Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Moze teraz paszczur ze mnie ale bylam pieknoscia i tego nikt mi nie odbierze :)

Polecane posty

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

To ty sie podszywasz! 

Wypad z mojego tematu prowokatorko.

Gość Honotu

Po was blazy trzeba jeździć jak po ...ch inaczej się wam wydaje że całe życie to jedno wielkie gimnazjum.

Gość Honotu

Co chwila widzę te wasze tempe świńskie ryje oklejone tapetą z oczami wlepionymi w telefony albo klami szczerzacymi się na pokaz.

Gość Honotu

Nie wolno was wrzucać do jednego worka i w ogóle nic was nie wolno za to wam wolno wszystko. A najbardziej wymagać chooj wie z jakiej okazji

Gość kicz
8 godzin temu, Gość gosc napisał:

Przy mnie inne laski dla facetow praktycznie nie istnialy ;) Milo wspominam :)

było i się skończyło, a co teraz ci zostało? bo długo to nie trwało

Gość Honotu

Już koorfa nawet nienawidzić was nie wolno.

Ja was koorfy nienawidzę i chooj wam w doopy

Gość Honotu

Jak bym był na titaniku to bym was butami spychał z szalup do wody razem z waszymi  bękartami

Gość Honotu

Pomaganie wam kończy się nożem w plecach najczęściej od przyjaciela ...a któremu  naopowiadalyscie kłamstw.

Gość Gość gość

Przespałem się i widzę, że ktoś się tu pod autorkę podszywa, to jest do przewidzenia, jak ktoś nie ma konta założonego. Ale wracając do tematu, nie wiedziałem, że odpowiadając na post wdam się w dyskusję. Nie wiem czy prawdziwa autorka wróci, ale podtrzymuję to co wyżej napisałem. Kiedyś była ze mnie skóra i kość, a teraz jestem Gość (stąd mój Nick, nie mylić z gościem odwiedzającym) i cieszę się z tego, że te osoby które kiedyś oceniając innych po wyglądzie gardząc nimi, same teraz takie się stały, popadając przy tym we frustrację. Powiem ci autorko jeszcze jedno: ja nigdy człowieka po wyglądzie nie oceniałem, oceniałem człowieka po tym jak kto kogo traktuje, a ten jad we mnie wlały takie osoby jak ty, które patrzą "jaką ja jestem piękna, a tamta jest brzydka" i dalej tak się zachowujesz pisząc w ten sposób na tym forum, życzę ci więc, żeby skóra wisiała ci do samej ziemi jak się zestarzejesz. Na koniec odpowiem ci kto mnie skrzywdził, nie chcę nikogo obrażać, ale z mojego doświadczenia na lalunie robiły się licealistki i szczyciły się tym, że jakie one mają powodzenie na pstryknięcie palcami jest wokół nich pełno adoratorów w których mogą sobie przebierać. Dziewczyny które chodziły do technikum i zawodówki, były na poziomie i nie wstydziły się tego, że ktoś mniej atrakcyjny z nimi przebywa.

Gość Gość

Chłopie szkoda pisać. To jest naczelna schizofreniczka kiełbasa która ma zryty beret i narcyzm do potęgi. 

Gość gosc
25 minut temu, Gość Gość gość napisał:

Przespałem się i widzę, że ktoś się tu pod autorkę podszywa, to jest do przewidzenia, jak ktoś nie ma konta założonego. Ale wracając do tematu, nie wiedziałem, że odpowiadając na post wdam się w dyskusję. Nie wiem czy prawdziwa autorka wróci, ale podtrzymuję to co wyżej napisałem. Kiedyś była ze mnie skóra i kość, a teraz jestem Gość (stąd mój Nick, nie mylić z gościem odwiedzającym) i cieszę się z tego, że te osoby które kiedyś oceniając innych po wyglądzie gardząc nimi, same teraz takie się stały, popadając przy tym we frustrację. Powiem ci autorko jeszcze jedno: ja nigdy człowieka po wyglądzie nie oceniałem, oceniałem człowieka po tym jak kto kogo traktuje, a ten jad we mnie wlały takie osoby jak ty, które patrzą "jaką ja jestem piękna, a tamta jest brzydka" i dalej tak się zachowujesz pisząc w ten sposób na tym forum, życzę ci więc, żeby skóra wisiała ci do samej ziemi jak się zestarzejesz. Na koniec odpowiem ci kto mnie skrzywdził, nie chcę nikogo obrażać, ale z mojego doświadczenia na lalunie robiły się licealistki i szczyciły się tym, że jakie one mają powodzenie na pstryknięcie palcami jest wokół nich pełno adoratorów w których mogą sobie przebierać. Dziewczyny które chodziły do technikum i zawodówki, były na poziomie i nie wstydziły się tego, że ktoś mniej atrakcyjny z nimi przebywa.

No widzisz,zyczac mi takie rzeczy znizasz sie do jeszcze gorszego poziomu niz ja :) Nigdzie tutaj tobie nie ublizylam,no ale jak juz musisz pluc jadem bo inaczej ciebie to przerasta to nie moj problem.A twoje zlorzeczenia wroca do ciebie z potrojna sila.Mnie tez wiele osob skrzywdzilo,wcale nie mialam zycia uslanego rozami a mimo to nie zycze nikomu zle.No coz.Milego dnia.

Gość Gość gość

A właśnie, że ubliżasz zakładając ten temat, ubliżając innym ubliżasz i mnie, cytuję

11 godzin temu, Gość gosc napisał:

Moje pobudki nie powinny ciebie interesowac i co sie tak burzysz ? Sama jestes pustakiem,ktory pewnie ma bol doopy bo atrakcyjny nigdy nie byl i nie bedzie i musi dac jakos upust swojej zlosci.

Osoby,ktore udzielaja sie w tym temacie i w dodatku z takim jadem sa same puste i widac,ze zakompleksione.Przykro mi ale taka prawda.

Złorzeczenia do mnie nie wrócą, bo ja już swoje przeżyłem i nic gorszego mnie już więcej nie spotka, jak kiedyś młodzieńcze rozterki sercowe. Teraz jestem dojrzały i szczęśliwy. Jakbyś była dla innych miła, to ja też byłbym miły, a skoro piszesz, że nie miałaś życia usłanego różami, to ci wierzę, zapracowałaś na to wyśmiewając się z innych. Życzyłem ci żebyś była brzydka nie dlatego, żeby ci ubliżyć, tylko dlatego żebyś spotkało cię to samo i doświadczyła tego samego od innych jakich ty traktujesz.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

No widzisz,zyczac mi takie rzeczy znizasz sie do jeszcze gorszego poziomu niz ja 🙂 Nigdzie tutaj tobie nie ublizylam,no ale jak juz musisz pluc jadem bo inaczej ciebie to przerasta to nie moj problem.A twoje zlorzeczenia wroca do ciebie z potrojna sila.Mnie tez wiele osob skrzywdzilo,wcale nie mialam zycia uslanego rozami a mimo to nie zycze nikomu zle.No coz.Milego dnia.

Nie rób z siebie kiełbasa empatycznej kobiety po przejściach bo mnie życzyłas wiele razy złych rzeczy. Zresztą innym też więc skończ pięrdolic mentalny pasztecie. Stare to a durne. Za robotę się weź darmozjadzie zamiast przeżywać lata swojej własnej urojonej świetności które już dawno minęły. 

Gość gosc
5 godzin temu, Gość Gość gość napisał:

A właśnie, że ubliżasz zakładając ten temat, ubliżając innym ubliżasz i mnie, cytuję

17 godzin temu, Gość gosc napisał:

Moje pobudki nie powinny ciebie interesowac i co sie tak burzysz ? Sama jestes pustakiem,ktory pewnie ma bol doopy bo atrakcyjny nigdy nie byl i nie bedzie i musi dac jakos upust swojej zlosci.

Gdybys byl spostrzegawczy to bys zauwazyl,ze osoba do ktorej ten post byl  kierowany pierwsza mi ublizyla i to w bardzo chamski sposob.

x

Złorzeczenia do mnie nie wrócą, bo ja już swoje przeżyłem i nic gorszego mnie już więcej nie spotka, jak kiedyś młodzieńcze rozterki sercowe.

x

Nie bylabym taka pewna.Nie wazne,ze swoje juz przezyles, jak zyczysz komus zle to to do ciebie predzej czy pozniej i tak wroci.

x

Życzyłem ci żebyś była brzydka nie dlatego, żeby ci ubliżyć, tylko dlatego żebyś spotkało cię to samo i doświadczyła tego samego od innych jakich ty traktujesz.

x

Na jakiej podstawie twierdzisz,ze traktuje innych zle ? Moje dwa posty,ktore powyzej przytoczyles byly reakcja na rownie obrazliwe wpisy innej osoby,wiec nie wiem,w czym problem.

Gość gosc
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nie rób z siebie kiełbasa empatycznej kobiety po przejściach bo mnie życzyłas wiele razy złych rzeczy. Zresztą innym też więc skończ pięrdolic mentalny pasztecie. Stare to a durne. Za robotę się weź darmozjadzie zamiast przeżywać lata swojej własnej urojonej świetności które już dawno minęły. 

Nigdy nikomu nie zycze zle,cos ci sie pomieszalo.Ale moge ci za to przypomniec,co ty wypisywalas pod moim adresem jak chcesz.

Gość gosc

8 godzin temu, Gość gosc napisał:

Na koniec odpowiem ci kto mnie skrzywdził, nie chcę nikogo obrażać, ale z mojego doświadczenia na lalunie robiły się licealistki i szczyciły się tym, że jakie one mają powodzenie na pstryknięcie palcami jest wokół nich pełno adoratorów w których mogą sobie przebierać. Dziewczyny które chodziły do technikum i zawodówki, były na poziomie i nie wstydziły się tego, że ktoś mniej atrakcyjny z nimi przebywa.

A tak swoja droga  dlaczego nie startowales do tych,ktore byly "na poziomie"i ciebie akceptowaly tylko do laleczek,u ktorych i tak nie miales szans ? Bo jakos nie rozumiem.Czyzby dlatego,bo te "lalunie" byly ladniejsze ? Bo jesli tak,to tak samo patrzysz na wyglad jak te laski,ktore tutaj tak krytykujesz.

Gość gosc

życzę ci więc, żeby skóra wisiała ci do samej ziemi jak się zestarzejesz

Osoba,ktora takie cos pisze ma brzydkie wnetrze.Wspolczuje ci.Nie umiesz wybaczac i plujesz jadem na osoby,ktore ciebie skrzywdzily.

Gość Gość gość

Widzę, że trochę opadły ci emocje, więc szczerze odpowiem na twoje pytania. Ale przedtem zapytam się, bo zauważyłem, podobny temat na forum jak gdzie indziej ktoś pisze, że czuje się jak "g o w n o" i "kupa" trochę mi przypomina twój styl pisania, ale jeżeli to nie ty to przepraszam. Łatwo pomylić można osoby, dlatego że każdy chcąc zachować anonimowość podpisuje się jako "gość".

Wracając do tematu, ja do licealistek nawet nie startowałem, bo widziałem ich reakcje na mój widok, co bym nie powiedział, to na buzi pojawił się szyderczy uśmieszek. Inni koledzy opowiadali mi o nich, jakie one łatwe i chętne, fajne ładne itd. Ale podejrzewam, że wiesz jak to jest w młodości zaczynając interesować się płcią przeciwną, każdy z każdym "chodził".Te dziewczyny na poziomie, to były zajęte, a ja nie byłem taki, ani tym badziej w stanie żeby komuś jak to się mówi "odbić dziewczynę" robili to inni. Dla mnie wszystkie dziewczyny były ładne i nie widziałem różnicy, że jedna czy druga jest ładniejsza.Tak naprawdę to przy każdej czułem się gorszy i wstydziłem się dziewczyn które widziały we mnie człowieka. Zauważyłem dopiero w póżniejszym wieku, że z wiekiem kobiety różnią się urodą. Moja żona tak naprawdę też nie jest już taka ładna jak 25lat temu ale mnie to nie przeszkadza i tak ją kocham pomimo tego, że po dzieciach się roztyła. Ale masz rację, każdy jest wzrokowcem, ja również patrzę na wygląd i to właśnie jak poznałem swoją obecną partnerkę, to zakochałem się bo była bardzo ładna i śniła mi się po nocach, gdy pierwszy raz ją pocałowałem, to byłem w siódmym niebie.

A jeżeli pytasz się na jakiej podstawie twierdzę, że źle traktujesz innych, to sam temat już o tym świadczy, a potwierdzają temu poniższe wpisy. Jeżeli cię uraziłem, to przepraszam, ale oceniłem tak dlatego, że znałem takie osoby osobiście, jak jedna drugą wyzywa, że ta jest ładniejsza, to lepsza, a ta brzydsza to gorsza i wyśmiewa się za plecami, bo ta ma grube nogi. Te wasze kłótnie na forum właśnie przypomniały mi tamte osoby. Myślałem że jesteś taka sama i życząc ci złego, chciałem żebyś poczuła jak to jest być w skórze osób, których natura nie była dla nich taka łaskawa.