Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żałosna

Jak zerwać z kimś kogo kocham?

Polecane posty

Gość Gość 1

I jak tam autorko sprawy się mają? 

Gość gosciowka

No wlasnie, jak tam? Zaserwowal ci wiecej klamst i wpedzil w poczucie winy?

Gość Żałosna

Wyszłam z znajomymi, zostawiłam telefon w domu. Dopiero wrocilam:) on dzwonił i pisał, ale ode mnie odpowiedzi dziś nie dostanie. Może się czegoś nauczy 

Gość karramba345

Tylko dzis??? Nie milas z nim zerwac i zablokowac?

Gość Żałosna

Miałam się z nim umówić, narazie nie mam jednak ochoty z nim rozmawiać. 

Gość hero of day

hahaha, typowe porady, biedna żałosna vs teściowa pod szyldem user'ów kafe 😂 czytaj wiecej porad i mozesz byc pewna, ze wasz związek był fikcją od samego początku i kategorycznie trzeba uciąć wszelką formę kontaktu, teściowa ma zawsze racje 😎 najgorszą formą kontaktu jest brak komunikacji, niedługo bedziesz jak zwierze gestykulowac swoje potrzeby w związku ,lol 😄 😄 

Gość karramba345

No i jak tam?  

Gość Żałosna

hero of day, a jak mam inaczej swoje potrzeby komunikować, jak robiąc to w postaci rozmowy dostaje tekst, że mam "...alać"? Uważam, że w tym wypadku, zmniejszenie kontaktu ma sens. Nie można dojrzale, to trzeba na jego poziomie.

karramba345, nie wiem, ciągle mu nie odpisałam, nie wiem jak się za to zabrać, a to milczenie dobrze mi robi. Niby brakuje, ale czuję się taka spokojniejsza i swobodniejsza :/. Tak doszłam do wniosku, jak on mnie tak brzydko traktuje to się przejmuje, że go nie ma, a jak robię to z wyboru, to nawet mnie nie interesuje co tam odwala. 

Gość Gość 1

Mowilam ! Teraz niech on tańczy jak mu zagrasz, bezczelnego chama trzeba albo pogonić albo czegoś w końcu nauczyć jak rodzice tego nie zrobili 

Gość Gość 1

Mowilam ! Teraz niech on tańczy jak mu zagrasz, bezczelnego chama trzeba albo pogonić albo czegoś w końcu nauczyć jak rodzice tego nie zrobili 

Gość Żałosna

Gość 1, no i miałaś 100% rację, bo wczoraj, nie odpowiadając, opisywał mi co robił w ciągu dnia, pytał się kilka razy czemu nie odpowiadam, dzwonił.. no i, że ma nadzieje, że się nie gniewam.. Tylko teraz sama nie wiem, czego chce, bo nie chcę, żeby mnie traktował jak szmatę i nie wiem jaki zrobić następny krok. Jak z nim zagadać 😕

Gość Gość 1

Powiedz mu otwarcie co ci nie pasuje, że masz nie mówić komuś tam że jesteś.jego dziewczyna, że masz pewne podejrzenia w stosunku do niego itp. Powiedz to i sprawdź reakcje, możliwe że serio coś jest na rzeczy, a po prostu dostał ostatnio kosza od tamtej czy coś stąd jego nagła zmiana. Serio weź to pod uwagę, tego typu zachowania wiele o nim mówią 

Gość Żałosna

To już jak się z nim spotkam.. Rozmawialiśmy, albo raczej chciałam się z nim umówić, nie odpisywałam na nic z tych SMS i zapytałam kiedy chce się zobaczyć, bo chcę oddać książki, szybka zwrotka, czy przeczytałam, nie chciałam kłamać, więc powiedziałam, że kończę. Stwierdził, że mam się zgłosić jak będzie miał mi podrzucić trzecia część trylogii, a teraz szybko ucieka bo ma montaż rolet i odezwie się później dogadać pik. Rozmowa zakończona.. No i jak pracę o 17 skończył, tak mamy 19 i 0 odezwu. Co lepsze nie wiem czy to jakiś żart, czy po której stronie ten kumpel stoi, ale o 18 dostałam snapa, że jest obok domu mojego chłopaka. Albo jestem już zbyt podejrzliwa, albo ten chce mi coś przekazać. W każdym razie męczy mnie to już. Szczerze to w tej chwili mam go ochotę zablokować bez tłumaczenia i jakiejkolwiek rozmowy. 

Gość karramba345

i tak powinnasbyla juz dawno zrobic. On ciebie nigdy nie bedzie szanowal. 

Gość Gość 234

Weź go bloknij i olej. Typ ma wylane.