Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy

stres mnie zjada

Polecane posty

Gość pomocy

mam pytanie bo bardzo panikuje do takiego stopnia ze stres mnie juz zjada, mianowicie wczoraj odbyłam stosunek z chlopakiem, najpierw byl oral i chlopak doszedl mi w buzi po czym minelo moze z 20 min i wlozyl mi do pochwy pewnisa na kilka sekund i wyjal, moje pytanie jest takie czy moge byc przez to w ciazy? Czy nawet jakby tam byla jakas ilosc spermy moge zajsc przez takie cos, chociaz watpie zeby byla jesli tak sie wyraze połknelam wszystko, ale bardzo panikuje poniewaz w ten dzien miałam owulacje i nie wiem juz co myslec

Gość Piel

W spermie jest kilka milionow plemnikow,ktore zyja ok 48 godzin, a jak ktos ma pecha to i nawet 36. Do zajscia w ciaze potrzebny jest tylko 1, wiec powaznie pytasz, czy po 20 minutach, wsadzajac ospermionego penisa do pochwy jest szansa na zajscie ? Tak, jest, i nie wazne na ile sekund to bylo. Swoja droga.. serio pare sekund ? Co wyscie ku.. robili ? :D pielegniarka pozdrawia.. 

Gość 500plus

Gratulacje!

Gość idk

Przciez nie łatwo jest tak zajść w ciaże, potrzebny jest pełny wytrysk w pochwie 

Gość idk

Przciez nie łatwo jest tak zajść w ciaże, potrzebny jest pełny wytrysk w pochwie 

Gość ...

Jest możliwość, że plemniki już umarły. Na powietrzu zajmuje im to około 5 minut, w korzystnych warunkach więcej. Należało się porządnie umyć jednak.

Gość pomocy

Wiec jaka jest szansa na to ze jestem w ciazy?

Gość

Minimalna ale wykluczyć na 100 procent też nie możesz.

Gość Pomocy
1 godzinę temu, jokata napisał:

Minimalna ale wykluczyć na 100 procent też nie możesz.

Czyli w sumie juz nic zrobic nie moge? Do okresu zostało mi 2 tyg a do tego czasu to mysle ze zwariuje ze stresu 

Gość march

Dużo osób mówi o tym, żeby jakoś walczyć ze stresem, ale wcale nie jest to takie łatwe, sama mam z tym czasami problem

Gość Pomocy

No wlasnie do tego mam nerwice wiec wgl przez te dwa tyg umrę, ale mam nadzieje ze nie bede w ciazy 

Dnia 8.06.2019 o 13:25, Gość pomocy napisał:

mam pytanie bo bardzo panikuje do takiego stopnia ze stres mnie juz zjada, mianowicie wczoraj odbyłam stosunek z chlopakiem, najpierw byl oral i chlopak doszedl mi w buzi po czym minelo moze z 20 min i wlozyl mi do pochwy pewnisa na kilka sekund i wyjal, moje pytanie jest takie czy moge byc przez to w ciazy? Czy nawet jakby tam byla jakas ilosc spermy moge zajsc przez takie cos, chociaz watpie zeby byla jesli tak sie wyraze połknelam wszystko, ale bardzo panikuje poniewaz w ten dzien miałam owulacje i nie wiem juz co myslec

Możliwość zajścia w ciążę jest zawsze, jeżeli decydujesz się na stosunek bez zabezpieczenia. Nawet jeśli minęło te 20 minut to w przewodzie moczowym u twojego chłopaka mogła zostać niewielka ilość spermy 😉 Śluz w czasie dni płodnych jest sprzyjający dla plemników, więc nawet kropla spermy wystarczy. Uważam jednak, że nie powinnaś się na razie czym martwić, czekaj spokojnie do dnia okresu, a jeżeli będzie się spóźniał 2-3 dni zrób test ciążowy i upewnij się. Na przyszłość bądź odpowiedzialna i zabezpieczaj się ! Obie osoby są odpowiedzialne za posiadanie przy sobie antykoncepcji. Nie tylko chłopak czy dziewczyna. Inną opcją jest zdobycie recepty na tabletkę "po" jeżeli nie minęło od tej sytuacji maksymalnie 120 godzin. Nic więcej nie możesz zrobić tylko czekać. 

Gość pomocy

hej 4 dni po stosunku z rana wyleciała ze mnie dosłownie woda z takimi białymi grudkami rzadkimi czy oznacza to owulacje? bo chyba na oznaki ciazy za wczesnie?

Gość pomocy

hej 4 dni po stosunku z rana wyleciała ze mnie dosłownie woda z takimi białymi grudkami rzadkimi czy oznacza to owulacje? bo chyba na oznaki ciazy za wczesnie?

Gość pomocy

Serio nie panikuj. Prawda jest ze sa szanse na ciaze ale bardzo male. Do zajscia potrzebna jest odpowiednia ilosc spermy i odpowiednia jej predkosc :) zawsze slyszy sie ze ktos zaszedl tak w ciaze, ja nie znam ani jednej pary ktora tak wpadla plus osoba ktora glosi takie tezy tez powtarza zaslyszaną teorie. A moze ktoras z Was zawszla w ciaze w ten sposob?