Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sebq__

Prezerwatywa

Polecane posty

Durex classic na 16cm i 8cm w obwodzie?  Będzie dobrze bo zastanawiam się nad zakupem, a totalnie nie potrafię zrozumiec tych internetowych stronek i chce porpsotu spytać czy te classicy będą dobrze leżeć bo z tego co czytałem to niby classic są na rozmiar koło 20cm ale ludzie też piszą pod pytaniami innych  ze clasicy są dobre na 15cm.. 

Gość gość

Powinny być dobre, ja mam 14cm długość i 11cm obwód i pasują dobrze

Gość Gość

Durex classic ma 52 albo 56 mm szerokości, czyli jakieś 10-11 cm obwód. Ale to latex, to się rozciąga. 

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Durex classic ma 52 albo 56 mm szerokości, czyli jakieś 10-11 cm obwód. Ale to latex, to się rozciąga. 

Nom a ja jestem ...a i mam jakoś 11obwodu więc będzie zajebiscie.. Źle napisałem bo niedokładnie zmkerzylem wtedy.. Dzieki wielkie btw

Gość Gość

Jak masz ledwo 11 cm obwodu, to szukaj takich 52 mm. Może się nie zsunie. Na opakowaniu zawsze szerokość podają. 

Gość Gość

Podłączę się pod pytanie. Mam 15 cm obwodu i durex classic wchodzą, ale ciężko mi się je zakłada i nie czuję się komfortowo. Może są bardziej doświadczeni panowie z podobnym obwodem i podpowiedzą jakie najlepiej pasują?

Gość Gość

Skyn Large polecam