jak kiedys" 😉

Poniekad rozumiem twoja frustracje,bo jak sam napisales widocznie jakas ladna (zarozumiala) laska ciebie kiedys skrzywdzila.Ale nie wrzucaj wszystkich do jednego wora..

Nie znam cię, ale domyślam się jak wyglądasz, bo sama napisałaś, że jesteś "paszczur" i masz ogromną "tuszę". Będę wrzucił wszystkich do jednego wora, bo jako chłopak krzywdziły mnie wszystkie ładne laski. Nawet nie chciały ze mną gadać, wystarczy że na mnie spojrzały. Umawiałem się na randki w ciemno, dopuki pisaliśmy listy, było ok, ale po pierwszym spotkaniu jednak każda stwierdziła, że to jednak nie to. Zacząłem chodzić na siłownię i po czasie dziewczyny przestały mnie ignorować. Co prawda teraz mam wspaniałą partnerkę i mnie nie interesują inne kobiety, ale samo przez to, rzuciłaś temat o urodzie i masz rację. Ludzie cię oceniają takiego na jakiego patrzą. 

Gość gość

Noxelia? 

Gość oczywiscie
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

Przy mnie inne laski dla facetow praktycznie nie istnialy 😉 Milo wspominam 🙂

Dobrze że nie widzieliśmy, a teraz spadówa, tępa dzido 😄 

Gość gosc

Rozumiem,ze jestes bardzo pokrzywdzony.Ale nie wierze,ze WSZYSTKIE ladne laski zle ciebie traktowaly...

Gość gosc

up

Gość Gość gość
40 minut temu, Gość gosc napisał:

Rozumiem,ze jestes bardzo pokrzywdzony.Ale nie wierze,ze WSZYSTKIE ladne laski zle ciebie traktowaly...

Jeżeli tylko porozmawiać, to owszem, ale wziąć za rękę, pocałować, pójść na dyskotekę, to byłem traktowany jak trędowaty. Obserwowałem kolegów, wolały takich szpanerów, którym tak naprawdę nie zależało na uczuciach, tylko traktowali te dziewczyny jak zdobycz do kolekcji. Mnie szlag trafiał jak mi opowiadali o tych dziewczynach, które mnie się podobały, a nie mogłem się z żadną umówić.

Gość gosc

A zresztą udowodnię wam jaka byłam, patrzajta http//fotowrzut.pl /3Q2W2001SV

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość gość napisał:

Jeżeli tylko porozmawiać, to owszem, ale wziąć za rękę, pocałować, pójść na dyskotekę, to byłem traktowany jak trędowaty. Obserwowałem kolegów, wolały takich szpanerów, którym tak naprawdę nie zależało na uczuciach, tylko traktowali te dziewczyny jak zdobycz do kolekcji. Mnie szlag trafiał jak mi opowiadali o tych dziewczynach, które mnie się podobały, a nie mogłem się z żadną umówić.

Popieprzyły ci się nicki, autorze - trollu. Może to już alzheimer. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

A zresztą udowodnię wam jaka byłam, patrzajta http//fotowrzut.pl /3Q2W2001SV

Dlaczego sie podszywasz ? 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Dlaczego sie podszywasz ? 

To ty sie podszywasz!