Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawe jakby to było, gdybyśmy byli parą?

Polecane posty

Gość gość

czy stanowilibyśmy przykładną, radosną, szczęśliwą jednostkę społeczną, mającą dzieci, swoje gniazdko, ty byś gotowała, prała, odkurzała, myła okna, wychowywała dzieci, a ja bym cię wspierał duchowo, ahh 🙂 

Gość Gość

Tylko duchowo? 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tylko duchowo? 

byłbym bardzo mocno i szczerze kochał, to mało? 🙂 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

byłbym bardzo mocno i szczerze kochał, to mało? 🙂 

Ty nie umiesz kochać.

Gość gość

wcale że umiem, nawet bardzo, jestem oddany 🙂 

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

wcale że umiem, nawet bardzo, jestem oddany 🙂 

Ta Ona, którą kochasz potwierdzi to?

Gość Facet92

Koeljny nudziarz, baba przy garach i dzieci i myslisz ze któraś na to poleci. Chlopie, podróże, restauracje, hotele, samochody to kreci kobiety. Emocje

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Ta Ona, którą kochasz potwierdzi to?

aktualnie nie, bo na razie jeszcze nie podjęła się wyzwania mnie poderwania, cóż ale byłbym Ją kochał gdyby dała sobie tę szansę  🙂 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

bo na razie jeszcze nie podjęła się wyzwania mnie poderwania, 

:classic_biggrin:

Gość naiwny

Zapomnij autorze. Ja nie jestem z tych nudnych kobiet które marzą o zamknięciu w domu i dobrze o tym wiesz 😛

Gość Facet92
4 minuty temu, Gość gość napisał:

aktualnie nie, bo na razie jeszcze nie podjęła się wyzwania mnie poderwania, cóż ale byłbym Ją kochał gdyby dała sobie tę szansę  🙂 

I ma rację, widocznie ma wyzsze aspiracje niz bycie kura domowa dla jakiegoś janusza made in kafeteria

Gość gość

wspólne ognisko domowe byłoby naszym azylem, ale owszem podróżowalibyśmy, zwiedzali nasz Świat, ahoj przygodo 🙂 

Gość Facet92
2 minuty temu, Gość gość napisał:

wspólne ognisko domowe byłoby naszym azylem, ale owszem podróżowalibyśmy, zwiedzali nasz Świat, ahoj przygodo 🙂 

Ta a baba ma wszystko robic sama i loda na zawołanie. Szybko znajdzie lepszego kochasia

Gość naiwny
22 minuty temu, Gość gość napisał:

6 minut temu, Gość gość napisał:

związek z rozsądku z obydwu stron z nudziarzem to najgorsze co może spotkać kobietę

Gość inputer
2 minuty temu, Gość naiwny napisał:

związek z rozsądku z obydwu stron z nudziarzem to najgorsze co może spotkać kobietę

dziewczynę, kobiety są ich dojrzałymi wersjami

Gość naiwny

Oczywiscie,moze znalezc nudziarę, albo taką która bedzie patrzyła na jego portfel.Zadna ciekawa osoba nie zwiąże sie z kims słabszym, nudnym bo nie bedzie go szanowac ani pożądać.Proste

Gość inputer
2 minuty temu, Gość naiwny napisał:

Oczywiscie,moze znalezc nudziarę, albo taką która bedzie patrzyła na jego portfel.Zadna ciekawa osoba nie zwiąże sie z kims słabszym, nudnym bo nie bedzie go szanowac ani pożądać.Proste

a kto to jest ciekawa osoba? masz na myśli szałową wypicowaną przebojową ekstra bombę z fotoshopa? 😄

Gość onaaa
6 minut temu, Gość naiwny napisał:

ja szanuje dobrych ludzi, moga byc biedni i nudni, nudzą sie tylko nudni, a to puste dziunie trzeba zabawiac , ciekawa osoba ma swoje pasje 

Gość Gość
6 godzin temu, Gość gość napisał:

czy stanowilibyśmy przykładną, radosną, szczęśliwą jednostkę społeczną, mającą dzieci, swoje gniazdko, ty byś gotowała, prała, odkurzała, myła okna, wychowywała dzieci, a ja bym cię wspierał duchowo, ahh 🙂 

Wspólne gniazdko to ja stworzę z męźczyzną który mi da pierścionek i  dziecko. Tak tego chce teraz i to dostanę. 

Gość naiwny
10 godzin temu, Gość onaaa napisał:

ja szanuje dobrych ludzi, moga byc biedni i nudni, nudzą sie tylko nudni, a to puste dziunie trzeba zabawiac , ciekawa osoba ma swoje pasje 

Mozna miec pasje ale co to za radosc wypelniac je samemu??

dobrze miec osobe u boku ktora tez nas zainspiruje swoim stylem zycia, wprowadzi swiezosc i radosc, dla takich ludzi chce sie zyc. z musu  i wygody mozna byc z nudziarzem kiedy ty pojmiesz co ja mowie?