Gość Anna Napisano Czerwiec 6, 2019 Mam zamiar kupić wózek dziecięcy. Możecie jakiś Polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izea 2 Napisano Czerwiec 6, 2019 Najpierw napisz, jaki masz budżet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga Napisano Czerwiec 6, 2019 Mam camini frontera to wózek 2 w 1 gondola ze spacerówką i jestem zadowolona. Jest lekki, a ja jestem dość niska i nie mam zbytnio siły a z tym wózkiem sobie radzę masz pytania to dawaj śmiało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nata Napisano Październik 8, 2019 ja kupiłam niedawno quinny zapp i bardzo fajnie się sprawdza, ma śliczne kolory i naprawdę dobrze się go prowadzi. W sklepie Tosia mają ich spory wybór więc warto zajrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heyac80244 0 Napisano Wrzesień 26, 2022 Ja jestem zadowolona z naszego wózka Anex. Wygodnie się prowadzi i jest bardzo leciutki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elizamatejko987 0 Napisano Lipiec 10, 2023 Może anex e/type? Jest 2w1, więc moim zdaniem to duży plus. Przy wyborze starałam się patrzeć na najmniejsze szczegóły i mogę go polecić, bo sprawdza się idealnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach