Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pisarka

Starsza pani młodszy pan

Polecane posty

Gość Pisarka

Historia banalna, starsza Pani w dobie kryzysu małżeńskiego poznaje młodego Pana. Dochodzi do konsumpcji. Po dłuższym czasie przerwy Pan dzwoni i pisze. Tak zaczyna się dziwna relacja przyjaciół-ex kochanków. Trwa to kilka lat. Istnieje napięcie między nimi, chociaż oboje robią wszystko, aby nad tym zapanować. Spotykają się dość regularnie, ale żadnego seksu. Do czego to doprowadzi?

Gość gość
2 minuty temu, Gość Pisarka napisał:

Spotykają się dość regularnie, ale żadnego seksu. Do czego to doprowadzi?

to po co sie spotykają? :classic_wacko:

Gość Pisarka

Wygląda na to, że się zaprzyjaźnili...ale podobno taka relacja nie istnieje między kobietą a mężczyzną. Do tego trzeba dodać, że coś tam kiedyś musiało iskrzyc. 

Gość Gość
2 minuty temu, KermitZaba napisał:

Mam nadzieje, że do rozwodu z wyłącznej winy Pani.

Kto tam wie czyja to wina i czy wyłączna Pani?

Gość Przeznaczenie

30 lat przyjaźni z Panem, który byl moim świadkiem na ślubie moim i mojego meza. Przyjaźń której nie zniszczyły żadne trudy tego świata. Jeden nie żyje, a drugi dzielnie trwa. Nigdy nie było żadnego pożądania, żadnej chemii, wspólne spędzanie czasu , ciągle rozjazdy , on  żyje w innym miejscu niż ja teraz, ale jest, dzwoni, dowiaduje się. Jest samotny, przez te wszystkie lata był  sam i taki też pozostał .  Jeśli kto pisze o tym ,że przyjaźń między kobietą a mężczyzną nie jest możliwa, to ja piszę , że jest mozliwa.  Jeśli ludzie się lubią to będą trwać ze sobą , obok siebie , ale kontakt będzie zachowany. Szkoda stracić przyjemna relacje.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Przeznaczenie napisał:

30 lat przyjaźni z Panem, który byl moim świadkiem na ślubie moim i mojego meza. Przyjaźń której nie zniszczyły żadne trudy tego świata. Jeden nie żyje, a drugi dzielnie trwa. Nigdy nie było żadnego pożądania, żadnej chemii, wspólne spędzanie czasu , ciągle rozjazdy , on  żyje w innym miejscu niż ja teraz, ale jest, dzwoni, dowiaduje się. Jest samotny, przez te wszystkie lata był  sam i taki też pozostał .  Jeśli kto pisze o tym ,że przyjaźń między kobietą a mężczyzną nie jest możliwa, to ja piszę , że jest mozliwa.  Jeśli ludzie się lubią to będą trwać ze sobą , obok siebie , ale kontakt będzie zachowany. Szkoda stracić przyjemna relacje.

ale wiesz , że gościu chętnie by Cię bzyknął .

9 minut temu, Gość Przeznaczenie napisał:

Jest możliwa jeśli oboje mają zasady,szanują siebie i innych.Tez mam przyjaciół również mężczyzn są granicę których się nie przekracza.Dlatego możemy się przyjaznic ,każdy potrafi powiedzieć coś miłego jak i skrytykować i nikt się nie obraża. Czasem krytyka przeradza się w dyskusję ale nie w kłótnię. 

Gość Pisarka

Czyli przyjaźń nie jest możliwa? Tylko jedna strona może to tak odczuwać? A może oboje się oszukują? 

Gość Gość

A konsumpcja byla udana. Jesli tak to moze on ma wyrzuty sumienia bo kogoś zdradzil. Generalnie zawsze w tskich przyjacielskich relacjach jedna ze stron angażuje się batdziej. Ty chyba się zakochałaś a On nie i w tym jest klopot.

Gość Jsje

Nie rób wielkich filozofii młody sobie sposcil z krzyża A starsza pani sobie miłość wmawia , facet najczesniej nie umie się zakochać w brzydkiej babie a wszystkie stare są brzydkie 

Gość Pisarka
17 godzin temu, Gość Jsje napisał:

Nie rób wielkich filozofii młody sobie sposcil z krzyża A starsza pani sobie miłość wmawia , facet najczesniej nie umie się zakochać w brzydkiej babie a wszystkie stare są brzydkie 

Jak nie umie, to nie umie. Spuścić z krzyża też trzeba. Ale po co pyta i wydzwania? Przyzwyczaił się? Może miec młodsze, nikt go nie trzyma na smyczy. 

17 godzin temu, Gość Gość napisał:

A konsumpcja byla udana. Jesli tak to moze on ma wyrzuty sumienia bo kogoś zdradzil. Generalnie zawsze w tskich przyjacielskich relacjach jedna ze stron angażuje się batdziej. Ty chyba się zakochałaś a On nie i w tym jest klopot.

Udana. Nie zdradził nikogo, bo jest sam. Może tylko zdradził sam siebie, bo to dobry człowiek i mierzi go ta sytuacja. Z drugiej strony to on dzwoni i pyta o spotkania. Z prawdziwą miłością to nie ma za wiele wspólnego. Kiedyś była miłość fizyczna, seks i tyle. Została przyjaźń, ale taka dziwna...