Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna

Milczenie owiec

Polecane posty

Gość Czarna

Ktoś rozumie faceta 🤔🙂

Poznaję faceta . młody.. między nami iskrzy.. spotkanie w realu..boski sex.. plany na następne.. rozjeżdżamy się..przez całą drogę powrotną piszę się mnie mówi że nie może doczekać się następnego spotkania.. buzi buzi przez fon..i..

No właśnie ..od tego czasu cisza już miesiąc.. ja się też nie odzywam nawet nie próbowałam.. w myśl jak mu zależy odezwie się...nie przeżywam tego ale ciekawa jestem tej ciszy..

Gość tak to widzę

Pobrykal i tyle go widzieli. Dostał nagrodę i wystarczy..

Gość dramat
3 godziny temu, Gość Czarna napisał:

Ktoś rozumie faceta 🤔🙂

Poznaję faceta . młody.. między nami iskrzy.. spotkanie w realu..boski sex.. plany na następne.. rozjeżdżamy się..przez całą drogę powrotną piszę się mnie mówi że nie może doczekać się następnego spotkania.. buzi buzi przez fon..i..

No właśnie ..od tego czasu cisza już miesiąc.. ja się też nie odzywam nawet nie próbowałam.. w myśl jak mu zależy odezwie się...nie przeżywam tego ale ciekawa jestem tej ciszy..

dałaś mu szpary głupia to po co ma dalej bajerować? krwa jakie wy durne jesteście

Gość marmolada
3 godziny temu, Gość Czarna napisał:

Ktoś rozumie faceta 🤔🙂

ile ty masz lat dziecko że taka głupiutka?