Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepojęte

Jak można kochać i zdradzać

Polecane posty

Gość Hhh

A czemu faceci nie napalaja sie na swoje laski? Kazecie im ubierać się grzecznie, sami zabieracie im spontaniczność a później pretensje.Jak byście umieli czasem spojrzeć na swoją żonę/dziewczynę/partnerkę samym pożądaniem, być może nie było by problemu.Z samej miłości człowiek nie żyje. 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość ... napisał:

chyba ci się pomyliło, do kogo odpisujesz, bo odnosisz się do innych spraw, niż te z mojego wpisu. 

no ale jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, tylko z zacietrzewieniem, to tak rozmowa mija się z celem. 

ale z jednym się zgodzę, to jak ludzie rozwiązują problemy w swoich związkach, to wyłącznie ich sprawa.

a nie, że jacyś mądralińscy teoretycy będą mierzyć ich własną miarą i narzucać normy swojego podwórka i jeszcze wyrokować, czy dana osoba kocha, czy nie kocha. 

Masz rację, odnoszę się do konkretnego wpisu, cytowanego przeze mnie.

A skoro ty nikogo nie cytujesz, nie mam pewności czy chodziło ci o mnie.

Zakończmy te bajdy, bo rzeczywiście dalsza dyskusja nie ma sensu.

Gość ...
1 minutę temu, Gość Hhh napisał:

A czemu faceci nie napalaja sie na swoje laski? Kazecie im ubierać się grzecznie, sami zabieracie im spontaniczność a później pretensje.Jak byście umieli czasem spojrzeć na swoją żonę/dziewczynę/partnerkę samym pożądaniem, być może nie było by problemu.Z samej miłości człowiek nie żyje. 

faceci każą swoim laskom ubierać się grzecznie, bo ambicjonalnie nie znieśliby, że na jego laskę pożądliwie patrzy ktoś inny (a może i więcej, niż patrzy).

facet, który nie ma kompleksów na tym punkcie nie będzie lasce w taki sposób zabierać spontaniczności. 

Gość ...
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Masz rację, odnoszę się do konkretnego wpisu, cytowanego przeze mnie.

A skoro ty nikogo nie cytujesz, nie mam pewności czy chodziło ci o mnie.

Zakończmy te bajdy, bo rzeczywiście dalsza dyskusja nie ma sensu.

ja za każdym razem cytuję wpis, do którego się odnoszę. jedynie ostatni wpis na poprzedniej stronie jest bez cytatu, ale z treści jasno wynika, do czego się odnosi. idź się prześpij, bo jakaś straszna agresja i przemęczenie bije z twych wypowiedzi.

Gość ...
9 minut temu, Gość Hhh napisał:

samym pożądaniem tym bardziej ;)

Gość gosc
1 minutę temu, Gość ... napisał:

ja za każdym razem cytuję wpis, do którego się odnoszę. jedynie ostatni wpis na poprzedniej stronie jest bez cytatu, ale z treści jasno wynika, do czego się odnosi. idź się prześpij, bo jakaś straszna agresja i przemęczenie bije z twych wypowiedzi.

Nie drogie dziecię🙂, ja bardzo lubię ludzi. Dobranoc.

Gość ...

oho, zemsta smoka. a gdzie ja twierdzę, że ty nie lubisz ludzi? 

jedynie wspaniałomyślnie zwaliłam twoje braki w precyzji i czytaniu ze zrozumieniem na późną porę i wynikające z niej zmęczenie. 

Gość tak mam rajc
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

No i ma 1 życie , dlaczego ma rezygnować z tego ?

to niech robi co chce ale nie kosztem innej osoby.Bez krzywdzenia innych a on to wlasnie robi. Ma gdzies to jak bardzo upokorzona czuje sie jego zona i jak bardzo cierpi.Oby zdechł w cierpieniu

Gość gość
4 godziny temu, Gość xxx napisał:

no dokładnie, a kto bardziej kocha zona która (stracila pozadanie wbrew woli) i zostawila męza dla kilku nocy z kochankiem, czy ta ktora oznajmila kochankowi ze meza nie rzuci bo chce mu gotowac zupe gdy wraca zmeczony po pracy ? jest jeszcze ta ktora stracila pozadanie ale nigdy nie ulegnie pokusom , rzecz dotyczy malzenstw ponad 20 letnich wiec osoby po 2 letnich czy 5 letnich zwiazkach moga nie załapac jaki jest problem

Zgadzam się z tobą.

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość tak mam rajc napisał:

to niech robi co chce ale nie kosztem innej osoby.Bez krzywdzenia innych a on to wlasnie robi. Ma gdzies to jak bardzo upokorzona czuje sie jego zona i jak bardzo cierpi.Oby zdechł w cierpieniu

Oby zdechl w cierpieniu, to cie zdradza,a raczej twoj brak ludzkich uczuc, msciwosc , milosc jako prawo wlasnosci, popelni wykroczenie to gilotyna, bez mrugniecia okiem, ta bezwzglednosc nie ma nic wspolnego z miloscia, tak samo gdyby odszedl mscilybyscie sie, i walczyly, a najczesciej karaly  i szantazowaly dziecmi, nie kochacie, to tylko oczekiwania

Gość sygnalista
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

A żona co chora czy ma wstręt do mydła?

Mąż chory: na seksoholizm. A z mydłem też średnio ożeniony.

Gość Dowcip Miesiąca
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Oby zdechl w cierpieniu, to cie zdradza,a raczej twoj brak ludzkich uczuc, msciwosc , milosc jako prawo wlasnosci, popelni wykroczenie to gilotyna, bez mrugniecia okiem, ta bezwzglednosc nie ma nic wspolnego z miloscia, tak samo gdyby odszedl mscilybyscie sie, i walczyly, a najczesciej karaly  i szantazowaly dziecmi, nie kochacie, to tylko oczekiwania

Ooo, tak, tak, taaak! 😛 

Gilotyna na przyrodzenie 😄 Jak złodziejowi rękę... 😛 

Gość Dowcip Miesiąca
3 godziny temu, Gość gość napisał:

no dokładnie, a kto bardziej kocha zona która (stracila pozadanie wbrew woli) i zostawila męza dla kilku nocy z kochankiem, czy ta ktora oznajmila kochankowi ze meza nie rzuci bo chce mu gotowac zupe gdy wraca zmeczony po pracy ? jest jeszcze ta ktora stracila pozadanie ale nigdy nie ulegnie pokusom , rzecz dotyczy malzenstw ponad 20 letnich wiec osoby po 2 letnich czy 5 letnich zwiazkach moga nie załapac jaki jest problem

Ulegnie, w końcu ulegnie. Po co walczyć o coś/ o kogoś kto się dla nas nie stara, nie zabiega, nie daje rozkoszy. Tego kwiatu pół światu.

Gość Gość
6 godzin temu, Gość ... napisał:

faceci każą swoim laskom ubierać się grzecznie, bo ambicjonalnie nie znieśliby, że na jego laskę pożądliwie patrzy ktoś inny (a może i więcej, niż patrzy).

facet, który nie ma kompleksów na tym punkcie nie będzie lasce w taki sposób zabierać spontaniczności. 

Sami zabierają a lecą za takimi. Najlepiej czasami się ubrać jak jedna z nich ostrzej i mieć w du zdanie partnera. Niech zobaczy. 

Gość szkoda gadać
9 godzin temu, Gość ... napisał:

No, a potem zostanie rogaczem.

Gość gość

normalnie ! nie weim  w czym jest problem .  milosc to milosc a seks to seks 

Gość Antykonserwatyzm

Po większości komentarzy tutaj widać, kto głosował na PiS 

Gość Gość
22 godziny temu, Gość ... napisał:

no bo czlowiek jest zwierzeciem i ten caly mechanizm seksualny nalezy wlasnie do naszej zwierzecej natury. 

Kto to napisał? Pusty dzban? A gdzie rozum i moralność? Gdzie dobro i zło, i odróżnianie jednego od drugiego? Gimbaza do lekcji!