Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inteligentny

Kobiety chcą inteligentnych, ale prawda jest zupełnie inna

Polecane posty

Gość Inteligentny

Inteligentni mężczyźni nie są i nigdy nie będą kimś kim będą się interesowały się kobiety. Są to osoby dziwaczne z których wszyscy się śmiali jeszcze w latach szkolnych. Rozmowa z kimś takim jest dla kobiety bardzo ciężka osoba ta potrafi odpływać myślami w taki sposób że normalny człowiek nie jest w stanie tego zrozumieć. Nawet jeśli taka osoba jest kimś przystojnym to żadna nie będzie chciała się z nim wiązać bo będzie dla niej kimś dziwnym, wywołującym nawet przerażenie lub manipulatorem. 

Ja jestem przykładem takiej osoby bo żadna kobieta co mnie poznała nie chce mieć z kimś takim jak ja nic wspólnego. Powód dziwny sposób życia i rozmowa z ze mną jest dziwnym przeżyciem dla każdej kobiety zwłaszcza jak zacznę odpływać myślami.

Gość Gość

Może to nie inteligencja a spektrum autyzmu. Inteligentny człowiek wie jak się dopasować do danej sytuacji. I przystojny raczej też nie możesz być bo byś nic nie musiał mówić a się prezentować.

Gość gość1

Nie masz kobiety, bo za często używasz słówka "dziwny". To jest dziwne. 😋

Gość Gość

Lubią inteligentnych i przystojnych.

Gość szkoda gadać
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Lubią inteligentnych i przystojnych.

Ale jak są przystojni, to nie muszą być inteligentni. Właściwie to już nic nie muszą, mogą być bezrobotnymi alkoholikami bez zainteresowań i szacunku do kobiet, a i tak będą pożądani przez kobiety.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Inteligentny napisał:

Inteligentni mężczyźni nie są i nigdy nie będą kimś kim będą się interesowały się kobiety. Są to osoby dziwaczne z których wszyscy się śmiali jeszcze w latach szkolnych. Rozmowa z kimś takim jest dla kobiety bardzo ciężka osoba ta potrafi odpływać myślami w taki sposób że normalny człowiek nie jest w stanie tego zrozumieć. Nawet jeśli taka osoba jest kimś przystojnym to żadna nie będzie chciała się z nim wiązać bo będzie dla niej kimś dziwnym, wywołującym nawet przerażenie lub manipulatorem. 

Ja jestem przykładem takiej osoby bo żadna kobieta co mnie poznała nie chce mieć z kimś takim jak ja nic wspólnego. Powód dziwny sposób życia i rozmowa z ze mną jest dziwnym przeżyciem dla każdej kobiety zwłaszcza jak zacznę odpływać myślami.

ty jesteś po prostu dziwakiem z wybujałym ego, dlatego żadna cię nie chce

Gość Adel
1 godzinę temu, Gość Inteligentny napisał:

Myślę, że raczej Twoje odpływanie myślami, pesymistyczne podejście do życia powodują, iż kobiety się Tobą nie interesują. 

Gość ...
1 minutę temu, Gość Adel napisał:

Myślę, że raczej Twoje odpływanie myślami, pesymistyczne podejście do życia powodują, iż kobiety się Tobą nie interesują. 

Zawsze miałem optymistyczne i nie odpływałem, a mimo to żadna nie była mną zainteresowana.

Gość loze

bo to zle kobiety byly

Gość pravda
53 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Ale jak są przystojni, to nie muszą być inteligentni. Właściwie to już nic nie muszą, mogą być bezrobotnymi alkoholikami bez zainteresowań i szacunku do kobiet, a i tak będą pożądani przez kobiety.

Dokładnie. Wygląd ponad wszystko. Taki opisany przez ciebie jest dla nich lepszy niż inteligentny, zaradny abstynent z pasjami, poczuciem humoru i szacunkiem do kobiet, ale przeciętny z wyglądu.

Gość Inteligentny

Tu chodzi bardziej o to, że osoba intligentna ma problem z komunikowaniem się z osobami ograniczonymi umysłowo,czyli większości ludzi. Ma opinie odmieńca bo różni się od innych.

A nastawienia nie mam negatywnego tylko pozytywne. Po prostu rozmowa ze zwykłymi ludźmi mnie nudzi.  Kobiety, natomiast nie widzą we mnie tylko bardziej kogoś kto jest kolegą o specyficznym zachowaniu, dziwakiem do którego lepiej nie podchodzić lub kogoś obłąkanego.

Gość gość

Pamiętajcie że w szkole najczęściej tępieni są ludzie co dobrze się uczą lecz zachowują się w specyficzny sposób. Dziewczyny na takich nie zwracają uwagi (nawet jeśli są dość przystojni z wyglądu), często też takich wyśmiewają. Nawet jak taki ,,odmieniec" chce poderwać dziewczynę to może stać się kozłem ofiarnym z tego powodu.

Gość Gość

Bo kujony najczęściej są irytujace i przemadrzale ale co to ma niby z inteligencją wspólnego że ktoś wykuwa na blachę jakieś gòwno? 

Gość Ona

Bo takich ludzi lepiej unikać bo nie wiadomo co takiemu chodzi po głowie.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Bo kujony najczęściej są irytujace i przemadrzale ale co to ma niby z inteligencją wspólnego że ktoś wykuwa na blachę jakieś gòwno? 

Inteligentne są przygłupy po najgorszych szkołach w.mieście,  wulgarne i dające tyłka na imprezach. Nie poszły do dobrych szkół,  bo są inteligentne i z kujonami z dobrych domow nie będą się zadawać.

Gość Inteligentny
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Uczenie się na blachę? Ja się nigdy niczego nie uczyłem nawet, czytałem książki i czasopisma, oglądałem filmy/dokumenty o tematyce popularnonaukowej. Większość pamiętałem z zajęć i miałem 5 ze wszystkiego z wyjątkiem wfu.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Inteligentne są przygłupy po najgorszych szkołach w.mieście,  wulgarne i dające tyłka na imprezach. Nie poszły do dobrych szkół,  bo są inteligentne i z kujonami z dobrych domow nie będą się zadawać.

No i po chúj się oburzasz? Widocznie sam byłeś takim kujonem który siedział z ryjem w książkach byle tylko pasek czerwony przynieść do domku. To nie jest inteligencja. To jest głupota. Chyba że ktoś po prostu ma łeb jak sklep i samo mu wchodzi do głowy i jest przy tym normalny. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Inteligentny napisał:

Uczenie się na blachę? Ja się nigdy niczego nie uczyłem nawet, czytałem książki i czasopisma, oglądałem filmy/dokumenty o tematyce popularnonaukowej. Większość pamiętałem z zajęć i miałem 5 ze wszystkiego z wyjątkiem wfu.

Czyli byłeś pewnie takim plastusiem skoro z wf słabo.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość ... napisał:

Zawsze miałem optymistyczne i nie odpływałem, a mimo to żadna nie była mną zainteresowana.

Ludzie dobierają się urodą, inteligencją, chemią, aktywnością. Dlaczego nie znalazłeś swojego żeńskiego odpowiednika? Spójrz w lusterko i wyobraź sobie taką kobietę jak ty. Zastanów się, dlaczego nikt takich nie chce. 

Gość Geniusz Zła

Bo ta cała miłość, wchodzenie w jakieś durne związki są zarezerwowane dla ludzi głupich. Inteligentni ludzie są jednostkami samowystarczalnymi. Nie ma potrzeby zakładania rodziny na ten moment (w tych czasach).

Gość Geniusz Zła

Kobiety wolą mieć przy sobie głupich bo takimi łatwiej manipulować.

Gość ...
27 minut temu, Gość Gość napisał:

Ludzie dobierają się urodą, inteligencją, chemią, aktywnością. Dlaczego nie znalazłeś swojego żeńskiego odpowiednika? Spójrz w lusterko i wyobraź sobie taką kobietę jak ty. Zastanów się, dlaczego nikt takich nie chce. 

Te "kobiece odpowiedniki" nie mają problemu ze znalezieniem partnera.

Gość gosc

Kazdy inteligenty czlowiek jakiego znam potrafi prowadzic ciekawa rozmowe. Nawet jak sie czasami zamysla (mialam takiego wykladowce). Bycie dziwakiem w negatywnym tego slowa znaczeniu to nie to samo co inteligencja.