Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esss5

Kobiety z natury są zakompleksione.

Polecane posty

Gość Esss5

Uważam, że kobiety z natury są zakompleksione. Dowodzi tego chęć rywalizacji z mężczyznami. Ciągłe szukanie atencji,  dowartościowania, to efekt niedojrzałości tej płci. Czytałem, że Freud gdzieś powiedział, że kobiety wstydzą się tego, że nie posiadają członka, więc to taki pół człowiek, nie do końca udany. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Esss5 napisał:

Uważam, że kobiety z natury są zakompleksione. Dowodzi tego chęć rywalizacji z mężczyznami. Ciągłe szukanie atencji,  dowartościowania, to efekt niedojrzałości tej płci. Czytałem, że Freud gdzieś powiedział, że kobiety wstydzą się tego, że nie posiadają członka, więc to taki pół człowiek, nie do końca udany. 

W takim razie jesteś kobietą.

Gość Onsam

Nie wiem jakie są ale tak, szukają zainteresowania, komplementu, podziwu, niekoniecznie za wygląd ale np za to że sama potrafi co facet, pomalować naprawić, widziałem to czasem, aż głupio było nie pochwalić.

Gość Kiss

Nie z natury tylko tak się wychowuje dziewczynki:

- chłopców - są cudowni nawet jak coś zbroją, nie mają obowiązków domowych, nie muszą sprzątać w domu, gotować, wracać wcześniej, chwali się ich nawet bez powodu

Gość gosc

A kto niepotrafi pomalowac np sciany? Jeszcze nastolatka bylam i sama malowalam sobie pokoj

Gość Esss5
4 godziny temu, Gość Kiss napisał:

Nie z natury tylko tak się wychowuje dziewczynki:

- chłopców - są cudowni nawet jak coś zbroją, nie mają obowiązków domowych, nie muszą sprzątać w domu, gotować, wracać wcześniej, chwali się ich nawet bez powodu

Nie wiem w jakim świecie żyjesz, ale jest wręcz odwrotnie. Faceci a nawet chłopcy, mają z reguły prze...e bardziej w życiu. System ich gnoi, a sprzątanie i gotowanie to żadna zbytnio filozofia. Można się nauczyć. 

4 godziny temu, Gość gosc napisał:

A kto niepotrafi pomalowac np sciany? Jeszcze nastolatka bylam i sama malowalam sobie pokoj

Nie chodzi o samo malowanie. Kobiety z reguły nie są zdolne do stworzenia czegoś wielkiego w życiu. Choćby się zajmowały czymś, to i tak jakiś facet lepiej to zrobi od nich.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Esss5 napisał:

Nie wiem w jakim świecie żyjesz, ale jest wręcz odwrotnie. Faceci a nawet chłopcy, mają z reguły prze...e bardziej w życiu. System ich gnoi, a sprzątanie i gotowanie to żadna zbytnio filozofia. Można się nauczyć. 

Nie chodzi o samo malowanie. Kobiety z reguły nie są zdolne do stworzenia czegoś wielkiego w życiu. Choćby się zajmowały czymś, to i tak jakiś facet lepiej to zrobi od nich.

Masz kompleksy, stąd ten temat, próbujesz się dowartościować.

Gość Esss5
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Masz kompleksy, stąd ten temat, próbujesz się dowartościować.

Temat nie ma nic wspólnego z kompleksami. Większość mężczyzn i uczonych podziela to zdanie.