Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny

kobiety nienawidza milych mezczyzn !!

Polecane posty

Gość smutny

powiem krotko wyrazajac moja zlosc, otoz dzis rano zaoferowalem kobiecie wychodzac z pociagu pomoc w zdjeciu walizki.... ona powiedziala ze nie potrzebuje niczyjej pomocy, ale mimo to wzialem walizke zeby ja zdjac ona nakrzyczala na mnie i uderzyla mnie w reke, powiedziala ze sama sobie swietnie radzi... gdy wychodzila, awalizka byla ciezka omcknela sie i prawie wywrocila, oczywiscie jeszcze cos zlorzeczyla cicho na mnie...

kobiety sa coraz gorsze !!

Siemka tak masz rację nienawidzą. Czasem lepiej być zimnym ...nsynem. Pomóc to warto rodzinie i paczce znajomych. Czasy są coraz gorsze

Gość marawstala

Myślę, że lubią... Ale takich którzy naprawdę są mili : ) 

Gość marawstala

Jak ktoś Ci mówi, że nie potrzebuje pomocy to nic na siłę : )

Gość misia

ja nie lubie mizgonii i mazgajstwa

Gość Taka jedna

Pewnie była to nieziemsko piękna laska, zatem obraziles ja. Żadna piękna kobieta nie potrzebuje pomocy brzydala. 

Gość Atrakcyjna
6 minut temu, Gość Taka jedna napisał:

Pewnie była to nieziemsko piękna laska, zatem obraziles ja. Żadna piękna kobieta nie potrzebuje pomocy brzydala. 

Zgadza sie. Jak nam pomaga przystojny seksowny facet to mamy kisiel w gaciach. Jak start i brzydki to wrecz obrzydza, ze taki dotyka naszych rzeczy 

Gość atrakcyjna kobieta xl

Bo obrażacie kobiety że księżniczki,że materialistki,że zależne od facetów,że puszczalskie a potem chcecie pomagać to nic dziwnego że kobiety nie chcą przyjmować pomocy i robią wszystko żeby udowodnić że potrafią sobie poradzić...akurat ta kobieta zachowała się jak prostaczka bo mogła grzecznie odmówić ale jest frustracja w wielu z nas wynikająca z tego co napisałam...poza tym mili faceci często są mięczakami zniewieściałymi i to nas wnerwia co nie znaczy że lubimy wrednych chamów...lubimy miłych życzliwych ale męskich facetów

Gość Gosc

Bez przesady 

Gość Pittta76

Jeśli ci mili jednocześnie są zakłamani tchorzliwi nielojalni to zdarza się że Ich nienawidzimy

Gość jestem mily

ja nie bede sie zmieniac bo kobiety chca chamow, pozatym mi sie podoba tylko sarsa, jest piekna, moze kiedys sie we mnie zakocha a jak nie to bede ogladal ja tylko w tv i tyle mi wystarczy ohhh

Gość jestem mily

ja nie bede sie zmieniac bo kobiety chca chamow, pozatym mi sie podoba tylko sarsa, jest piekna, moze kiedys sie we mnie zakocha a jak nie to bede ogladal ja tylko w tv i tyle mi wystarczy ohhh

Gość gość

Może ta dziewczyna sie bała, że chcesz jej walizkę ukraść. Mnie kiedyś obcy facet na dworcu proponował, że poniesie mi bagaże 😄 Oczyma wyobraźni widziałam, jak te bagaże się ulatniają razem z nim. 

31 minut temu, Gość atrakcyjna kobieta xl napisał:

Bo obrażacie kobiety że księżniczki,że materialistki,że zależne od facetów,że puszczalskie a potem chcecie pomagać to nic dziwnego że kobiety nie chcą przyjmować pomocy i robią wszystko żeby udowodnić że potrafią sobie poradzić...akurat ta kobieta zachowała się jak prostaczka bo mogła grzecznie odmówić ale jest frustracja w wielu z nas wynikająca z tego co napisałam...poza tym mili faceci często są mięczakami zniewieściałymi i to nas wnerwia co nie znaczy że lubimy wrednych chamów...lubimy miłych życzliwych ale męskich facetów

Pod tym się podpisuje obiema rękami. Najpierw twierdzą, że wyrafinowana księżniczka, że trzeba za nią płacić, otwierać jej drzwi i nieść zakupy, a potem zdziwienie, że kobieta się wścieka na oferowaną pomoc. Kobieta sama też sobie poradzić. 

Gość gość

następnym razem pomóż komuś ze swojej półki, podziała

Gość smutny
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Może ta dziewczyna sie bała, że chcesz jej walizkę ukraść. Mnie kiedyś obcy facet na dworcu proponował, że poniesie mi bagaże 😄 Oczyma wyobraźni widziałam, jak te bagaże się ulatniają razem z nim. 

watpie byl tlum ludzi......

widze ze tu duzo frustratek pisze, bardzo niemilych w usposobieniu

nie jestem brzydki, pozatym kobieta ktora pisze o sobie 'atrakcyjna' naprawde musi miec jakies problemy sama ze soba

chcialem pomoc, mogla powiedziec ze nie chce, ale.... po tym co piszecie widze co kobiety maja w glowach - niezbyt wiele niestety

Gość Gość

I tak nakręca się znieczulica. Później kobieta się dziwi że napadli ją w biały dzień a nikt nie był skłonny jej pomóc. ten kij ma dwa końce

Gość Monika

Ty zachowales sie bardzo ladnie proponujac pomoc (ja bym sie ucieszyla).

Dziewczyna powiedziala, ze nie chce - moze w tym problem, ze ona akurat nie potrzebowala pomocy :)

Pozdrawiam :)

Gość Onsam
8 minut temu, Gość Monika napisał:

Ty zachowales sie bardzo ladnie proponujac pomoc (ja bym sie ucieszyla).

Dziewczyna powiedziala, ze nie chce - moze w tym problem, ze ona akurat nie potrzebowala pomocy :)

Pozdrawiam :)

Tak, kobieta sama poprosi o pomoc jak potrzebuje, no chyba, ze wyraznie widac, ze ledwo daje rade, mozna zapytac. Ale jak nie to nie.

Gość kamil

co zrobisz kobiety są bardziej męskie, bardziej chamskie... ostatnio zapytałem o chusteczke kobieta to kazała mi sobia kupić za 30 groszy w koisku... o tyle, w końcu jakiś facet mi dał chusteczke

Gość Honotu

Kobiecie nie dogodzisz.

Rozpychają się kijami bejsbolowym i

Gość kasia

dob rze Ci powiedziała

po h''vj pchasz się z łapami do cudziej walizki ???

Gość Werka

Mogła mieć w... na jakiegoś chłopa i wyładowała się na tobie, to samo robisz ty teraz, obrażasz kobiety, bo masz nerwa na jedną. Niczym się od niej nie różnisz. 

Gość Gość

Moja babcia zawsze mi mówiła, że o kobiety trzeba dbać i pomagać gdy są w potrzebie, jeszcze nie zdarzyła mi się sytuacja, że kobieta odmówiła pomocy.

Gość gość
27 minut temu, Gość smutny napisał:

watpie byl tlum ludzi......

widze ze tu duzo frustratek pisze, bardzo niemilych w usposobieniu

nie jestem brzydki, pozatym kobieta ktora pisze o sobie 'atrakcyjna' naprawde musi miec jakies problemy sama ze soba

chcialem pomoc, mogla powiedziec ze nie chce, ale.... po tym co piszecie widze co kobiety maja w glowach - niezbyt wiele niestety

Ja nie pisałam o tobie że jesteś brzydki, bo nie wiem jak wyglądasz, i nie podpisałam się "atrakcyjna", bo nie lubię się przechwalać, ale to ty jesteś sfrustrowany, masz niemiłe usposobienie i niewiele w głowie. Czego ci sie nie napisze to jestes niezadowolony. Wielka krzywda ci się stała, że ona nie dała ci zdjąć swojej walizki. Gdybyś był dżentelmenem to przyjąłbyś to ze spokojem a nie skarżył się i narzekał na kobiety na kafe. 

Gość w punkt

Pewnie masz zakazaną mordę i bała się o swoja walizkę 😄 😄 😄 

Gość Gosc

Wspolczuje autorze a ja hak ustępuje miejsca starszym w tramwaju to to samo , odmawiają i sie złoszczą 

nie martw sie ludziom nie dogodzisz , sam widzisz ze byla potrzebna pomoc bo walizka jej sie wymsknęła 

Gość Gosc

Moze miala tam milion dolarów 

Gość Gosc

Przytulam autora :)