Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merkury 45

Schudłem 4 kg w miesiąc, żeby się podobać dziewczynie młodszej o prawie 20 lat i mam pytanie?

Polecane posty

Gość Merkury 45

czy to aby na pewno zdrowe tak radykalnie schudnąć? 🙂 ..... aha i  jeszcze mam głowę wyłysiałą, jednak czy gdy nie podjąłem adekwatnych działań w tym kierunku, celem wyretuszowania defektu, to czy się spodobam i będziemy szczęśliwą parą, proszę o niehejt, tylko życzliwe mi obiektywne komentarze 🙂  

Gość Gość

Super. 

3 godziny temu, Gość Merkury 45 napisał:

czy to aby na pewno zdrowe tak radykalnie schudnąć? 🙂 ..... aha i  jeszcze mam głowę wyłysiałą, jednak czy gdy nie podjąłem adekwatnych działań w tym kierunku, celem wyretuszowania defektu, to czy się spodobam i będziemy szczęśliwą parą, proszę o niehejt, tylko życzliwe mi obiektywne komentarze 🙂  

Cześć,mam mieszane odczucia ,wiem są takie związki akurat ja takich nie uznaję co do siebie,dla mnie różnica wieku nie może przekraczać granicy maksimum 12 lat gdyż więcej to już zaczyna być jak dziecko z rodzicem.Tez byli mężczyźni chcący być ze mną ale ja tego nie akceptuje tak samo jak zonatych.Jesli wam obojgu taki układ odpowiada zaznaczam że obojgu.Radze abyś ja zapytał bo może okazać się że twoje zabiegi są niepotrzebne skoro cię akceptuje,myślę iż to że schudles jest dobre tu juz chodzi o zdrowie dodam iż dietetycy przestrzegają przed zbyt szybkim zrzuceniem wagi ponieważ wtedy nie eliminujesz tłuszczu a wodę z organizmu co nie służy zdrowiu.Co do estetyki zapytaj wybranke, gdyż mam wrażenie że nie robisz tego dla siebie ROZMAWIAJCIE.Byc może ona naprawdę cię akceptuje i kocha,zas kocha sie nie za wyglad choc niechlujstwo jest niewskazane.

Gość gosc

Stary dziad

Gość karramba345

4 kg w miesiac to nie jest radykalne odchudzanie. Natomiast ty moglbys byc jej ojcem. 

Gość Izabella23

Moim zdaniem jednym z najlepszych środków wspomagających odchudznaie obecnie jest Slimunox, Mi te tabletki pozwoliły na spadek wagi o całe 14 kilogramów

Gość Gosc

Dno