Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kcc

Nie wierze już w miłość i zalochanie

Polecane posty

Gość Kcc

obecnie wzdycham do kogos może nawet z.wzajemnością i odrzucam to widzę we wszystkim problemy, boje sie konsekwencji, niepowodzeń i nie wierze w nadprzyrodzoną moc milosci wszystko tlumacze jako chuć. A to za sprawą kafeterii, innych for i własnych doświadczeń. A jaka jest wasza opinia? Miłość istnieje? I czy mysl o drugiej osobie że to wyśniony, wymarzony twór może być wieczna?

Gość Onsam

Istnieje, jakies uczucie ktore do kogos mamy i juz. Mi sie trafia tylko do zajetych. Jak nie to na wielkie odleglosci. Tak, masz racje. Jak druga osoba bie czujw tego co my mozna sie wpakowac w cos na lata i dopiero pozniej poczuc swoj blad. Aa tego to juz nie znam, kiedy sie wypala, moje pierwsze zakocgabie wypalilo sie po jakichs 4 latach. Aktualnie sie w kims bujam. Czasem ktos moze to przebic, ze moge w kims innym, ale jak zawsze ogromna odleglosc.

Gość WkurzająMnieOna

Raczej nie, ale kto wie. W większości wypadków ludzie mylą pojęcie 'miłość' z 'atrakcyjność' niestety, a jeżeli prawdziwa miłość istnieje to nie chodzi o sam seks.

Gość Onsam

Mi nie chodzi, jest atrakcyjna, ale jak pomysle co, chwila jakiegos seksu? Wybiralbym odwzajemniine uczucie. Kiedys tez, niby tak fajna zgrabna ale nie o seks chodzilo.

Gość Onsam

Mam tylko nadzieje, ze kobiety wyczuja czy ktos jest dla nich dobry i stara sie  je szanowac, nie krzywdzic. Taką prawdziwą bezinteresownosc.

Gość kcpzpr

mylisz zauroczenie zakochanie i pożądanie z miłością, bliższe miłości jest przywiązanie, jest jak spoiwo, ale sama miłość nie wymaga wiary, bo jest całkiem realna i jest albo jej nie ma, pożądanie zakochanie zauroczenie są jak żarzące się węgliki, pieką jak i cholera, a miłość koi ten ból 🙂