Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicku

Niech jakaś kafeterianka wyciągnie z szafy swoją szklaną kule i mi napisze

Polecane posty

Gość Bicku

Kiedy ja będę w swoim pierwszym związku z kobietą miłą, ładną,  szczupłą itd.

Gość Wiedźma

Nigdy, ale na pocieszenie dodam, że widzę w swojej kuli wielkiego obrzezanego kuutasa, który mknie w kierunku twojego odbytu.

jak kiedyś dorośniesz i przestaniesz zadawać durne pytania na kafeterii. sześciopak na brzuchu nie zaszkodzi.

Gość gosc
57 minut temu, Gość Bicku napisał:

Kiedy ja będę w swoim pierwszym związku z kobietą miłą, ładną,  szczupłą itd.

moja kula mowi w 2025

Gość A ja mówię

Ci za sześć  miesięcy  i jeden  dzień  co Ty na TO 

Gość Bicku
6 minut temu, ramtata napisał:

jak kiedyś dorośniesz i przestaniesz zadawać durne pytania na kafeterii. sześciopak na brzuchu nie zaszkodzi.

Niedojrzałe to są twoje wymagania szesciopaku... 

kto powiedział że to wymaganie :P. Ładnej kobiecie łatwiej znaleźć faceta, a wysportowanemu facetowi łatwiej znaleźć kobietę. Takie są fakty. Proste, czas się z tym pogodzić. Pocieszenie w tym że wyćwiczyć ciało jest łatwiej niż wyładnieć. A na pewno taniej ;p.

Gość Bicku
8 minut temu, ramtata napisał:

kto powiedział że to wymaganie :P. Ładnej kobiecie łatwiej znaleźć faceta, a wysportowanemu facetowi łatwiej znaleźć kobietę. Takie są fakty. Proste, czas się z tym pogodzić. Pocieszenie w tym że wyćwiczyć ciało jest łatwiej niż wyładnieć. A na pewno taniej ;p.

Mam wystarczająco mięśni i rozumu by czuć się męsko. Szesciopak mi niepotrzebny.

I nie wiem czemu porównujesz coś co kobieta ma albo nie bez większego wysiłku ( uroda) z wysportowaniem, które wymaga wielką ilość czasu i pracy. A kobieta jeśli nie straszy to wystarczy że nie objada się nadmiernie.  I to wszystko.  

Gość gość

oj incel nam się trafił

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

oj incel nam się trafił

Brawo, wreszcie ktoś to zauważył 

Gość ania
22 godziny temu, Gość Bicku napisał:

Niedojrzałe to są twoje wymagania szesciopaku... 

nie wiem czy uwierzysz, ale ja mam szesciopaka🙂, wcale, nie takie niewykonalne zadanie. Warunek niezbedny to Zero tluszczu. Cwiczenia plank czyli deseczka(oczywiscie nie tylko)🙂, sa  pomocne a przede wszystkim  rygorystyczna dieta.  Dla chcacego nic trudnego. 

Odnosnie twojego pytania kiedy znajdziesz taka kobiete, z twoim nastawieniem nigdy,w tym przypadku  obedzie sie bez wrozb. Jestes rozgoryczony, zly na wszystkich za swoje porazki. Wszyscy winni, tylko nie ty(aniol).  Zeby zdobyc atrakcyjna kobiete trzeba samemu  byc rownie przystojnym mezczyzna oraz  miec cos do zaoferowania, co ty mozesz oprocz swojej zlosci dac. To tak jakby otyla kobieta chciala miec meza modela i byla zla, ze on jej nie chce. Zadbane kobiety moja propozycje od rownie atrakcjnych mlodszych mezczyzn  nawet 10 lat. Poza tym wazne jest wyksztalcenie, obycie. Jak ty traktujesz kobiety? gorzej jak szma/ty, za co? Za to, ze ciebie odrzucily?  Sluchaj jezeli kilka to zrobilo, widocznie mialo powod do tego. Ty sie lepiej zastanow a przede wszystkim pracuj nad soba. I tak sobie te rady olejesz, bo  juz sie zatraciles w swiecie wirtualnym i nienawisci do wszystkich. Zachowujesz sie jak dziecko skrzywdzone, mimo doroslego wieku, wydaje mi sie, ze blizej tobie 40 jak 30. Duza szansa, ze jestes osoba uzalezniona od alkoholu lub innych srodkow odurzajacych. Jestes niestabilny emocjonalnie twoje wyznania milosne sa na poziomie pieciolatka. Wydaje mi sie, ze bez profesjonalnej  pomocy po prostu poplyniesz na samo dno, juz sie staczasz po rowni pochylej 

Moja Rada: zacznij trenowac Sport w celu rozladowania agresji, i wyrobienia ciala,

traktuj kobiety w taki sposob jakbys chcial sam byc traktowany, przestan wyzywac od pasztetow, -ty sam masz nadwage

wyjdz wreszcie do ludzi czyli przelacz sie z wirtuala do reala i zacznij kobiety zagadywac na zywo, nie zrazaj sie porazkami

odstaw Alkohol lub narkotyki

za swoje porazki win siebie, nigdy  innych!!!!!!!

Moje spostrzerzenia co do Forum uczuciowego, to ty Dragon, bicku, obserwator i hu/j wie kto, to jedna osoba,  wymyslasz z du/py tematy a ludzie nawet sie nie orientuja, ze temat z du/py i twoj pomimo tylu lat bycia na Forum, odpowiadajac tobie calkiem powaznie. To dla mnie niepojete.

ania😎

Gość Bicku

Gość ania   ty noxa to masz co najwyżej sześciopak piwa...

11 minut temu, Gość ania napisał:

Moje spostrzerzenia co do Forum uczuciowego, to ty Dragon, bicku, obserwator i hu/j wie kto, to jedna osoba, 

Ha ha noże lepiej przestań wróżyć bo jesteś strasznie kiepska.. 

Z logiki tez bo tamci mają zupełnie inny styl pisania... 

Ale myśl sobie co chcesz,  mało mnie to obchodzi. 

Gość ania

dodam jeszcze, ze wydaje ci sie, ze krecisz ta karuzela. Niestety nie wnosi ona nic pozytecznego do twojego zycia, jedynie ogromna frustracje.  Smutne jest to, ze czesto prowadzisz Monolog. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Bicku napisał:

Gość ania   ty noxa to masz co najwyżej sześciopak piwa...

Ha ha noże lepiej przestań wróżyć bo jesteś strasznie kiepska.. 

Z logiki tez bo tamci mają zupełnie inny styl pisania... 

Ale myśl sobie co chcesz,  mało mnie to obchodzi. 

Prawda w oczy kole 

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość ania napisał:

dodam jeszcze, ze wydaje ci sie, ze krecisz ta karuzela. Niestety nie wnosi ona nic pozytecznego do twojego zycia, jedynie ogromna frustracje.  Smutne jest to, ze czesto prowadzisz Monolog. 

Wiesz moja droga psycholożko że np jestem aktywny fizycznie a ty mi proponujesz ćwiczenia 😄

takie są twoje dobre rady 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Bicku napisał:

Wiesz moja droga psycholożko że np jestem aktywny fizycznie a ty mi proponujesz ćwiczenia 😄

Chyba nie wiesz co to znaczy aktywność fizyczna 

Gość ania

nie jestem psychologiem, ale uwazam, ze w tobie jest potrzebna terapia, z psychologiem lub psychiatra, 

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Prawda w oczy kole 

widzisz nawet nie potrafisz w jednym temacie z jednego nicka pisac, nie jestem zadna noxa nawet nie wiem kim ona jest i czy taka osoba istnieje. Jestem osoba uprawiajaca Sport wyczynowo i tyle. 

Gość ania
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Chyba nie wiesz co to znaczy aktywność fizyczna 

ty za to wiesz isc na silke, wpier/dolic bialka i napompowac sie jak swinia, potem chcesz modelki z wygladem pustaka i prosiaka.Wiesz gdzie miejsce takich zwierzat jest w chlewie nie na wybiegu. 

Gość Bicku

Dobra,  kimkolwiek jesteś osobo uprawiająca sport wyczynowo,  to twoje stereotypowe myślenie jest naprawdę płytkie i miałkie... Daruj sobie juz te swoje diagnozy,  nie masz o niczym pojęcia.  

Gość ania
3 minuty temu, Gość Bicku napisał:

Dobra,  kimkolwiek jesteś osobo uprawiająca sport wyczynowo,  to twoje stereotypowe myślenie jest naprawdę płytkie i miałkie... Daruj sobie juz te swoje diagnozy,  nie masz o niczym pojęcia.  

pojecia o czym przeciez ewidentnie widac, ze wymyslajac tematy z du/py zatracasz sie w rzeczywistosci. Starasz sie zapelnic swoja pustke, namiastka rozmowy z Kims.Jezeli nikt nie pisze prowadzisz monolog, to jest smutne. Ty plyniesz na dno  nie ja, nie widzisz tego. Za Jakis czas nie wygrzebiesz sie z tego go/wna. 

Gość Bicku
8 minut temu, Gość ania napisał:

pojecia o czym przeciez ewidentnie widac, ze wymyslajac tematy z du/py zatracasz sie w rzeczywistosci. Starasz sie zapelnic swoja pustke, namiastka rozmowy z Kims.Jezeli nikt nie pisze prowadzisz monolog, to jest smutne. Ty plyniesz na dno  nie ja, nie widzisz tego. Za Jakis czas nie wygrzebiesz sie z tego go/wna. 

Jeśli Ty możesz stwierdzić że jestem 

29 minut temu, Gość ania napisał:

napompowac sie jak swinia, potem chcesz modelki z wygladem pustaka i prosiak

To ja stwierdzam że jesteś napompowanym sterydami babochłopem nieudolnie probującym recenzować inne osoby.  Twoim idealnym partnerem jest napompowany sterydziarz dla którego metka jest jak kreatyna...z uwagi na problemy twojego sterydziarza z erekcją i twoje wieczne niezaspokojenie musisz wywalać  swoje frustrację na forum. ... 

Gość ania

Jeśli Ty możesz stwierdzić że jestem 

To ja stwierdzam że jesteś napompowanym sterydami babochłopem nieudolnie probującym recenzować inne osoby.  Twoim idealnym partnerem jest napompowany sterydziarz dla którego metka jest jak kreatyna...z uwagi na problemy twojego sterydziarza z erekcją i twoje wieczne niezaspokojenie musisz wywalać  swoje frustrację na forum. ... 

🤣 dowcip roku, streydziarzem to ty jestes, mysle, ze wiesz cos na ten temat. 

Ja babochlop 🤣, obslinilbys sie jakbys zobaczyl. Takich jak ty to wiesz gdzie ja mam w du/pie. 

Gość Wróżbita Maciej

Wyciągnij swoją owlosiona kule z majtek. Masz aż dwie.

Gość ania

widzisz nic nie wiesz o sporcie, w jaki sposob miesnie naturalnie zrobic i jak sie wyglada. W krotkich ubraniach, glowa by ci sie obracala na boki za babochlopem🤣. Czlowieku ty nawet w realu bys mnie nie zaczepil, po aucie bys stwierdzil, ze nie ten poziom. Nie, nie mam starego meza mamy oboje dobra prace. 

Gość Iza

No i widzisz bicu jak Ty się zachowujesz? Ktoś Co próbuje dać dobrą radę, wyciągnąć do Ciebie dłoń, a Ty co? 

Nie chcesz to nie musisz korzystać z żadnych rad. Wolisz siedzieć w domu niż wyjść do ludzi to siedź ale nie płacz, że nie możesz nikogo znalezc. 

A co by było jakbyś znalazł dziewczynę? Co jakby miała inne zdanie niż Ty? Co byś zrobił? Wzywał ją czy uderzył? 

Traktujesz ludzi jak śmieci. Wszyscy są źli tylko Ty dobry. Nie jesteś w stanie pojąć, że ktoś inny może mieć rację a nie Ty. 

Rób co chcesz to Twoje życie. Czas pokaże kto miał rację. Lata lecą. A Ty ciągle tkwisz w jednym i tum danym miejscu. 

Przemysl to chociaz. 

Pozdrawiam. 

Gość ania
2 minuty temu, Gość Wróżbita Maciej napisał:

Wyciągnij swoją owlosiona kule z majtek. Masz aż dwie.

inelektualista blysnal inteligencja. Krec, krec ta karuzela pamietaj za duzo to i swinia nie chce. 

Gość Bicku
1 minutę temu, Gość ania napisał:

Ja babochlop 🤣, obslinilbys sie jakbys zobaczyl. Takich jak ty to wiesz gdzie ja mam w du/pie. 

No to sporą musisz mieć tą düpe 😄

poza tym zdaje się,  że nie zrozumiałaś co miałem na myśli. 

nie wspominając że nie ślinię się do pierwszej lepszej dziuni. 

i masz rację że bym cie nie zaczepił, nie interesują mnie kobiety na twoim poziomie. 

Gość Babo
7 minut temu, Gość ania napisał:

inelektualista blysnal inteligencja. Krec, krec ta karuzela pamietaj za duzo to i swinia nie chce. 

Sama se skręć. 

Gość Bicku

W necie to każda Ania, Iza czy Grażyna jest miss World, jest bajecznie bogata i inteligentna.  

Nawet noxa jest szczupłą wysportowaną kobietą sukcesu.  

Beka z was 😄

Gość Iza

W necie to każda Ania, Iza czy Grażyna jest miss World, jest bajecznie bogata i inteligentna.  

Nawet noxa jest szczupłą wysportowaną kobietą sukcesu.  

Beka z was 😄

Ja nigdzie nie napisał, że jestem szczupła, bogata i wysportowana I to jest Twój problem bicu. Widzisz to co chcesz widzieć.

Ale to Twoje życie możesz z nim zrobić co chcesz.