Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o maj god

Tęsknię za ukochaną

Polecane posty

Gość lllllllllll
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nie pisze o seksie więc nie rozumiem po co ty to robisz. Nie potrafisz do konkretnego zagadnienia się odnieść? 

a kto zaczal o hormonach ? no chyba ty, oj złosniczek z ciebie, a wiesz co jest główna przyczyna zlosci ? brak seksu i maruderstwo ewentualnie schiza na punkcie zenady :))) oczywiscie potrafie sie odniesc i napisac cos o milosci pięknego, ale po co mam burzyc iluzje, po to tu jestesmy by sie bawic w iluzje, ale to nie o milosci tym razem

Gość Gość
2 minuty temu, Gość lllllllllll napisał:

a kto zaczal o hormonach ? no chyba ty, oj złosniczek z ciebie, a wiesz co jest główna przyczyna zlosci ? brak seksu i maruderstwo ewentualnie schiza na punkcie zenady :))) oczywiscie potrafie sie odniesc i napisac cos o milosci pięknego, ale po co mam burzyc iluzje, po to tu jestesmy by sie bawic w iluzje, ale to nie o milosci tym razem

Pisałam stricte o zakochaniu a nie seksie. Uprawiając seks dla hecy nie idealizujesz partnera widząc w nim Boga przy zakochaniu tak. Nieudolnie próbujesz coś mi wmówić i to jest naprawdę żenujące. Brak seksu chyba ciebie dotyka. 

Gość o maj god
8 minut temu, Gość gosc napisał:

zdradziła Cię?

Odkąd się znamy jest w związku

Gość Llllllll
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Pisałam stricte o zakochaniu a nie seksie. Uprawiając seks dla hecy nie idealizujesz partnera widząc w nim Boga przy zakochaniu tak. Nieudolnie próbujesz coś mi wmówić i to jest naprawdę żenujące. Brak seksu chyba ciebie dotyka. 

Seks w zakochaniu jest swietny.:) dla hecy seksy to nie moje klimaty:) a juz uczulenie mam na seks z kims kto nie budzi wieeelkich emocji, nudne i męczące, ale skoro taki  lubisz, o bogach nie pisze bo niewolnicy zenady maja zbyt zamkniete umysly,

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Llllllll napisał:

Seks w zakochaniu jest swietny.:) dla hecy seksy to nie moje klimaty:) a juz uczulenie mam na seks z kims kto nie budzi wieeelkich emocji, nudne i męczące, ale skoro taki  lubisz, o bogach nie pisze bo niewolnicy zenady maja zbyt zamkniete umysly,

Gòwno mnie obchodzą twoje seksualne preferencje szczerze mówiąc ale dziękuję że się podzielilas es os . 

Gość Llllllll
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Gòwno mnie obchodzą twoje seksualne preferencje szczerze mówiąc ale dziękuję że się podzielilas es os . 

Uuuu jaka irytacja:) no na razie:) milego dnia:)

Gość Gost

Za mna tez

Gość gość
2 godziny temu, Gość o maj god napisał:

Odkąd się znamy jest w związku

no to nie pojęte jak to zakochanie mogło Ci się zdarzyć, podrywała Cię?

Gość Gość

A mi mowil ze mnie kocha ale nie patrzyl na mnie jak zakochany mezczyzna. Nie czulam milosci ani w spojrzeniu ani w slowach. Odeszlam. Moja milosc juz umarla i nie jest mi dane miec następna. Nikt Jego nie zastąpi. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A mi mowil ze mnie kocha ale nie patrzyl na mnie jak zakochany mezczyzna. Nie czulam milosci ani w spojrzeniu ani w slowach. Odeszlam. Moja milosc juz umarla i nie jest mi dane miec następna. Nikt Jego nie zastąpi. 

i dobrze  zrobiłas zwyczajnie Cie wykorzystywał bo gdyby było inaczej moze by probowal zatrzymac i cos naprawic a nastepna przedTobą

Gość Gosc

Dziękuje Tobie za dobre słowo. Rzadko tutaj ktos cos milego napisze. Masz rację udawał zakochanego, zeby pobzykac, intuicja mi to podpowiadała. 

Gość o maj god
35 minut temu, Gość gość napisał:

no to nie pojęte jak to zakochanie mogło Ci się zdarzyć, podrywała Cię?

Właśnie tak. Głównie kontakt wzrokowy, długi, intensywny, rozmowy, mowa ciała. Podrywała i podrywa nadal

Gość miej jaja
6 minut temu, Gość o maj god napisał:

Właśnie tak. Głównie kontakt wzrokowy, długi, intensywny, rozmowy, mowa ciała. Podrywała i podrywa nadal

no to zapytaj czemu z Tobą flirtuje jak ma chłopa

Gość o maj god
Przed chwilą, Gość miej jaja napisał:

no to zapytaj czemu z Tobą flirtuje jak ma chłopa

Kobiety nie są głupie, takie pytanie spowoduje odwrócenie kota ogonem. Przecież nie powie wprost skoro ma bo wyjdzie na dzi..

Gość gość
1 minutę temu, Gość o maj god napisał:

Kobiety nie są głupie, takie pytanie spowoduje odwrócenie kota ogonem. Przecież nie powie wprost skoro ma bo wyjdzie na dzi..

a to jest taka głupia, ze nie zdaje sobie sprawy ,ze w sumie zachowuje się już jak ta dzifka? po licho Ci taka , jeddnego wpuszcza w poroże to i Ciebie kiedys też a moze jeszcze inni byli przed Tobą daj se siana z taką

Gość o maj god
2 minuty temu, Gość gość napisał:

a to jest taka głupia, ze nie zdaje sobie sprawy ,ze w sumie zachowuje się już jak ta dzifka? po licho Ci taka , jeddnego wpuszcza w poroże to i Ciebie kiedys też a moze jeszcze inni byli przed Tobą daj se siana z taką

Nie wiem jaka jest naprawdę,wydaje się spoko fajna dziewczyna

Gość o maj god

Żadna inna tak na mnie nie patrzy, czuję się wyjątkowy dla niej

Gość eno
1 minutę temu, Gość o maj god napisał:

Nie wiem jaka jest naprawdę,wydaje się spoko fajna dziewczyna

dzifki w burdelu tez są miłe i fajne bo klienta mogą stracić, rusz głową ma kogoś i do Ciebie zarywa, poszukaj wolnej

Gość o maj god
2 minuty temu, Gość eno napisał:

dzifki w burdelu tez są miłe i fajne bo klienta mogą stracić, rusz głową ma kogoś i do Ciebie zarywa, poszukaj wolnej

Mogła zerwać, nie wiem, a może gi już nie kocha

Gość Natura

Niektorzy nie sa monogamistami, proste, 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Natura napisał:

Niektorzy nie sa monogamistami, proste, 

Kocham 😍 

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kocham 😍 

Kogo

Gość Gość