Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ron

Czy jest szansa /jak to ugryźć?

Polecane posty

Gość Ron

Nie tak dawno zerwała ze mną dziewczyna,powiedziała, że ma wątpliwości,nie wie czy to jest to,i to  nie jest już tak samo jak na początku,prosiłem żebyśmy dali sobie czas ale ona powiedziała ,że to koniec,oboje znieśliśmy to bardzo ciężko,powiedziała też,że może za jakiś czas znowu się zejdziemy i ,że jak będę chciał iść z nią na wesele pod koniec miesiąca to bardzo chętnie(mieliśmy iść razem do mojego znajomego)Ale ja wiem ,że jak pójdziemy tam razem i ona ze mną nie będzie to nie będę się dobrze bawił ,myślę ,że ona potrzebuje czasu byliśmy razem nie całe pół roku,wg mnie było między nami prawie,że idealnie(tylko raz się posprzeczaliśmy o pierdołę) kocham ją nadal,myślę o niej ,nie mogę spać jeść ani się ani się na niczym skupić,co chwila patrzę na telefon i liczę ,że ona napiszę albo zadzwoni,szukam sobie zajęcia ale to też nie pomaga,za niedługo ma urodziny ,miałem nawet głupi pomysł żeby jechać i podrzucić jej ten prezent który wciąż dla niej trzymam i mam nadzieję,że kiedyś to dostanie osobiście ode mnie ,planuję zadzwonić do niej o 12.00 w nocy z życzeniami albo chociaż napisać neutralnego sms-a ,sam nie wiem,z jednej strony czas jest najlepszym sprzymierzeńcem ale z drugiej chciałbym pokazać ,że mi na niej zależy.

Co byście zrobili na moim miejscu?

Gość Lorenzo01

Nie mozesz robic w stosunku do niej teraz absolutnie nic. Zdajesz sobie sprawe w ogole dlaczego Cie zostawila? Dala Ci nadzieje, zeby trzymac Cie w odwodzie w razie czego. Nie mozesz sie na to zgadzac i musisz tupnac noga. Napisz jej, ze w zwiazku z cala ta sytuacja idziesz z kolezanka na wesele. Odwroc kota ogonem, a nim sie obejrzysz to ona zacznie biegac za Toba. Nic tak skutecznie nie dziala jak totalne zlanie calej sytuacji i uderzenie do innej kobiety. Wiem, ze aktualne samopoczucie nie pozwala Ci myslec trzezwo. Ale zrob tak. Popros jakas kolezanke, a najlepiej jakas mega laske jak masz to jej oczy zbieleja. Wez sie za silownie czy jakis sport, zadbaj o sylwetke i wychodz do ludzi.

Gość Lorenzo01

I nie pisz nic do niej, nie wdawaj sie w dyskusje ponad to, ze nie idziesz z nia. Niech wie, ze koniec to koniec. Poczujesz sie troche lepiej to raz, bo poczujesz ulamek kontroli nad sytuacja. Dwa, ze byliscie razem krotko. Wyciagnij wnioski i patrz w przyszlosc.

Gość K4k
13 minut temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Nie mozesz robic w stosunku do niej teraz absolutnie nic. Zdajesz sobie sprawe w ogole dlaczego Cie zostawila? Dala Ci nadzieje, zeby trzymac Cie w odwodzie w razie czego. Nie mozesz sie na to zgadzac i musisz tupnac noga. Napisz jej, ze w zwiazku z cala ta sytuacja idziesz z kolezanka na wesele. Odwroc kota ogonem, a nim sie obejrzysz to ona zacznie biegac za Toba. Nic tak skutecznie nie dziala jak totalne zlanie calej sytuacji i uderzenie do innej kobiety. Wiem, ze aktualne samopoczucie nie pozwala Ci myslec trzezwo. Ale zrob tak. Popros jakas kolezanke, a najlepiej jakas mega laske jak masz to jej oczy zbieleja. Wez sie za silownie czy jakis sport, zadbaj o sylwetke i wychodz do ludzi.

Głupie gierki to nienajlepszy pomysł. Jak miała wątpliwości, to po takiej akcji może już ich nie mieć;) 

Gość Ron

Może macie rację ,żeby nic nie robić,co do wesela nie będę na szybko szukał kogoś tylko żeby się pokazać i chwalić przed nią,wolę iść dam,czyli zero kontaktu A czas pokaże resztę

Gość gość

Olej ją.

Gość Lorenzo01
2 godziny temu, Gość K4k napisał:

Głupie gierki to nienajlepszy pomysł. Jak miała wątpliwości, to po takiej akcji może już ich nie mieć;) 

Chyba najwyrazniej nie wiesz jak dziala psychika kobiet. Kobiety reaguja emocjami. To, zeby olal temat i poszukal sobie kolezanek jest najlepsza rzecza jaka moze dla siebie autor uczynic.

Gość Lola114
1 godzinę temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Chyba najwyrazniej nie wiesz jak dziala psychika kobiet. Kobiety reaguja emocjami. To, zeby olal temat i poszukal sobie kolezanek jest najlepsza rzecza jaka moze dla siebie autor uczynic.

Lorenzo ma racje. Musze to przyznac jako kobieta. Mega laska-kolezanka na wesele to najlepszy pomysl. Nic tak nie dodaje pewnosci siebie jak ladna laska..Zwyczajnie powiedz jakiejs bardzo ladnej pannie (nawet nie musisz ja b dobrze znac), ze dziewczyna cie zostawila I ze fajnie byloby sie pokazac z taka piekna dziewczyna jak Ona (99.9% ze sie zgodzi😁). Inna sprawa ze dla ciebie ten zwiazek byl prawie-idealny..dla niej byl daleki od idealu- bo cie zostawila. Na moje to wyglada ze spodobal sie jej ktos inny I chce miec szanse na zwiazek z nim a ciebie trzyma w razie czego jak tamto nie wyjdzie..

Gość Andżelika

Nie martw się, wróci jak jej z nowym nie wyjdzie... do czasu aż zwęszy następnego lepszego od ciebie, może zostaniesz jej dyżurną zapchajdziurą