Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złamama

Nie mam co do gara włożyć

Polecane posty

Gość Złamama

Brak mi już sił.... Oboje pracujemy, mąż na stałe, ja o dzieło. Łapiemy się wszystkich prac dorywczych i w efekcie i tak mamy z 600zł na życie. Wynajmujemy dość tanie mieszkanie, z opłatami wychodzi nam 1500zł. Mamy długi, ze wszystkimi zobowiązaniami ok. 2200 + to co pożyczymy od rodziny, gdy znów nam zbraknie. W lodówce mam tylko dżem, musztardę, pętko kiełbasy i reszte surówki. W portfelu 7 zł do 10-tego. Za to muszę kupić chleb, masło i zakupy na obiad. Jak żyć? 😞

Gość Gosc

Chyba wyjechac. Za geanica 2jka ludzi pracujacycch by tak nie biedowała

Gość gosciowka

Na obiad zupa z torebki. 

28 minut temu, Gość Złamama napisał:

Brak mi już sił.... Oboje pracujemy, mąż na stałe, ja o dzieło. Łapiemy się wszystkich prac dorywczych i w efekcie i tak mamy z 600zł na życie. Wynajmujemy dość tanie mieszkanie, z opłatami wychodzi nam 1500zł. Mamy długi, ze wszystkimi zobowiązaniami ok. 2200 + to co pożyczymy od rodziny, gdy znów nam zbraknie. W lodówce mam tylko dżem, musztardę, pętko kiełbasy i reszte surówki. W portfelu 7 zł do 10-tego. Za to muszę kupić chleb, masło i zakupy na obiad. Jak żyć? 😞

Dopóki nie włączy się wam ambicja, to wam to tak zostanie, jakoś lata temu sam pracowałem za minimalną, a teraz wyciągam spore zyski. Jak ktoś po robocie siada na dupie przed telewizorem, zamiast się próbować rozwijać, to nic dziwnego, że skończy tak jak wy.