Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jdjdjd

Praviki ile byście oddali za to żeby mieć związek i seks z kobieta

Polecane posty

Gość Hdhsjs
8 minut temu, Gość rrd napisał:

Nieliczni mają własne firmy i dobre dochody. Tutaj jest Polska. Czas zejść na ziemię. Sorry, ale znam gorszych od niego i mają związki, seks. 

Ale z meliniarskimi karynami, byle kogo to nawet zul Mietek znajdzie , a żeby znaleźć wartościową dziewczyne trzeba mieć coś więcej niż tylko plastusia w spodniach 

Gość gość
2 godziny temu, Gość Sjesj napisał:

Skoro podam się młodemu bogatemu facetowi to widocznie chyba nie taka przeciętna, to że ty jesteś brzydki nie znaczy że każdy człowiek taki jest ,kolejny który mierzy swoją miarą 

To że młody i bogaty facet na ciebie leci nie znaczy że jesteś ładna.

Gość Sjsjs

Tak samo jak tutaj prawiki kwicza ze wszystkie kobiety są do doopy i ze tylko zdradzają bla bla , Bo jak facet sam jest nikim to przyciąga karyny z meliny , jak facet ma jakiś poziom i dąży żeby coś osiągnąć to i taka kobieta się nim zainteresuje 

Gość Sjsjs
2 minuty temu, Gość gość napisał:

To że młody i bogaty facet na ciebie leci nie znaczy że jesteś ładna.

Masz rację to znaczy że jestem mądra bo facet który jest kimś szuka kogoś kto jest też kimś, sam powiedział że szuka mądrej dziewczyny a nie takiej która chce się fajnym autem powozic

Gość gość

Nawet brzydule mają powodzenie i słyszą jakie są piękne

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Nawet brzydule mają powodzenie i słyszą jakie są piękne

Maja powodzenie ale u desperatow i brzydali, są też faceci którzy szukają mądrej i życiowej A nie pięknej

Gość Co za nudy

Ale wy ludzie jesteście nudni. Bla bla bla. Typowe irytujące dogadywanie kobiet. Jedni znajda inni nie. Jak jesteście tacy płytcy by ograniczać się tylko do zarobków i wyglądu to jedyne na co zasługujecie to zdrady.

Czasem lepiej się przyjaznić z kimś (np. z madrą kobietą) niz wchodzić z nia związek. Czasem lepiej wybrać tego biedniejszego niz bogatszego. Czasem ten przystojniejszy okaże się śmieciem a ten mnie atrakcyjny dobrym mezem i ojcem.

Wy jednak nie umiecie dokonywac właściwych wyborów bo nie wiecie co to miłość. A prawiczkow sie nie czepiajcie bo oni przynajmniej nie ulegaja byle komu. Każdy ma prawo marzyć o miłości i życzę im by w ich życiu sie ona pojawiła.

Gość gosc

przecież praviki nie chcą zaplacic nawet prostytutce, a dopiero co inwestwowac w kobiete

Gość Bicku
5 godzin temu, Gość Jdjdjd napisał:

Praviki ile byście oddali za to żeby mieć związek i seks z kobieta

Związek - nic

Seks - max 150 zł 

Gość Onsam

Nie mam zamiaru nic oddawać za bycie z kobietą a juz na pewno za seks. Kobieta taka to nie przedmiot czy sama wagina. Oddać to mogę jej serce jeśli będzie to odwzajemniać.

Gość ...

Nic. Bo na seksie mi nie zależy, a w związku chciałbym być z kobietą, która mnie kocha, a nie spotyka się ze mną z przymusu.

Gość prawdziwa
5 godzin temu, Gość Co za nudy napisał:

Ale wy ludzie jesteście nudni. Bla bla bla. Typowe irytujące dogadywanie kobiet. Jedni znajda inni nie. Jak jesteście tacy płytcy by ograniczać się tylko do zarobków i wyglądu to jedyne na co zasługujecie to zdrady.

Czasem lepiej się przyjaznić z kimś (np. z madrą kobietą) niz wchodzić z nia związek. Czasem lepiej wybrać tego biedniejszego niz bogatszego. Czasem ten przystojniejszy okaże się śmieciem a ten mnie atrakcyjny dobrym mezem i ojcem.

Wy jednak nie umiecie dokonywac właściwych wyborów bo nie wiecie co to miłość. A prawiczkow sie nie czepiajcie bo oni przynajmniej nie ulegaja byle komu. Każdy ma prawo marzyć o miłości i życzę im by w ich życiu sie ona pojawiła.

swietna wypowiedz