Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy ja ma krzywy kregoslup

Polecane posty

Gość gosc

Duupa cofnieta a przod lekko pochylony

Gość gość

Przodopochylenie miednicy? 

Gość gosc

jak stoję to jest normalnie, jak idę gorzej

Gość gość

Chyba masz po prostu słabe mięśnie tułowia 

Z Twojego opisu trudno cokolwiek wywnioskowac. Przydaloby sie zdjecie z przodu i z boku. Z tym , ze jestes na netowym forum.

W zasadzie mialam nie odpowiadac na ten prowokacyjny tekst ale brak jakiejkolwiek orientacji w temacie jaki pokazalas razi mnie na tyle , ze sprostuje. Owszem stawia sie obecnie diagnozy przez internet. Przyjmij to do wiadomosci. Co do "oceny" i "naduzyc" to slowo jest co najmniej niewlasciwe.

Nie , nie jestes facetem. Chcesz ze mna popisac - prosze bardzo. Ale nie udawaj faceta bo robisz to wyjatkowo nieudolnie.

Autorze/autorko nie przejmuj sie teoriami spiskowymi zabykermit. Osoby niedouczone czesto wyskakuja z takimi tekstami jak ona.  Jesli czujesz , ze cos jest nie tak albo w jakis sposob Ci to przeszkadza to dobrze by bylo aby ktos ten Twoj kregoslup obejrzal. Mozesz zaczac od kogos z najblizszego otoczenia , a potem w razie potrzeby zasiegnac porady u lekarza. Czesc skrzywien kregoslupa widac golym okiem. Ne trzeba do tego fachowca. Nie bedzie to oczywiscie zadne "stawianie diagnozy" i nie musisz miec do tego zadnej choroby. Taka bzdure moze napisac tylko osoba zupelnie bezmyslna. Powodzenia i nie przejmuj sie. Przykro mi , ze Twoje niewinne pytanie stalo sie zaczatkiem bicia piany i robienia zadymy ale niestety to publiczne forum i pisze tu kto chce i co chce. Powodzenia tak czy inaczej.