Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc tomasz

jak czesto jest seks w waszych zwiazkach sympatyczne kobiety

Polecane posty

Gość gosc tomasz
jak często  uprawiacie seks :-)  liczę na szczera odpowiedz płci przeciwnej  a nie wygłodniałych samców którzy stukają wszystko co się rusza i ma dziurkę  przypominająca cudowne miejcie rozkoszy :-)

1. W małżeństwie gdy mieszkamy razem ale obowiązki i sytuacje nie pozwalają na częste kontakty seksualne
2.Gdy mieszkamy z nasza ukochana polówka
3 wiek 30 lat
4 wiek 40 lat
5 przy związkach na odległość

Z obecna partnerka jesteśmy 2 lata i seksu jeszcze nie było ja nie nalegam ona nie daje żadnych kuszących znaków  :-)
mieszkamy w znacznej odległości od siebie wiec na wspólnych spotkaniach cieszymy sie  swoja obecnością :-) a po drugie w miejscach publicznych i okazjonalnych wyjazdach
nie ma warunków do seksu
jak to wygląda u was piękne sympatyczne kobiety :-)
Seks zapewne jest bardzo potrzebny w związku  ale mity które krążą   o  codziennym lub nawet co tygodniowym uprawianiu to tylko niespełnione marzenia

Nie interesują mnie wypowiedzi wygłodniałych 20 to kilku letnich samców i nastolatków którzy odkręcają kurek ze sperma :-)

kobiet pracują, maja złe dni.  nie maja ochoty jak ja czasami :-) są zmęczone,  nie ma warunków , maja duzo obowiązków'

Czasami trzeba zamknąć sie w łazience samemu :-) ale jest to lepsze od zdrady skoków w bok i wizyt w domach spokojnej seksualności :- )

.

Gość gosc

najprostsze  pytanie i zero odpowiedzi, to jaki temat mozna tu poruszyc aby uzyskac odpowiedz

moze ile z was uprawia seks w miejscach publicznych

Gość gość

do czego Ci ta wiedza jest potrzebna. jeden ma więcej drugi mniej ale nic to nie zmienia w twoim związku.

ja z moim obecnym partnerem uprawiam seks prawie codziennie, czasami trochę gorzej się czuje lub jestem zmęczona no to wtedy tak z 4 razy w tygodniu, ale nigdy jeszcze nie było tak, żebyśmy urpawiali seks mniej niż 4 razy w tygodniu 🙂 nie wiem czy moja odpowiedź się liczy, bo miało być bez odpowiedzi 20 kilku latek i nastolatek, ale no... 🙂

Gość Toksyczna

Mam 30 lat sex jest codziennie czasami dwa razy dziennie czasami 3. A czasami 2-3dni przerwy. Pytanie jest bez sensu....

Gość Work

W malzenstwie 15 lat,raz na 2tyg to jest cud i najczesciej w sob bo w tyg zapomniec.W pierwszym 10 lecie 1-2 na tydzien.

Gość Marcin_wwa

Chętnie pomogę wam Panie:)

Gość FEministka00

Ja nigdy. Nikt nie chce moich śmierdzących dziurek.

Gość GG28

A jak czesto bys miała ochotę?

Gość Marcin_wwa

Niegrzeczna..jak Ci mija wieczór?:)

Gość Gość

Niegrzeczna, nosisz stringi?