Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Dlaczego tutaj jesteś?

Polecane posty

Gość Gosc
6 godzin temu, Gość strzał napisał:

Księżycowy anioł z nieba spadł,i g.o.w.no by spod siebie zjadł..ale jak ją dobrze wydymali to brakuje bolca aż dostała p.i.e.r.d.o.l.c.a  hahah..Jak ktoś o jakimś rozumie mógł korzystać z takiej kobiety??????????????????no jak?????????ani mądre,ani ładne

Wydymali kogo?kto??

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Parassolka napisał:

Ide z tym wpisem na policje!!!Nie zycze sobie scierwa takich wpisow o mnie!!patologiczne gnoje bez kultury i moralnosci!!Wiecie co znaczy NIE CUDZOŁÓŻ??za to co tu zostało napisane mam prawo Was podać do sądu!!! Kurierze!!! I ...y!! Tylko jedno wam w głowie.!pisz za siebie! O mówcie o sobie!.Ja i Dragon??kto to jest niby ten Dragon pomylency?!.Oprócz Rafała z nikim nigdy w życiu nie spałam wy nędzne ścierają!!Od powiecie mi za to!!!

Imię Sylwia ma w Polsce z milion kobiet więc pomysł czy to o Ciebie chodzi???

Gość Parassolka
6 godzin temu, Gość heheh napisał:

sama się opisała skrzydła i wio do nieba..sylwia.parassolka..a my lotni ludzie i czytamy dużo na kafe,to poskładali i mamy news

Idę na policje!Nie żartuję.Jutro z sam wg rana zgłaszam wasze wpisy!Jest na to paragraf!Nie jestem żadna patologia ani żaden .....iszon wy podłe gnoje.!Odpowiecie za stalking i zniesławienie za niszczenie mojego zycia i opinii.Czekajcie na pismo z Sądu!!

Ja ujme to tak. Uważam kafeterie za forum psychologiczne. Na pewno pozyteczniejsze zajecie od gier. Mozna pomoc innym, nauczyć się empatii, znajduja tu sie ciekawe wątki i wszyscy są anonimowi 🙂

Gość Parassolka
Przed chwilą, Ciiii napisał:

Ja ujme to tak. Uważam kafeterie za forum psychologiczne. Na pewno pozyteczniejsze zajecie od gier. Mozna pomoc innym, nauczyć się empatii, znajduja tu sie ciekawe wątki i wszyscy są anonimowi 🙂

Idę na policje z samego rana.Nie życzę sobie niszczenia mojej opinii.Ja jestem porządną i WIERZĄCĄ matką i żoną!!Nigdy męża nie z dradziłam..to ze On ma kobietę w ciąży na boku to jedno ale to że jestem tu bezprawnie zniesławiana i obelżywe upodlona to drugie!Nie daruję!

Gość Parassolka
5 minut temu, Ciiii napisał:

Policja znajdzie po IP tak się im tylko wydaje ze są anonimowi.Największy gnoj to koniarczyk..kiedyś jak nas ten jego Łukasz z drogówki zatrzymał to też tu gnoj wylosował..;;zapoznaj pasy ...iszonie""ja nie jestem żadnym ...iszonem!!WYPRASZAM sobie!!Dno o patogia ścierają chłodzące!!

Gość Parassolka
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ale ja już spadłam raz, drugi to niemozliwe. Wiesz jakie to smutne co piszesz, że nikt się mną nie interesuje. Każdy człowiek potrzebuje czuć że jest ktoś kto myśli o nim z uśmiechem. 

Czemu piszesz w imieniu mojej osoby??

Gość Gośćx
1 minutę temu, Gość Parassolka napisał:

Czemu piszesz w imieniu mojej osoby??

Przestań zamulać, czytać się ciebie nie da. Włącz TVN fajny film leci. 

Gość Parassolka

Kto się z kim r-u-c-h-a-Ł??co to za patologiczne rynsztokowe słownictwo??za coś takiego mam prawo wsadzić Was do pudła!Rozwalanie mi rodzinę patologiczne szamba!!

Gość Parassolka
2 minuty temu, Gość Gośćx napisał:

Przestań zamulać, czytać się ciebie nie da. Włącz TVN fajny film leci. 

Idę na policje nie żartuje to jest STALKInG!!! I GNĘBIENIE..orazZNIeSŁAWIENIEni oszczerstwo!!

Gość Parassolka
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Kocha nie kochał. On wciąż mnie kocha tak samo ja jego 🙂

O kim mówisz??I czemu piszesz w moim imieniu???

Gość oczywiscie

Może ty jesteś chory psychicznie, jeśli tak byle co cię wpędza w koszmary? Ja na tym forum piszę to co mam aktualnie do powiedzenia, czytam co u znajomych, odprężam się i dobrze się bawię. 

Gość Parassolka
9 godzin temu, Gość porażka mentalna napisał:

to nie pytaj,bo dostałaś odpowiedź-nie znajdziesz tu tego czego,kogo szukasz,bo nigdy nie bylas dla niego,zrozum w koncu i zejdź z księzyca na ziemię.Paranoja ,za nic babie nie przetłumaczysz prawdy,że jej nie chce

O kim mówisz i dlaczego mnie w to mieszasz??czy ja tu coś pisałam?Masz omamy! 

Gość Lol

Rafał vel Tomek vel Robert idź na policję i weź szczoteczkę ze sobą po twoich wpisach odrazu kaftan odczep się!!! przestań na forum wypisywać i ośmieszać mnie twoja miłość mnie nie interesuje ludzie się że mnie śmieją!! 

Gość Parassolka
15 godzin temu, Gość strzał napisał:

kobieta przeżyła namiastkę uczucia,ubzdurała sobie Bóg wie co i latami tęskni za nim,za kimś, kto spędził z nia tylko parę chwil,ale ona wie lepiej mimo,że wprost napisał,że to nie było uczucie,że jej nie kochał.ale ona idzie w zaparte-kocha i już i nic nam do tego.Tylko my czytamy dużo tematów na kafe i dużo wiemy,ui dużo osób z kafe na żywo znamy.ale powodzenia w okłamywaniu siebie

Tylko parę chwil z kim?

Gość Parassolka
38 minut temu, Gość Lol napisał:

Rafał vel Tomek vel Robert idź na policję i weź szczoteczkę ze sobą po twoich wpisach odrazu kaftan odczep się!!! przestań na forum wypisywać i ośmieszać mnie twoja miłość mnie nie interesuje ludzie się że mnie śmieją!! 

Rafał mój mąź??A Robert to kto??nie znam!! TOMASZ chodził ze mną do jednej klasy i jego nie chcę znać!

Gość Gość

Od piątej na komisariacie stałam, wszystko załatwione. Jesteście zgłoszeni.! 

Gość Lol

💇‍♀️stoisz dalej zmiana jest

Gość szaarŕriikkkkk

13 Komisariat...😇

Gość Parassolka
15 godzin temu, Gość strzał napisał:

MOże jak spadniesz z księżyca na ziemię uderzysz się w głowę i zmądrzejesz,że nikt Toba nie jest zainteresowany Sylwusia..

Schizofrenia się kłania!Ty serio piszesz do mnie!!

Gość Parassolka
9 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Imię Sylwia ma w Polsce z milion kobiet więc pomysł czy to o Ciebie chodzi???

Tak i milion osób w Polsce ma w realu te same problemy co tu?Po co jeszcze piszą tu nie raz moje nazwisko dodatkowo albo choćby Sylwia S??hmm?Mam zdjęcia z tych wpisów!!

Gość Parassolka
28 minut temu, Gość szaarŕriikkkkk napisał:

13 Komisariat...😇

Tomasz idź leki wież!!!

Gość szaarŕriikkkkk
10 minut temu, Gość Parassolka napisał:

Tomasz idź leki wież!!!

Pożyczysz?

Oddam...😇

Gość Gość
11 minut temu, Gość szaarŕriikkkkk napisał:

Pożyczysz?

Oddam...😇

Uooo ale śmieszne. 

Gość kotku
Dnia 6.06.2019 o 15:08, Gość Gość napisał:

Dlaczego tutaj jesteś? Spędzasz noce, poranki, dnie i wieczory? To forum wpedza w koszmary. Dzięki niemu tyjesz, nie myślisz za wiele, po co tutaj jesteś? Dlaczego? Może, dla kogo? Odpowiedz, czy to tak wiele? 

nie dla ciebie tu jestem.pamiętaj