Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mniam

Ale masz okazałą pupę

Polecane posty

Gość Mniam

Cudowne jabłuszko :classic_love:

Gość Mniam
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

i?

Chciałbym pogłaskać

Gość Masakra

😐

Gość Fajnie będzie:)
5 minut temu, Gość Mniam napisał:

Chciałbym pogłaskać

Jak się spotkamy to pupa do glaskania jest Twoja,Twoje dłonie tylko tam...

Gość Mniam
4 minuty temu, Gość Fajnie będzie:) napisał:

Jak się spotkamy to pupa do glaskania jest Twoja,Twoje dłonie tylko tam...

To by się działo 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Mniam napisał:

To by się działo 

ogień:-D

Gość Fajnie będzie:)

To będziemy się spalać ..yhaaa..😋😊

Gość Gość

Już nie wymyślaj. 

Gość Tja

Byłem wczoraj w miejscu gdzie przewalają się tłumy. Mam nieciekawe obserwacje. Dziewczyny w wieku studenckim ładne, zgrabne, smukłe. nie wszystkie ale tak z 60%. Powyżej tego wieku już MASAKRA. Wielkie tyłki w obcisłych spodniach czy leginsach. Zanik kobiecych kształtów. Tam gdzie miało być wcięcie regularny walec. Myślę że pół na pół odpowiadają za to antykoncepcyjne tabletki a w pozostałej części zwykłe, najzwyklejsze obżarstwo. Takich opisanych pań w wieku 30+ było jakieś 90 %.

Statystycznie rzecz ujmując podobnie musi być na kafeterii. Więc opisy - jako to jestem zachwycającą - jakoś nie przemawiają do mojej wyobraźni. I taka uwaga formalna. Facet prędzej się obejrzy za dziewczyną, która się wygłupiła w kwestii swojego ubioru czy uczesania niż smakowitą laseczką. Tak, że nie warto się pocieszać.

Co do facetów. nie jestem gejem, więc trudno mi oceniać. Ale jedno jest pewne, na przestrzeni ostatnich dwudziestu lat jak dla mnie nic się tu nie zmieniło. Jacy byli tacy są. 

Nie chciałem być kąśliwy, wybaczcie, ALE ZRÓBCIE COŚ Z TYM DO CHOLERY!!!

Gość gość

może ty coś zrób żeby jedzenie nie tuczyło albo opracuj suplement który oszuka mózg i wyreguluje przemianę materii

Gość Gość
10 minut temu, Gość Tja napisał:

Byłem wczoraj w miejscu gdzie przewalają się tłumy. Mam nieciekawe obserwacje. Dziewczyny w wieku studenckim ładne, zgrabne, smukłe. nie wszystkie ale tak z 60%. Powyżej tego wieku już MASAKRA. Wielkie tyłki w obcisłych spodniach czy leginsach. Zanik kobiecych kształtów. Tam gdzie miało być wcięcie regularny walec. Myślę że pół na pół odpowiadają za to antykoncepcyjne tabletki a w pozostałej części zwykłe, najzwyklejsze obżarstwo. Takich opisanych pań w wieku 30+ było jakieś 90 %.

Statystycznie rzecz ujmując podobnie musi być na kafeterii. Więc opisy - jako to jestem zachwycającą - jakoś nie przemawiają do mojej wyobraźni. I taka uwaga formalna. Facet prędzej się obejrzy za dziewczyną, która się wygłupiła w kwestii swojego ubioru czy uczesania niż smakowitą laseczką. Tak, że nie warto się pocieszać.

Co do facetów. nie jestem gejem, więc trudno mi oceniać. Ale jedno jest pewne, na przestrzeni ostatnich dwudziestu lat jak dla mnie nic się tu nie zmieniło. Jacy byli tacy są. 

To samo można powiedzieć o was. Cześć to lysiejace janusze z brzuchem do kolan albo wychodzone ulizane ...usie w leginsach bo to już nie spodnie.

Gość Gość
12 minut temu, Gość Tja napisał:

Drugi akapit przeczy pierwszemu.

Gość Tja
11 minut temu, Gość gość napisał:

może ty coś zrób żeby jedzenie nie tuczyło albo opracuj suplement który oszuka mózg i wyreguluje przemianę materii

Tu nie ma co wymyślać. Podstawą jest samodzielne przygotowanie jedzenia ze składników jak najmniej przetworzonych. Tak się ludzie odżywiali w latach siedemdziesiątych, osiemdziesiątych i wcześniejszych. Grubasów było jak na lekarstwo. 

A co do ogólnej kondycji. Widział ktoś ostatnio dziewczynki grające w klasy czy gumę? W wieku 20+ jest to rekompensowane drastycznymi dietami, gdzie kubek musli całodziennym pożywieniem. 30+ to już stałe związki i musli zastąpione konkretnym żarciem. Dla wygodnictwa kupionym na wynos lub posiłkowanie się gotowymi zestawami do podgrzania. Ci lepiej sytuowani żywią się "na mieście" i są z tego dumni, bo ich na to stać. Gdyby tak popatrzyli na zaplecze, gdzie to żarcie jest szykowane, to by się mocno zdziwili, że podali im je na talerzu a nie wlali do koryta

10 minut temu, Gość Gość napisał:

Drugi akapit przeczy pierwszemu.

Jakoś tego nie widzę

21 minut temu, Gość Gość napisał:

Cześć to lysiejace janusze

A co ma łysienie do zaniedbań?

Gość Tja
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

To samo można powiedzieć o was.

Dodam jeszcze, ze moim zamiarem wcale nie jest wywoływanie kolejnej wojny damsko-męskiej i wzajemne licytowanie się.

Lubię i szanuję kobiety. Wiem, ze są bardzo wrażliwe na punkcie swojego wyglądu. Ale kiedy jakieś zmiany postępują totalnie, mają znamiona epidemii, może zamiast się obrażać, przemyśleć co by z tym zrobić. Jak tak dalej pójdzie rodzice przeżyją swoje dzieci a to nie napawa optymizmem 

Gość gość

właśnie trzeba szukać nowych rozwiązań dlatego że obecne się nie sprawdzają, ludzie chcą żyć wygodnie

Gość Tja
7 minut temu, Gość gość napisał:

właśnie trzeba szukać nowych rozwiązań dlatego że obecne się nie sprawdzają, ludzie chcą żyć wygodnie

Czasem można tylko spojrzeć wstecz, bo poprzednie pokolenia miały za sobą doświadczenia jeszcze tych poprzednich i wszystko działało jak w dobrze nakręconej maszynerii. Może nie warto wyważać otwartych drzwi.

Pozdrawiam. Piękny dzień i szkoda go marnować na klikanie 🙂

Gość gość

Prawie jak murzynka?

Gość gość
15 minut temu, Gość gość napisał:

Prawie jak murzynka?

nie podbijaj sama swoich tematów ty lambadziaro 😉