Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Olewka - intencje

Polecane posty

Gość Gość

Hej, przyszlam sie poradzic, bo mam slabe doswiadczenie. Polecialam do pewnego kraju azjatyckiego odwiedzic siostre, ktora tam mieszka i przy okazji poznalam jej kolege z pracy(nieazjate). Spedzilismy we trojke moj ostatni wieczor tam. Chyba mu sie spodobalam, bo dazyl do kontaktu fizycznego, a na koniec wzial do mnie kontakt, przytulil i pocalowal mnie we wlosy. Pisalismy codziennie, ale powoli zmienialo sie to w rutyne, potem dlugo zwlekal z odpowiedzia po wyswietleniu, niewiele rozwijal tematow o sobie, prosil mnie o zdjecia, a sam nie chcial wysylac swoich. Prosil tez zebym pokazywala mu miejsca, ktore lubie, w ktorych bywam, potem gdy wyslalam mu zdjecie odpowiedzial niezbyt ladnym selfie sprzed kilku dni (wygladalo jakby chcial wyjsc na fajnego). Cos tam jeszcze napisalam i nie dostalam zadnej odpowiedzi. Spodziewalam sie tego, bo sama nie wiem co ta codzienna wymiana informacji miala nam dac, ale bylo milo i mozna bylo sie juz przyzwyczaic do tego pisania. Pewnie nie powinnam sie juz do niego odzywac, ale chcialabym sie dowiedziec co mozecie myslec o jego intencjach, bo milczy juz prawie tydzien. Ja go polubilam i chcialabym zeby ta znajomosc swobodnie trwala, a nie ze skrajnosci w skrajnosc. Dzieki za uwage.