Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina

Chcę karmić piersią tego chłopca

Polecane posty

Gość Malwina

Jest taki słodki 

tinypic.pl/fzd5uycjlu9l

Gość Malwina

Moje plérsl są dzisiaj takie nabrzmiałe z podniecenia. Marze, żeby wziął do swojej żółtej raczki mojego çyča  i zaczął ssac jak oszalałe niemowlę. Będę głaskać go po policzkach i włoskach później wskoczę na jego żółtego penlša i zacznę ujezdzac. Mój chłopiec poczuje w końcu prawdziwa kobiete mmm...egzotycznie, erotycznie i fantastycznie po wszystkim napije  się herbatki z dzikiej róży i będę  zajadać się koksem z moim Żółtym egzotycznym ananaskiem 

Gość gosc

lynk nie działa 😮 

Gość Malwina
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

lynk nie działa 😮 

Wrzuc w google hyungwon monsta x

on jest egzotyczny Jam sto ananasów 

Gość Malwina

Już właśnie trzymam się za piersi jestem taka rozkojarzona 

Gość Malwina

Mój żółty azjata egzotyczny jak ananas rzuca mnie na łóżko i ściąga ze mnie majteczki potem liże moją piękna polską, brzoskwiniową cipkę i posłusznie wypije wszystkie soki. Potem ja biorę do ust jego soczystego pachnącego banana. W  końcu nabijam  się na jego sterczący owoc rozkoszy i zaczynam skakać na nim jak oszalała w tym czasie jego małe żółte dłonie rozkoszują się dotykaniem moich nagich falujących w powietrzu piersi. Potem on bierze mnie na ręce i zaczyna rżnąć w powietrzu ja cała drże i krzyczę ach, ach och. Moje dłonie i nogi oplatają jego soczyste żółte ciało czuje się jak w niebie. Po wszystkim jestem tak roztrzesiona, że nie mogę zrobić kroku.