Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Za bardzo się

Nie potrafię poradzić sobie z rozstaniem

Polecane posty

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Za bardzo się napisał:

Mieliśmy trochę ostatnio sprzeczek cichych dni fochów.Zaczął się oddalać ode mnie bynajmniej ja tak to odczuwałam.Nie chcąc wyjść na ...ke udawałam że jestem obrażona.Nie odzywaliśmy się do siebie.On zaczął imprezować w weekendy w klubach a mnie ch... strzelał jest przystojny i w ogóle kobiety za nim biegały i biegają więc byłam zazdrosna on znowu był zazdrosny o mnie że spędzam dużo czasu w pracy i to w gronie męskim nic nie poradzę takie stanowisko mam. przyjechał porozmawiać w pewną niedziele a ja powiedziałam że nie będzę z nim rozmawiać w nocy wyszalał się w klubie a teraz wielce porządny.Obraziłam go.Prawda jest taka że on tej nocy był w domu.Jego babcia miała urodziny rodzina przyjaciele siedział z nimi a ja mu nie uwierzylam.W poniedziałek w pracy Powiedziałam parę słów których żałuję.On powiedział mi tylko że rozumie jest mu przykro i że odpuszcza.Kocha mnie ale nie ma siły na te sprzeczki i że mu nie wierzę a nie okłamał mnie przez ten czas ani razu kiedy byliśmy razem.Odszedł i więcej się nie odezwał nie mamy kontaktu jedynie co widzę go w pracy.Żałuję że mój upór zazdrość i duma doprowadziła do naszego rozstaniaJest już za późno żeby coś naprawić kocham go tęsknię za nim.Brakuje mi go strasznie jestem załamana psychika mi siadła całkiem.Nie chce mi się kompletnie nic.Nie chce mi się żyć w samotności.

Gdyby kochał nie odszedłby, bo potrzebowałby ciebie,  by normalnie egzystować, mężczyzna gdy pokocha nie umie żyć bez tej kobiety, wiele jej wybacza, jest wyrozumiały i cierpliwy. I chce jak najszybciej mieć z nią ślub.

Gość Za bardzo się
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Gdyby kochał nie odszedłby, bo potrzebowałby ciebie,  by normalnie egzystować, mężczyzna gdy pokocha nie umie żyć bez tej kobiety, wiele jej wybacza, jest wyrozumiały i cierpliwy. I chce jak najszybciej mieć z nią ślub.

Może i masz rację

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Za bardzo się napisał:

Może i masz rację

Na pewno

Gość Gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Seby i ich problemy związkowe...

Sebixy najgorsze, u mnie w pracy lata taki sebix i wyrywa wszystkie panny, a ch/uj ma żonę...

Gość Anitka
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Sebixy najgorsze, u mnie w pracy lata taki sebix i wyrywa wszystkie panny, a ch/uj ma żonę...

No to nie ładnie robi frrajer zassrany!

Gość gość

ignoruj, tacy nie nadają się do niczego

Gość ggoosc
5 minut temu, Gość gość napisał:

ignoruj, tacy nie nadają się do niczego

To raczej on ignoruje ją.Ona przechodzi załamanie nerwowe a on już dawno sobie poradził bez niej.Na co mu taka idddiotka.Sam autorko kopnął w duuupe

Gość hehehe

Przyglupie idi/otki leca tylko na wyglad to tepaki to wykorzystuja a idi/tki pozniej placza :D

Gość gość

może żona akurat nie płacze tylko jest wdzięczna bo wyrwał ją z biedy

Gość smutne to
8 godzin temu, Gość Brzydzisz mnie napisał:

Wyrzuć tv. Uprzedzajac twoja odpowiedź że już to zrobiłeś skąd w takim razie wiesz czego tam wymagają? 

nie oglądam tego gòwna zwanego TV od masy lat ale pamiętam co tam było dawniej, a teraz to pewnie 10X wszystko i pranie mózgu szczegòlnie durnym babom

Gość joti
54 minuty temu, Gość Gość napisał:

po co mu da durna pipa gdy może moczyć ogóra w której chce jak na niego lecą inne. Po hooj jej taki ziom o którego ciągle musi się martwić że inna go odbije. Baby są durne biorąc przystojnych facetów a potem płacząc że on dyma inne. Dyma bo MOŻE.

Gość gość
3 minuty temu, Gość smutne to napisał:

nie oglądam tego gòwna zwanego TV od masy lat ale pamiętam co tam było dawniej, a teraz to pewnie 10X wszystko i pranie mózgu szczegòlnie durnym babom

Tematy chyba się pojjebały komuś

Gość portal
51 minut temu, Gość Gość napisał:

dobrz robi, tak powinien robić każdy facet

Gość stuart
46 minut temu, Gość Anitka napisał:

No to nie ładnie robi frrajer zassrany!

nie frajer tylko mądry ziom który ma tępe pipy w doopie, dlatego lecą na niego

Gość Gienek
37 minut temu, Gość ggoosc napisał:

To raczej on ignoruje ją.Ona przechodzi załamanie nerwowe a on już dawno sobie poradził bez niej.Na co mu taka idddiotka.Sam autorko kopnął w duuupe

14 minut temu, Gość gość napisał:

może żona akurat nie płacze tylko jest wdzięczna bo wyrwał ją z biedy

5 minut temu, Gość joti napisał:

po co mu da durna pipa gdy może moczyć ogóra w której chce jak na niego lecą inne. Po hooj jej taki ziom o którego ciągle musi się martwić że inna go odbije. Baby są durne biorąc przystojnych facetów a potem płacząc że on dyma inne. Dyma bo MOŻE.

8 minut temu, Gość smutne to napisał:

PO JAKI CH0J DOPIE0DALACIE LEPIEJ WAM SIĘ ROBI PRZEZ TO CZY CO.ZAKOMPLEKSIONE WSZY ŁONOWE.AUTORKO NIE SLUCHAJ TYCH CIIOT 

Gość Za bardzo się
2 minuty temu, Gość Gienek napisał:

PO JAKI CH0J DOPIE0DALACIE LEPIEJ WAM SIĘ ROBI PRZEZ TO CZY CO.ZAKOMPLEKSIONE WSZY ŁONOWE.AUTORKO NIE SLUCHAJ TYCH CIIOT 

Niech piszą co chcą wszystko mi jedno nic mnie nie rusza.Nie chce mi się żyć

Gość sdfsdf

bedzie dobrze zobaczysz, daj sobie czasu, odpocznij