Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Dlaczego tutaj jesteś?

Polecane posty

Gość Gość

Dlaczego tutaj jesteś? Spędzasz noce, poranki, dnie i wieczory? To forum wpedza w koszmary. Dzięki niemu tyjesz, nie myślisz za wiele, po co tutaj jesteś? Dlaczego? Może, dla kogo? Odpowiedz, czy to tak wiele? 

Gość Gość123

zasiedziałam się, bo co?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość123 napisał:

zasiedziałam się, bo co?

Ale jesteś, bo co, bo co od razu. A nico, możesz ładniej odpowiadać przecież możemy być dla siebie mili 

Gość Gość123
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ale jesteś, bo co, bo co od razu. A nico, możesz ładniej odpowiadać przecież możemy być dla siebie mili 

No dobrze. Więc ostatnio jestem leniwa i tak sobie tu gniję. Czemu uważasz, że to forum wpędza w koszmary? I dlaczego tutaj jesteś?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość123 napisał:

No dobrze. Więc ostatnio jestem leniwa i tak sobie tu gniję. Czemu uważasz, że to forum wpędza w koszmary? I dlaczego tutaj jesteś?

Jesteś leniwa bo tutaj przebywasz, tak samo jak ja. To forum Mnie Wpedza w koszmary bo wciąż liczę, że jest tutaj mężczyzna na sam widok którego "dostaje skrzydeł i lecę do nieba" , - ja to wiem ale nie potrafię tego dowiezc.Dlatego łapie mnie frustracja. A to wszystko obraca się w jakiś koszmar. Jestem tu dla niego 🙂 chciałabym być mu potrzebna 🙂

Gość gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Jesteś leniwa bo tutaj przebywasz, tak samo jak ja. To forum Mnie Wpedza w koszmary bo wciąż liczę, że jest tutaj mężczyzna na sam widok którego "dostaje skrzydeł i lecę do nieba" , - ja to wiem ale nie potrafię tego dowiezc.Dlatego łapie mnie frustracja. A to wszystko obraca się w jakiś koszmar. Jestem tu dla niego 🙂 chciałabym być mu potrzebna 🙂

ale nigdy nie będziesz.weż to w końcu zrozum,że nigdy ciebie nie kochał i nie chce z Tobą być lecąca do nieba.żałosna jestes z tym skomleniem o kogoś

Gość Facet

A ja tu jestem bo piszę z kobietą, którą kocham a ona mnie,więc dla miłości i to nie urojonej jak wasza:)))

Gość ...

za bardzo się interesujesz

Gość Gość

A ja tu jestem, bo mam akurat gorszy czas w swoim życiu. Nie chce mi się rozmawiać z ludźmi, wolę sobie poczytać co u innych, mało się udzielam

Gość Właśnie
13 minut temu, Gość Gość napisał:

czy tekst"dostaje skrzydeł i lecę do nieba"znaczy że jesteś może aniołem,może jeszcze księżycowym???bo taki właśnie tu w różnych tematach prosi i skomle jak s.u.k.a za kimś,kto jej nie chce.Śmieszna jestes..

Gość K4k
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego tutaj jesteś? Spędzasz noce, poranki, dnie i wieczory? To forum wpedza w koszmary. Dzięki niemu tyjesz, nie myślisz za wiele, po co tutaj jesteś? Dlaczego? Może, dla kogo? Odpowiedz, czy to tak wiele? 

Wpadamy to chyba na siebie, do siebie czasem 🙂 taka namiastka... Choć wolałabym inaczej:) 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

ale nigdy nie będziesz.weż to w końcu zrozum,że nigdy ciebie nie kochał i nie chce z Tobą być lecąca do nieba.żałosna jestes z tym skomleniem o kogoś

Oj tam żałosna, mi fajnie. Trzeba mieć w życiu jakiś punkt zaczepienia. On nie musi mnie kochać, ja kocham za nas dwoje 🙂 Nie skomle, nie narzucam się, on nic nie wie. 

Gość nie wierzę

Oj tam żałosna, mi fajnie. Trzeba mieć w życiu jakiś punkt zaczepienia. On nie musi mnie kochać, ja kocham za nas dwoje 🙂 Nie skomle, nie narzucam się, on nic nie wie. 

tylko on kocha inną wyobraż sobie z wzajemnością od lat i nic na to nie poradzisz,że ta twa frustracja to tylko twe emocje bo nigdy ciebie nie kochał,nie kocha i nie potrzebuje

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Właśnie napisał:

czy tekst"dostaje skrzydeł i lecę do nieba"znaczy że jesteś może aniołem,może jeszcze księżycowym???bo taki właśnie tu w różnych tematach prosi i skomle jak s.u.k.a za kimś,kto jej nie chce.Śmieszna jestes..

Wiesz gdzie mam to co napisałeś, nie wiesz? To ci powiem. W doopie. Kocham i już. Co mi zrobisz? 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość nie wierzę napisał:

tylko on kocha inną wyobraż sobie z wzajemnością od lat i nic na to nie poradzisz,że ta twa frustracja to tylko twe emocje bo nigdy ciebie nie kochał,nie kocha i nie

Zastanawiam się, skąd ty to wiesz? Znasz ją i jego? Ale żeś poleciał 🙂 haha 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Wiesz gdzie mam to co napisałeś, nie wiesz? To ci powiem. W doopie. Kocham i już. Co mi zrobisz? 

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

OŚMIESZASZ SIĘ SYLWIA PRZED KIMŚ KTO PUBLICZNIE NAPISAŁ ŻE NIGDY CIEBIE NIE KOCHAŁ i jak widac wciąz nie dociera

Gość gość

Zastanawiam się, skąd ty to wiesz? Znasz ją i jego? Ale żeś poleciał 🙂 haha 

znam osobiscie

Gość strzał

kobieta przeżyła namiastkę uczucia,ubzdurała sobie Bóg wie co i latami tęskni za nim,za kimś, kto spędził z nia tylko parę chwil,ale ona wie lepiej mimo,że wprost napisał,że to nie było uczucie,że jej nie kochał.ale ona idzie w zaparte-kocha i już i nic nam do tego.Tylko my czytamy dużo tematów na kafe i dużo wiemy,ui dużo osób z kafe na żywo znamy.ale powodzenia w okłamywaniu siebie

Gość Gość
12 minut temu, Gość ... napisał:

za bardzo się interesujesz

Przecież tylko pytam 

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

OŚMIESZASZ SIĘ SYLWIA PRZED KIMŚ KTO PUBLICZNIE NAPISAŁ ŻE NIGDY CIEBIE NIE KOCHAŁ i jak widac wciąz nie dociera

Kocha nie kochał. On wciąż mnie kocha tak samo ja jego 🙂

Gość Gość

sylwia parassolka? 

Gość porażka mentalna

to nie pytaj,bo dostałaś odpowiedź-nie znajdziesz tu tego czego,kogo szukasz,bo nigdy nie bylas dla niego,zrozum w koncu i zejdź z księzyca na ziemię.Paranoja ,za nic babie nie przetłumaczysz prawdy,że jej nie chce

Gość Gość
3 minuty temu, Gość strzał napisał:

kobieta przeżyła namiastkę uczucia,ubzdurała sobie Bóg wie co i latami tęskni za nim,za kimś, kto spędził z nia tylko parę chwil,ale ona wie lepiej mimo,że wprost napisał,że to nie było uczucie,że jej nie kochał.ale ona idzie w zaparte-kocha i już i nic nam do tego.Tylko my czytamy dużo tematów na kafe i dużo wiemy,ui dużo osób z kafe na żywo znamy.ale powodzenia w okłamywaniu siebie

Noo, ten czas tak szybko mija. To już parę latek będzie 

Gość Gość

sylwia parassolka? 

Nie, nie znam. 

Gość porażka mentalna

boże dragon tesknie za tobą.tylko dlaczego mnei unikasz i masz w dupie i latasz za inną???bo może tamtą kocham a nie ciebie hahahha

Gość porażka mentalna
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

mi też to wczoraj mówił..wieć albo ma podzielność uwagi albo pojemne serce:)))))))))))))))

Gość Gość
3 minuty temu, Gość porażka mentalna napisał:

to nie pytaj,bo dostałaś odpowiedź-nie znajdziesz tu tego czego,kogo szukasz,bo nigdy nie bylas dla niego,zrozum w koncu i zejdź z księzyca na ziemię.Paranoja ,za nic babie nie przetłumaczysz prawdy,że jej nie chce

Widziałam w jego oczach podczas sexu jakby język miał wolny to by powiedział a tak oczy same mówiły :kocham cię, kocham 

Gość strzał

MOże jak spadniesz z księżyca na ziemię uderzysz się w głowę i zmądrzejesz,że nikt Toba nie jest zainteresowany Sylwusia..

Gość strzał

Widziałam w jego oczach podczas sexu jakby język miał wolny to by powiedział a tak oczy same mówiły :kocham cię, kocham 

hahaha...padnę zastrzelony....Seks a uczucie faceci potrafią odzielać..a dla połowy z nas seks to tylko seks...HAHHAHAHAH

Gość strzał

więc nie dopisuj filozofii dla paru posunięć w góre w dół i ujeżdzania..Seks z kobietą którą się naprawdę kocha smakuje bosko i wtedy mówi się wszystko!!!hahahah