Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dawid51290

gdzie szukać dziewczyn

Polecane posty

Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Dawid. Mam 24 lata. Skończyłem studia ekonomiczne. Od 4 miesięcy pracuje w branży informatycznej ( support plus przedstawicielstwo handlowe). Niestety mam bardzo duży problem z poznawaniem dziewczyn, Sam już nie wiem jak poznawać czy portale internetowe czy kluby? czy coś innego?. Dodam ,że od jakiegoś czasu powróciłem do sportu (tennis oraz siłownia) oraz uczęszczam na kurs językowy.  Jak najlepiej wg was poznawać dziewczyny ?

Gość gosc
33 minuty temu, Dawid51290 napisał:

Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Dawid. Mam 24 lata. Skończyłem studia ekonomiczne. Od 4 miesięcy pracuje w branży informatycznej ( support plus przedstawicielstwo handlowe). Niestety mam bardzo duży problem z poznawaniem dziewczyn, Sam już nie wiem jak poznawać czy portale internetowe czy kluby? czy coś innego?. Dodam ,że od jakiegoś czasu powróciłem do sportu (tennis oraz siłownia) oraz uczęszczam na kurs językowy.  Jak najlepiej wg was poznawać dziewczyny ?

Jesteś ...em, wiec nie masz szans na znalezienie. Nie masz studiów, tylko 6 klas podstawówki i nie pracujesz. Jesteś fałszywy . Każdą , którą spotkałeś chciałeś tylko na chwilkę.

Gość Betty Blue

Dawid, ty wyraźnie się nudzisz. Nie masz co robić więc tworzysz tutaj prowo.  Z treści twojego postu wynika, że nie piszesz prawdy. Podałeś wymyślony opis swojej osoby. Nie będziemy marnować czasu na udzielanie porad jakiemuś avatarowi.

Gość gość

Jak widać, masz bujną wyobraźnię. Po prostu wymyśl sobie i dziewczynę.