Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola

Pytanie do 50 letnich facetów

Polecane posty

Gość Jola

Czy 40 latka jest dla was za stara?

Gość gość
Przed chwilą, Gość Jola napisał:

Absolutnie nie to my jesteśmy dla niej za starzy.

Gość Jola

Wszystko chyba zależy od statusu, im zamożniejszy tym będzie preferował młodsze.

Zakładając, że zarabia 10-15 000 na pewno woli trzydziestolatki.

Gość Kjyg644

Zadbane 40 latki mogą mieć nawet 30 latków ,po co Im stare dziady..z kolei bogaty 50 latek może mieć nawet 20 latkę tyle że wiadomo co Ją będzie trzymać przy Nim

Gość Zaproszenie

Zapraszam do FB do grupy "Szukam drugiej połówki po 60-ce"

Gość feminizm zabija

40latka jest za stara dla faceta w każdym wieku, dla większości kobiet ten wiek to już koniec jeśli chodzi o sprawy damsko-męskie, normalne kobiety w tym wieku są zaabsorbowane życiem rodzinnym i nie w głowie im się szukanie chłopa, nowoczesne i wyzwolone po latach beztroskiego hedonistycznego życia dochodzą do swego rodzaju ściany i zabawa się kończy, dalej pozostaje samotność i topienie smutków w kieliszku, a w ostatnim stadium zamiana w starą zrzędliwą babę której jedyną rozrywką jest zatruwanie życia innym i mszczenie się za swoje przegrane życie

Mam 36 lat i dla mnie 40- latki absolutnie nie są za stare.Tym bardziej w wieku 50 lat nie powinno tak być.Chociaż każdy ma swój gust, o którym się nie dyskutuje.Jednak mówienie o 40 letniej kobiece "za stara", to nadużycie.

Gość Anna
47 minut temu, Gość feminizm zabija napisał:

40latka jest za stara dla faceta w każdym wieku, dla większości kobiet ten wiek to już koniec jeśli chodzi o sprawy damsko-męskie, normalne kobiety w tym wieku są zaabsorbowane życiem rodzinnym i nie w głowie im się szukanie chłopa, nowoczesne i wyzwolone po latach beztroskiego hedonistycznego życia dochodzą do swego rodzaju ściany i zabawa się kończy, dalej pozostaje samotność i topienie smutków w kieliszku, a w ostatnim stadium zamiana w starą zrzędliwą babę której jedyną rozrywką jest zatruwanie życia innym i mszczenie się za swoje przegrane życie

Przestan pierniczyc, zyjesz chyba w alternatywnej rzeczywistosci. Znam kilka kobiet ktore w tym wieku wyszly za maz i urodzily dziecko

Gość gość 52lata

dla mnie za stara

Gość gość
4 godziny temu, Gość Jola napisał:

Dla mnie za młoda. Ja zawsze lubiłem kobiety w moim wieku, bez względu na wiek.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość feminizm zabija napisał:

Dobrze się czujesz?? Chyba nie.. nie masz pojecia o kobietach to widać..kobieta po 40 miewa młodych kochanków..bo jest zadbana.. jestem tego przykładem jestem po 40 i mam okres gdzie młodzi za mną się oglądają.. wystarczy o siebie zadbać czego nie umie większość 40 stek 

Gość Zdziwiona

A mi się ostatnio spodobał 50cio latek. Sama mam 30. Fantazjuje o nim. Nawet zrobiłam sobie dobrze z myślą o tym facecie. Masakra

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Zdziwiona napisał:

A mi się ostatnio spodobał 50cio latek. Sama mam 30. Fantazjuje o nim. Nawet zrobiłam sobie dobrze z myślą o tym facecie. Masakra

Provo 

Gość HA HA!
23 godziny temu, Gość Kjyg644 napisał:

Zadbane 40 latki mogą mieć nawet 30 latków ,po co Im stare dziady..z kolei bogaty 50 latek może mieć nawet 20 latkę tyle że wiadomo co Ją będzie trzymać przy Nim

50 latek to dziad a 40 latka to już nie dziadówa tylko młoda dooopeczka? Ogarnij się stara ruro bo ciebie to też dotyczy prędzej czy później!

Gość mieć 40 to nie grzech

Wybaczcie, mam 40 lat i wyglądam lepiej niż niektóre 20-latki u mnie w pracy,zapuszczone,bez pomysłu na siebie/./A ja ...enka,obcasy,zero wypełniaczy,botoksów,zero tipsów,solary itp..Przepraszam,że mam takie geny i się nie starzeję.

Gość Gość
19 godzin temu, Gość Gość napisał:

Dobrze się czujesz?? Chyba nie.. nie masz pojecia o kobietach to widać..kobieta po 40 miewa młodych kochanków..bo jest zadbana.. jestem tego przykładem jestem po 40 i mam okres gdzie młodzi za mną się oglądają.. wystarczy o siebie zadbać czego nie umie większość 40 stek 

O czym ty piszesz ?

Weź stanij przed lustrem nago rano zrób zdjęcie od szyi w dół i wklej je tutaj to zobaczysz ile będziesz miała wyświetleń wtedy ocenia twoja atrakcyjność 

Gość 40 to nie grzech
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

O czym ty piszesz ?

Weź stanij przed lustrem nago rano zrób zdjęcie od szyi w dół i wklej je tutaj to zobaczysz ile będziesz miała wyświetleń wtedy ocenia twoja atrakcyjność 

a wez wpadnij do mojej pracy i obejrzyj sobie te niektóre 20-stki..to się zdziwisz czasem kolego..du.py nie urywa..a moja skóra zadbana,ale to też zasługa genów..

Gość XyX
22 godziny temu, Gość feminizm zabija napisał:

Głupszej wypowiedzi nie słyszałam. A już o damsko męskich sprawach to  koleś nie masz bladego pojęcia. Tak cię prawie powiesić za jaja. Zgłoszone !

Gość Weź!
9 minut temu, Gość XyX napisał:

Głupszej wypowiedzi nie słyszałam. A już o damsko męskich sprawach to  koleś nie masz bladego pojęcia. Tak cię prawie powiesić za jaja. Zgłoszone !

Głupie to jest twoje zaprzeczenie bo Gość fenimizm zabija opisał to idealnie 10/10

Takie są fakty rozrywkowe panny na ostatni gwizdek szukają na gwałt głupiego tym razem koniecznie odpowiedzialnego

Gość XyX
Dnia 3.06.2019 o 17:22, Gość Jola napisał:

Odpowiedziałam zgodnie z tytułem tematu 

17 minut temu, Gość Weź! napisał:

Głupie to jest twoje zaprzeczenie bo Gość fenimizm zabija opisał to idealnie 10/10

Takie są fakty rozrywkowe panny na ostatni gwizdek szukają na gwałt głupiego tym razem koniecznie odpowiedzialnego

A ty tu gadasz o pannach.