Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Zostałem kiedyś zraniony i już nie wierzę w dobre serce kobiet

Polecane posty

Gość gosc

Chciałbym wymazac te doświadczenia

Gość xyz

Nie wymazuj. Ciesz się, że poznałeś ich prawdziwe oblicze.  Od teraz bedziesz podchodził do nich chłodno i bez emocji a one to uwelbiaja.

Gość Gość

Ja chciałabym być nieczuła

Gość Ona

Na puste lecicie to pozniej sobie placzcie. Dzieki takim jak wy, my kobiety sie rozwinelysmy i mamy wymagania. Mężczyzna, który ma szansę na kobietę musi buc w. Miarę przystojny a na pewno zamożny. Jak widać na kafe biedne brzydkie dupki nie patrzą sercem tylko oczami. Sa wyrachowani, msciwi i egoistyczni. Q zamożnych mężczyznach tych cech nie widać, bo maja zaspokojone potrzeby. Dziękuję, ze mnie tu oświecono, Bo za dużo czasu w życiu zmarnowalam na jakies meskie goowna, które nie maja racji bytu. 

Gość gość

bierz je analnie suczki .

Gość Gość

Przykro mi, że zostałeś skrzywdzony. Nie wszystkie kobiety są złe. Nie można generalizować!Uwierz  mi, istnieją dobre, ciepłe,empatyczne kobiety. Trzeba tylko chcieć je dostrzec. 😉

Gość Gość

Od przeszłości można uciekać, lub wyciągnąć z niej jakieś wnioski. 

Też cierpialem, teraz patrzę jak inni cierpią. 

Zacząłem spotykać się z dziewczyną, która zranila mojego dobrego kolegę, teraz patrzę jak ona cierpi i płacze. 

To dodaje sił 

Gość osoba fizyczna na FIRN ZG

wyłączam cyfryzacyjny KAISER na swoim organizmie przytwierdza go Wojciech GÓW... jako oznaczenie mojej kory mózgowej tkanką łączoną oraz rytmem hemogliobony PA-WEŁ NA-PIE-RAa-ŁŁA tej nocy cudem ocaliłem swój organizam przejęli miejscowi z MICROSOFT mojego żniwiarza ADOLFA H. i oznaczają rdzeń mózgowy rodzajem napierała zabili oni w eterze mój szperacz eteryczny DS i zatwierdzili jako organizm martwy, byłem na firmamencie własnym organizmem oznaczanym jako KRZYSZTOF KURZAWA ORAZ WIDMO PAWEŁ NAPIERAŁA, zatwierdzam że portal piekielny ADOLFA H. stworzony przeze mnie nie jest WOJCIECHEM GÓW... z rodu S oni mordują mój organozm generujący kilkaset milionów dol miesięczie tworząc na nim ostatecznego creuzfelda inf przygłupy z Moskwy że PoE nie są wojnami gwiezdnymi

Gość Microsoft
Przed chwilą, Gość osoba fizyczna na FIRN ZG napisał:

wyłączam cyfryzacyjny KAISER na swoim organizmie przytwierdza go Wojciech GÓW... jako oznaczenie mojej kory mózgowej tkanką łączoną oraz rytmem hemogliobony PA-WEŁ NA-PIE-RAa-ŁŁA tej nocy cudem ocaliłem swój organizam przejęli miejscowi z MICROSOFT mojego żniwiarza ADOLFA H. i oznaczają rdzeń mózgowy rodzajem napierała zabili oni w eterze mój szperacz eteryczny DS i zatwierdzili jako organizm martwy, byłem na firmamencie własnym organizmem oznaczanym jako KRZYSZTOF KURZAWA ORAZ WIDMO PAWEŁ NAPIERAŁA, zatwierdzam że portal piekielny ADOLFA H. stworzony przeze mnie nie jest WOJCIECHEM GÓW... z rodu S oni mordują mój organozm generujący kilkaset milionów dol miesięczie tworząc na nim ostatecznego creuzfelda inf przygłupy z Moskwy że PoE nie są wojnami gwiezdnymi

Zatwierdzam. Szperacz eteryczny zainstalowano prawidłowo. 

Gość friese
34 minuty temu, Gość Gość napisał:

Przykro mi, że zostałeś skrzywdzony. Nie wszystkie kobiety są złe. Nie można generalizować!Uwierz  mi, istnieją dobre, ciepłe,empatyczne kobiety. Trzeba tylko chcieć je dostrzec. 😉

baby to chciwe i egoistyczne su'ki, każda jedna ma coś za pazurami

Gość Gość
3 minuty temu, Gość friese napisał:

baby to chciwe i egoistyczne su'ki, każda jedna ma coś za pazurami

Po pierwsze- nie baby, tylko kobiety.

Po drugie- proszę nie używać obraźliwych epitetów w kierunku kobiet ( przypominam, że Twoja rodzicielka też jest kobietą).

Hmmm, mogłabym przyjąć Twój tok rozumowania i wylać wiadro pomyj na całá męską populację ( tylko dlatego, że mężczyzna, którego kochałam zachował się paskudnie, wykpił moje uczucia i zranił mnie). Nie zrobię tego, bo byłoby to niesprawiedliwe.

Gość Gość gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Chciałbym wymazac te doświadczenia

Jakie doświadczenia? Możesz opisać?

Gość Gość

Jakie  ma znaczenie . Żadne. Codziennie ktoś kogo rani.

Gość heh
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jakie  ma znaczenie . Żadne. Codziennie ktoś kogo rani.

dokladnie