Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Surfi001

Problem z zaufaniem

Polecane posty

Hej. Jestem młodą kobieta od prawie roku w związku. Jest naprawdę dobrze facet o mnie dba jest czuły kochany nigdy mnie nie zranił. Problem jest taki że nie mogę mu tak do końca  zaufać, staram się jednak ciągle boję się że mnie zdradzi, że zrobi coś głupiego co zniszczy nasz związek. Bardzo mnie to męczy nie mogę sobie z tym poradzić. Może podpowiesz jak sobie z tym radzić, jak nad tym pracować? Pozdrawiam 

Gość Gosc

To problem z Tobą nie z nim autorko

Zdaje sobie z tego sprawę i szczerze chce to zmienić ale nie wiem jak. Chciałabym usłyszeć rad bardziej doświadczonych niż ja

Gość Gość

Nic dziwnego, każdy facet prędzej czy pozniej cos odwali- zdradzi, zacznie kłamać, manipulować (no może nie każdy ale 99% 😂) itp. Zawsze sa jakies problemy, pytanie po jakim czasie, choć zwykle po paru latach kiedy rutyna się pojawi...ciesz się póki możesz ze wszystko jest ok.

Gość Nie wciskaj kitu

Że Ty kłamiesz,manipulujesz nie znaczy że każdy to robi

rok to bardzo mało.. za mało przezyliscie i macie za soba wspomnień, to przyjdzie z czasem jak sie dokładnie poznacie, swoje rodziny, zamieszkacie razem, później zareczycie🙂 może kiedyś po prostu miałaś niemiłe doznanie dlatego jesteś teraz ostrozna i troszkę za duzo się nad wszystkim zastanawiasz 🙂