Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga

Co zrobić by się nie ośmieszyć

Polecane posty

Gość Olga

Zerwałem ze swoim facetem po wielu tygodniach rozmyślania na ten temat. Czułam, ze prędzej czy później on i tak znowu będzie się chciał rozstać, bo i tak ciagle się kłóciliśmy, on zachowywał się jak straszny cham, ciężko było go uprosić o to by mniej pił i by nie robił wszystkiego z taka łaska. Non stop mnie umoralnial, i uznałam ze zerwe z nim po weselu koleżanki, bo nie chciałam iść sama. No i zerwałem wcześniej po tym jak bez powodu zaczął do mnie przeklinać i mnie wyśmiewać, kolejny raz. Przez 2 dni płakał do telefonu, ale teraz znowu zachowuje się tak jak za każdym razem kiedy mnie zostawił, zwala winę na mnie i twierdzi, ze on nie będzie się starać. A ja już raz napisałam SMS po tym zerwaniu, ze kocham ale tak jest lepiej. Pokłóciliśmy się i zablokowałam go wszędzie gdzie się da a mimo to czuje, ze powinnam kolejny raz błagać go o wybaczenie. Strasznie namącił mi w głowie i mimo, ze sama od kilku tygodni planowałam rozstanie, teraz żałuje. Najchętniej bym do niego napisała, chociaż zdaje sonie sprawę ze to toksyczny związek.

Gość Paweł

Zaciśnij zęby i odpuść.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Paweł napisał:

Zaciśnij zęby i odpuść.

A później leczenie kanałowe bez znieczulenia ...

Gość gość

daj se z nim spokój kobieto 

Gość Bunia

Lepiej go przeproś na kolanach bo lepszego i tak nigdy nie znajdziesz, ty to możesz tylko na gorszego trafić

Gość Kjfg755ll

Daj se spokój z nim i ciesz się że nie macie dzieci ..znajdziesz lepszego chociaż z początku ciężko Ci bedzie

Gość Gość

Takiego dup.ka chcesz błagać o powrót? Za grosz honoru nie masz kobieto! Juz nieraz zrywał a teraz chce wrócić bo nie ma innych opcji a gdzieś musi z krzyża spuscic, nie bądź naiwna. Jesteś jego zapchajdziura a ze innej nie ma na horyzoncie to Tobie głowę zawraca. Tu nie widać żadnej miłości z jego strony, zakochany facet tak sie nie zachowuje! Zachowaj resztki godności i olej go raz na zawsze! 

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Takiego dup.ka chcesz błagać o powrót? Za grosz honoru nie masz kobieto! Juz nieraz zrywał a teraz chce wrócić bo nie ma innych opcji a gdzieś musi z krzyża spuscic, nie bądź naiwna. Jesteś jego zapchajdziura a ze innej nie ma na horyzoncie to Tobie głowę zawraca. Tu nie widać żadnej miłości z jego strony, zakochany facet tak sie nie zachowuje! Zachowaj resztki godności i olej go raz na zawsze! 

Opcji jest zawsze kilka moja droga 😉