Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emo

Nikt mnie nie rozumie

Polecane posty

Gość Emo

Życie to męczarnia,wszystko jest bez sensu.

Każdy dzień jest dla mnie udręką nic nie daje mi szczęścia.

Nawet bycie w związku z podobną mnie nic nie daje.

Bo nikt nie rozumie takich jak my.

Gość Dragon

Ja mam jeszcze gorzej, sam się nie rozumię jak baba a wszyscy w tym specjaliści uważają mnie za świra!

Gość tak?

Po co zakładać temat .Nie lepiej iść do psychiatry?

To wszystko dzieje się w Twojej głowie.. Wydaje mi się, ze nie przyjmujesz nic do wiadomości, tylko nabralas przekonania i nastawienia, ktory Cie gubi i nie pozwala cieszyc sie. Patrzysz na wszystko w czarnych kolorach, prawdopodobnie nawet nie chcesz tego zmieniać i tracisz czas.. sama musisz dojść do wniosku, ze chcesz odbic sie od dna, być szczęśliwa, uśmiechać się nawet bez powodu, otwarta, a przede wszystkim doceniać co masz, optymistki mają łatwiej, życie jest krótkie żeby się przejmować i cały czas zastanawiać, skup się na tym co potrzebne np dzięki pasji się rozwiniesz 🙂

Gość Właśnie

A właśnie ! Co się stało z subkulturą emo? Kiedyś tego było pełno a teraz? W ogóle już nie widuje nigdzie takich ludzi. Co się z nimi stało?

Gość Dragon
13 minut temu, Gość Właśnie napisał:

A właśnie ! Co się stało z subkulturą emo? Kiedyś tego było pełno a teraz? W ogóle już nie widuje nigdzie takich ludzi. Co się z nimi stało?

Dołączyli do peudałów i lesbijek, pasujemy do siebie

Gość gosc

no nie jestes jedyny, w zyciu nie zrozumie drugiego czlowieka, ale w pewien sposob utozsamiam sie z tym uczuciem, ze zycie to meczarnia, dzisiaj mnie kusza nosze w kuchni, scyzoryk, igly, zyletki, zapalniczki zeby sie nimi pobawic ale tylko sie schlalam