Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szok

Sylwio Parasolko, sama studiujesz w wieku czterdziestu lat a synowi każesz zapinkalać w cukierni? Oszalałaś?

Polecane posty

Gość Szok

To jest obrzydliwe. Zamiast jako matka zapewnić synowi wykształcenie i przyszłość to ty sama teraz robisz studia w wieku czterdziestu lat? Gdzie w tym wieku mniej ci to potrzebne?

Całymi dniami obijasz się na forum zamiast iść do roboty i pozwolić żeby dzieciak się wykształcił? Jak tak możesz?

Nie zrozum mnie źle. Jak najbardziej popieram studiowanie w każdym wieku, warto walczyć o swoje wykształcenie, ale nie kosztem dziecka! Sama studiujesz w takim wieku a swojego syna skazujesz na pracę za marne grosze bez wykształcenia? Jak tak możesz??? Jesteś podła. 

I tak wszyscy zrzucają się na studia i siedzenie w domu bez roboty dorosłej kobiety? A syn mimo że jest połowę młodszy od ciebie zapierdziela bez wykształcenia? Szok. Normalnie szok. Żadna z ciebie idealna matka. Już widzę jakie ty piekło temu dzieciakowi zgotowałaś wespół z mężusiem. Jak się znęcał nad dzieckiem to było wziąć syna, iść do roboty i męża zostawić. Na spokojnie alimenty wywalczyć. A nie kazać dziecku z tyranem się wychowywać!

Gość parassolka
1 minutę temu, Gość Szok napisał:

To jest obrzydliwe. Zamiast jako matka zapewnić synowi wykształcenie i przyszłość to ty sama teraz robisz studia w wieku czterdziestu lat? Gdzie w tym wieku mniej ci to potrzebne?

Całymi dniami obijasz się na forum zamiast iść do roboty i pozwolić żeby dzieciak się wykształcił? Jak tak możesz?

Nie zrozum mnie źle. Jak najbardziej popieram studiowanie w każdym wieku, warto walczyć o swoje wykształcenie, ale nie kosztem dziecka! Sama studiujesz w takim wieku a swojego syna skazujesz na pracę za marne grosze bez wykształcenia? Jak tak możesz??? Jesteś podła. 

I tak wszyscy zrzucają się na studia i siedzenie w domu bez roboty dorosłej kobiety? A syn mimo że jest połowę młodszy od ciebie zapierdziela bez wykształcenia? Szok. Normalnie szok. Żadna z ciebie idealna matka. Już widzę jakie ty piekło temu dzieciakowi zgotowałaś wespół z mężusiem. Jak się znęcał nad dzieckiem to było wziąć syna, iść do roboty i męża zostawić. Na spokojnie alimenty wywalczyć. A nie kazać dziecku z tyranem się wychowywać!

TEKST ZOSTAŁ ZGŁOSZONY NA POLICJĘ!! Pracowac kaze mu mąz nie ja!!! Ja zawsze na dzieci ciezko pracowałam podczas gdy mąż grosza na nioe nie dał nigdy! To dzięki mojej interwencji syn ukończył szkołę po wypadku ,dzieki mnie dostał praktyki ,dzięki mnie skończył 3 szkołę i ma zawód ,dzięki mojej interwencji ma prawo jazdy i dzięki mnie ma sporo innych rzeczy! To ja motywuję go w trenowaniu i to d mnie przychodzi z kazdym problemem !.Ja studiuję zaocznie i pracuję!!Zresztą mam już Ogólniak ,policealną a teraz rok mi zostało zaocznie .Studiuję na ITSie więc daruj sobie bo wieksziosc zaliczam drogą internetową!Na moim roku są osoby starsze ode mnie i nikt jakos z tego problemu nie robi tylko ty plujesz jadem! Mam osobe która studoije w wieku grubo po 60 to 12 jej kierunek.Ja tez nie po to robiłam mature żeby ją zmarnować ,robię to właśnie dla rodziny ,dla lepszej ich przyszłości .Na męża nie liczę ,zero ambicji ,wykształcenioe podstawowe .Pierwsza prace załatwiła mu mama moja ,drugą j! bo jemu pracy szukać się nie chciało.!Gdybym nie pracowała to żyję jak jaskiniowiec a moje dzieci bose i gołe by były wiec daruj sobie!Skąd pomysł że ja kążę synowi pracować porąbało cię????Jest dorosły ma swoje potrzeby sam decyduje o swoim życiu teraz.Zejdz ze mnie patolko bo nic o moim życiu nie wiesz!! pracuje ! od kiedy syn skonczył dwa latka i 8 miesięcy ...ko!

Gość Powiedzcie
2 minuty temu, Gość parassolka napisał:

TEKST ZOSTAŁ ZGŁOSZONY NA POLICJĘ!! 

Skad sie ta debi lllkkkkaaa urwala?

Gość parassolka
22 minuty temu, Gość Szok napisał:

Całymi dniami??? cos ci sie porabało! Nie bede tu wklejac histori wszystkich zakładów w których pracowałam bo zabraknie miejsca.Kto ci powiedział ze syn nie ma wykształcenia??? cos ci sie porąbało!! Obrazasz mnie i mojego syna! Ma 21 lat ! ma prawo pracować! ma swój samochód i swoje potrzeby!.Właśnie swoje mieszkanie planuje.Marne grosze?? on więcej od męża zarabia i lepiej jest od niego wykształcony własnie dzieki mnie!.Ja bym nie pozwoliła dzieci nigdy zmarnować,tak jak u męża wszyscy po specjalnej szkole ,tesciowa 7 klas a mąż 8 klas podstawówki.Dzieci jej siostry z roku na rok przepadają,!Zgłaszam cie! Zrzucają sie na studia??? kto sie zrzuca??? za studia sama płacę bo sama na nie zarabiam zresztą na dzieci i na internet też!Zreszta całe wyposazenie domu jest tylko za m,oje! Na wycieczke córka jedzie za moje i ubrana tez jest za moje więc daruj sobie!Odpowiesz za wprowadzanie ludzio w błąd i niszczenie mojej opinii publicznie!

Gość parassolka

Po godzinach daje duupy za kase tak aby na wszystko wystarczylo!!

Gość parassolka/sylwia
14 minut temu, Gość parassolka napisał:

Po godzinach daje duupy za kase tak aby na wszystko wystarczylo!!

tekst zgłoszony na [policje chora na łeb patolko!!!! to jest nękanie i zniesławienie !!! Mam zdjęcia! ze wszystkich twoich wpisów! jestes niebezpieczna dla środowiska!! Jak dajesz niemoralny patologiczny bezmózgu top pisz za siebie!! Wara ode mnie!!!!

Gość xDD
26 minut temu, Gość parassolka napisał:

Całymi dniami??? cos ci sie porabało! Nie bede tu wklejac histori wszystkich zakładów w których pracowałam bo zabraknie miejsca.Kto ci powiedział ze syn nie ma wykształcenia??? cos ci sie porąbało!! Obrazasz mnie i mojego syna! Ma 21 lat ! ma prawo pracować! ma swój samochód i swoje potrzeby!.Właśnie swoje mieszkanie planuje.Marne grosze?? on więcej od męża zarabia i lepiej jest od niego wykształcony własnie dzieki mnie!.Ja bym nie pozwoliła dzieci nigdy zmarnować,tak jak u męża wszyscy po specjalnej szkole ,tesciowa 7 klas a mąż 8 klas podstawówki.Dzieci jej siostry z roku na rok przepadają,!Zgłaszam cie! Zrzucają sie na studia??? kto sie zrzuca??? za studia sama płacę bo sama na nie zarabiam zresztą na dzieci i na internet też!Zreszta całe wyposazenie domu jest tylko za m,oje! Na wycieczke córka jedzie za moje i ubrana tez jest za moje więc daruj sobie!Odpowiesz za wprowadzanie ludzio w błąd i niszczenie mojej opinii publicznie!

To po co się rozmnażałaś z patusem po podstawówce??? Ja bym takiego do pochwy nie wpuściła moja droga!!!!

Gość parassolka

I naprawdę da się pogodzić dom pracę i edukację tylko trzeba chcieć!! Jak ktoś jest leniem śmierdzącym to już nie moja wina .Ja godziłam pracę w Koamie po 12 h czy po 8 na dwie zmiany od pn-pt  wstając o godzinie 4,00 rano a w weekendy robiłam szkołę policealną ,w Ropapolu na dwie zmiany pracowałam a po godzinach wieczorowo robiłam Ogólniak ,teraz w  carrefourze na dwie zmiany pracowałam o 13 z domu a wracałam o przed 23,00 w weekendy na studiach da się ? da się!! Obecnie mam praktyki i dorabiam na masażu .Obiady nocą gotowałam jak miałam 12 h w pracy! Wszystko się da tylko trzeba chcieć!Sporo osób starszych ode mnie studiuje i to zadna nowość .Wychowawczyni mojej córki poza praca w szkole studiuje juz 3 kierunek mimo ze ma małe dzieci...więc zamiast zazdroscić to zajmij się sobą!.Idę w ogródku poplewić!i rabarbaru naścinać bo na zimę mrożę!

Gość parassolka
28 minut temu, Gość xDD napisał:

To po co się rozmnażałaś z patusem po podstawówce??? Ja bym takiego do pochwy nie wpuściła moja droga!!!!

on by na taką jak ty nawet nie spojrzał! i żadna ja twoja!!

Gość gość
46 minut temu, Gość parassolka napisał:

on by na taką jak ty nawet nie spojrzał! i żadna ja twoja!!

Biedny jak mysz kościelna okrutnik, cham i  patus po podstawówce i jeszcze ma wymagania? Nie stać go na mnie xD

Gość Gość

Taka jesteś święta a sylwie szkalujesz hipokrytko z mentalnością kurfy babilonskiej .

Gość Gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Taka jesteś święta a sylwie szkalujesz hipokrytko z mentalnością kurfy babilonskiej .

Możesz mi wylizać ewentualnie. Albo nie. Plebsu z bakteriami w zaniedbanym ryju między nogi nie wpuszczam. 

Gość gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

To dobrze że syn zapierdziela ciężko bez możliwości zdobycia wykształcenia a matka drugą młodość przeżywa? Wszystko fajnie ale nie czyimś kosztem. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

To dobrze że syn zapierdziela ciężko bez możliwości zdobycia wykształcenia a matka drugą młodość przeżywa? Wszystko fajnie ale nie czyimś kosztem. 

A chúj ci do tego hipkrytko? Gdzie twoja klasa i ą ę się podziały? 

Gość 😪😪😪
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A chúj ci do tego hipkrytko? Gdzie twoja klasa i ą ę się podziały? 

Tam gdzie twój mózg ułomie z patoli. 

Gość gość

Nie ma to jak moralizująca pedofilka i stalkerka. 🤣

Mentalny kibel wyciera sobie teraz swoją śmierdzącą patusiarską môrdę dobrem Sylwii.

Szkoda że dzień wcześniej ją Wieczorna szkalowałaś i straszyłaś. 

Oblesnie wykorzystywałaś lęki Sylwii i straszyłaś ją że wszystkie wątki są o niej chory  pô.... 

Znowu żałosna Wieczi narzucająca się w realnym życiu każdej napotkanej osobie (oj, widzieliśmy te popisy) usiłuje szukać odrobiny władzy w sieci. 👍🏻 

Masz ludzi za głupców takich jak ty albo twój stary? Chyba ci się coś popierdòliło proletariuszko w tym pustym łbie. 

Zawsze tylko szukasz okazji do zrobienia czegoś złego. Ktoś broni syna tej kobiety a tego nie możesz znieść żeby zrobić dla kogoś coś dobrego wiec już wolisz bronić Sylwii która jechalas dzień wcześniej w chory sposób  pedofilko. Ot co

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Oblesnie wykorzystywałaś lęki Sylwii i straszyłaś ją że wszystkie wątki są o niej chory  pô.... 

Znowu żałosna Wieczi narzucająca się w realnym życiu każdej napotkanej osobie (oj, widzieliśmy te popisy) usiłuje szukać odrobiny władzy w sieci. 👍🏻 

wieczorna to hipokrytka totalna xD projektorek jak zawsze bezpodstawnie doszukuje się hipokryzji w innych bo tak naprawdę ona sama w niej przoduje. niestety jedyną kurfą jaką ona  może być to faktycznie babilońską xD Na każdą inną brak jej warunków i umiejętności xD opad od razu 👇🏻 na widok potwora 🤭 i to u każdego chłopa 

Gość parassolka
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Mój syn zapierdziela bez możliwosci wykszatałcenia?? matko kobieto ty idz sie leczyć!!! mój syn dawno szkoły pokończył!Ja drugą młodość? chyba cie ...ało! jak napisanie kolokwium wda razy w  miesiącu nazywasz drugą młodoscią czy zakuwanie materiału po nocach to ty chyba masz z głową i to poważnie! Teraz już chyba wiem k,im jesteś jak napisałaś po raz kolejny o synu ,wszystko mi się przypomniało patusko!

Gość dsf
2 minuty temu, Gość parassolka napisał:

Mój syn zapierdziela bez możliwosci wykszatałcenia?? matko kobieto ty idz sie leczyć!!! mój syn dawno szkoły pokończył!Ja drugą młodość? chyba cie ...ało! jak napisanie kolokwium wda razy w  miesiącu nazywasz drugą młodoscią czy zakuwanie materiału po nocach to ty chyba masz z głową i to poważnie! Teraz już chyba wiem k,im jesteś jak napisałaś po raz kolejny o synu ,wszystko mi się przypomniało patusko!

To ja ta od Toma 

Gość parassolka

ja studiuję czyimś kosztem?? czyim?? no faktycznie ty w weekernd siedzisz na duupie a ja zaliczam studia co drugi wekkend !!.A nawet w te niedziele nie miałam zajęć bo odwołali , a syn z córka cały dzień na zawodach sportowych na MTB w Olkuszu byli!! Cały dzień hipokrytko sama w domu byłam od 8.00 do 19,00 na zajęciach przynajmniej nie byłabym sama no rzeczywiscie widać jak moja rodzina na tym cierpi śmieszna jesteś!!!Oczywiście żałuję ze nie pojechałam z nimi ale gdzieś musiał rower spakować! Czemu twój syn sie nie kształci zrezygnował ze studiów Adrian? hmm ? juz cie rozszyfrowałam ! wiem kim jestes ! twój syn nie potrafi pogodzic studiów z pracą?? ty każesz mu zapierdzielać?? to dlatego zrezygnował ze studiów?? jak by chciał to by to pogodził ,przeciez nie ma żony i dzieci!! nie ma domu na głowie jak ja .Widzisz ja nawet na wywiadówki u córki w szkole i w kosciele mam czas być a on co? każesz mu pracować??

Gość parassolka
7 minut temu, Gość dsf napisał:

To ja ta od Toma 

od kogo?????/ Tomasz koniarczyk nie ma ze mną nic wspólnego!!!!

Gość Gość

Parasolka nie przejmuj się Wieczorną. Powiedziałaś jej wczoraj o policji i tak się uwzięła na ciebie bura .... Olej ją. 

Gość parassolka

Jak byłam w ciąży w 8 miesiącu i przyjechał mój mąż do mnie z narąbanym Kazimierzem Komenderą to ten komendera wyszarpał mnie pod moim domem z auta twierdząc ze ja nie mam prawa z ojcem mojego dziec ka siedzieć i z nim rozmawiać na temat naszego dziecka ,ZApytałam o co chodzi to ten Kaxo mi powiedził ze mam spytać męża co w Ustroniu narobił ?,do dziś nie wiem o co chodzi ,Potem po ślubie dowiedziałam sie od sąsiadki ze mój ma gdzieś nieślubne dziecko teraz juz doszłam do tego o kogo chodzi jak ta ...ka zaczęła tu wypisywać juz pare lat temu ze mam syna pilnowac zeby auto go nie rozjechało jak z Retosu do domu z hulajnogą pójdzie ,w tym samym dniu u mojego auto malowała ,otworzyłam jej dzwi ,z moim była na ty ,zmierzyła mnie a po odjezdzdzie znowu tu przylzła zeby wypisywac jaka ja to jestem brzydka i ze myślała ze rafał ma lepszy gust.Jejk syn zapisał sie na studia do mojej grupy ale zrezygnował.On z moim jest na ty ,teraz juz wszystko rozumiem!! to jej płacił alimenty przez 20 lat ,to ją zataił przed ślubem naszym i jej dziecko,to ona mciła sie na mnie przez te wszystkie lata nasyłając na mnie iinych ludzi i niszcząc mi opinię .Teraz tez to robi.!Zapytałam jak ona ma na nazwisko ale mi nie powiedział wiec jak ona przyjechła z tym swoim synem po auto to juz skojarzyłam, -Komendera!!!To przez nią moje dzieci cierpiały głód i przemoc jak nie chciał dać nawet na chleb.To ona wysyłał Kujawe do nas za pieniadzami.Wydało się!!!Wreszcie znam prawdę!!!Odpowie mi ... ża przesladowanie i pogrózki a on za oszukanie mnie przed ślubem i ukrywanie dziecka na boku.

Gość Tomasz Koniarczyk

Zglaszam za upublicznienie moich danych osobowych.

Gość Życzliwy
4 minuty temu, Gość Tomasz Koniarczyk napisał:

Pan Koniarczyk dostał już screeny z kafeterii i jest obecny na forum. Zbiera materiał do pozwu sądowego.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Tomasz Koniarczyk napisał:

Przestań Wieczorna się podszywać pod ludzi z otoczenia Sylwii!! Przestań ją straszyć ty kurfo wszystkich kuref!!!! 

Gość parassolka
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Parasolka nie przejmuj się Wieczorną. Powiedziałaś jej wczoraj o policji i tak się uwzięła na ciebie bura .... Olej ją. 

Ta sprawa musi mieć finał w Sądzie@!!

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Życzliwy napisał:

Pan Koniarczyk dostał już screeny z kafeterii i jest obecny na forum. Zbiera materiał do pozwu sądowego.

Wieczorna ty mentalna kloako zaraz srogo swojego postępowania pożałujesz. Zaraz dzwonię na policję z twoimi skatofilskimi i pedofilskimi tekstami. Podam twoje dane twoim ofiarom. Doigrałaś się. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość parassolka napisał:

Ta sprawa musi mieć finał w Sądzie@!!

Trzeba coś zrobić z tą hipokrytką Wieczorną bo to przekracza wszelkie granice!