Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zwykle bez szans 30

Nieszczęśliwe zauroczenie w kolesiu z serwisu

Polecane posty

W pewnym miasteczku jest pewien serwis w którym nieraz coś miałam serwisowane a w tym serwisie jest koleś, który wpadł mi w oko. Koleś, którego imienia nawet nie dane mi było poznać, to chyba trochę taki wesołek-bajerant i tenże koleś jak byłam w piątek przy swoich kolegach z pracy w prostacki sposób sugerował, że coś by ze mną chciał. Powinnam się wkurzyć, mo,że nawet strzelić go po mordzie (?), ale zamiast tego ja byłam cała w skowronkach. I w takim nastroju wróciłam do domu, ciągle o nim myślać i wyobrażając sobie mnie z tym facetem w niedwuznacznycg sytuacjach - mówiąc wprost marząc p gorącym romansie. W domu próbowałam przemówić sobie do rozsądku, że to taki typl, że pewnie bajeruje prawie każdą klientkę, że nic z tego nie będzie i takie tam. Jednak w sobotę pelna nadziei, z gorącym sercem i w miarę starannym makijażem zjawiłam się w serwisie po odbiór tego co miało być naprawione. On tam był. No i... No właśnie. Jedno wielkie nic. Żdnych aluzji, o propozycjach nie mówiąc, był uprzejmy, profesjonalny i to wszystko. Mój numer w razie czego zna, więc z nikłą nadzieją liczyłam na jakiegoś sms'a. Oczywiście nic z tego. Niestety ja myślę o tym kolesiu. Co mam robić? Czy świrować i iść do serwisu i chamsko spróbować go wyrwać czy czekać aż to uczucie wymrze śmiercią naturalną? A może nie warto, bo facet to nie dość że prosty by nie powiedzieć prostacki gość, to flir/ciarz, który nawet dyby coś to by mnie zdradzał? Ale co z tego, mi wystarczy niezobowiązujący letni romans. Chcę się po prostu oddać uciechom cielesnym z tym panem, a on sam parę dni temu zapewniał, że tego chce i to przy świadkach z którymi na co dzień pracuje. Czyżby po prostu robił sobie ze mnie yaya przy koleżkach, takie samcze małpowanie i tyle?

Gość wolne feministki

masz mokre majtki i dasz mu szpare, taka prognoza

Typ mnie kręci niesamowicie i tak, anonimowo mogę to przyznać - mam mokre majtki na myśl o nim, ale jak doprowadzić do... No do kopulacji? 😊

Gość luki
2 minuty temu, Gość jak zwykle bez szans 30 napisał:

Typ mnie kręci niesamowicie i tak, anonimowo mogę to przyznać - mam mokre majtki na myśl o nim, ale jak doprowadzić do... No do kopulacji? 😊

po prostu spytaj czy chce cie przeruhać bo masz chcice, myśle że się umówi, jak każdy pies

Gość luźne układy

wyślij mu SMSa czy chce się spotkać na seks

1 minutę temu, Gość luki napisał:

po prostu spytaj czy chce cie przeruhać bo masz chcice, myśle że się umówi, jak każdy pies

Hmm, tak po prostu? Jeszcze żeby on był tam sam, a tam będzie prawie bankowo ktoś jeszcze. Nie wiem jak to zaaranżować. Mam nr tel. do serwisu a bezpośrednio do niego nie... No i powiem szczerze, że nie chciałabym żeby to na jednym razie się skończyło, no chyba że by było beznadziejnie. 😉

Nadal o nim myślę. 😞

Gość Gość
6 minut temu, Gość jak zwykle bez szans 30 napisał:

Nadal o nim myślę. 😞

Myszkę potarmosić musisz to ciśnienie zejdzie.