Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicku

Nie rozbierajcie się polki nie pokazujcie swojej brzydoty mnie to razi jako 100% męskiego samca alfa

Polecane posty

Gość Gość

Co masz na myśli...🤔

Gość Bicku

Tylko faceci, na Was liczę.

Gość gość

niestety żyjąc w społeczeństwie trzeba się pogodzić z pewnymi niedogodnościami

Gość Bicku
10 minut temu, Agatkasratka napisał:

Ok

Ty wyglądasz jak szwedka a nie polka 

Gość Pasi-konik

...a !

Gość Gość

Przecież Ty nie jesteś sercem tylko cipą 🤣🤣🤣🤣

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Przecież Ty nie jesteś sercem tylko cipą 🤣🤣🤣🤣

Samcem* 

Gość Pasi-konik
5 minut temu, Gość Bicku napisał:

A dlaczego ???    Typowa niska farbowana blondynka z krzywymi nogami i plugawa jadaczka !OBRZYDLISTWO !

Gość Ala

To przykre, że masz takie zdanie o kobietach że swojego kraju. 

Gość Taka jedna
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Samcem* 

Dokładnie. Brzydki, biedny, parszywy. 

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość Pasi-konik napisał:

A dlaczego ???    Typowa niska farbowana blondynka z krzywymi nogami i plugawa jadaczka !OBRZYDLISTWO !

sam jesteś obrzydliwy 

17 minut temu, Agatkasratka napisał:

Ok

Gość Bicku

Agatka czepek ma piękny brzuszek i ciałko :classic_love:

Polki są ładne I szwrdki też są ładne tylko bardzo wysokie . Brzydkie są muzułmański I murzynki. Jeszcze ok są Rosjanin ukrainki  I te Bałkany bardzo ładne tajki też spoko one są bardzo male I chude . Niestety mimo że lubię meksykanki one są wyjątkowo szpetne chociaż nic do nich nie mam .

Teraz zmieniłam odcień blond naturalny mam ciemny blond w lato jasnieja do jasnego Ale farbuje żeby mieć cały czas jasne teraz mam bezowe I ciemne brwi . Też jestem na diecie waze 51 I pół kg chce schudnąć 3,5 albo 3 to nie jest dużo roboty . Xddd

Wczoraj wszyscy mówili że lepiej że przytylam bo mi urósł tyłek I cycki do normalnego rozmiaru Ale wolę I taknsvhudnac A najbardziej to gada moją przyjaciółką że mam.sie nie odchudzać która sama robi cycki I wydaje na to 18 k . I ja jej wtedy mówi że A Ty po co robisz cycki? I ona się już nie odzywa za każdym razem jej to mówię jak opowiadaniem o diecie A ona zaczyna że ja przecież jestem chuda i ona chciałaby tyle ważyć sama waży 45 kg xdddd

Gość Gość
15 minut temu, Gość Ala napisał:

To przykre, że masz takie zdanie o kobietach że swojego kraju. 

Przecież on kobiety na oczy nie widział. Siedzi tylko w swojej piwnicy 

Polki nie są brzydkie po urodzeniu dziecka brzydka Poprostu bo nie dbają już o nic tylko . Zresztą no rzęsy kosztują 200 zl co 3 tyg tipsy 100 też co około 3 brwi akurat są tanie to robię henne I farbuje włosy A no dużo osób ma przedłużanie to jest tu koszt kilku tysięcy to nie jest tak łatwo xd A zresztą też jest makijaż gdzie ja akurat nie umiem się pomalować za bardzo.a mocne makijaże mi nie pasują. Ostatnio kupiłam puder 1 raz w życiu i on mi się królował na twarzy dlatego będę używać mało tylko na jakieś wyjścia np na imprezy . W nieniach do powiek też głupio wyglądam A dostałam sporo kosmetyków od koleżanek bo one kupują nie sprawdzają potem im się nie podobają I oddają zaraz zrobię zdjęcie wszystkich kosmetyków co mi cały niektóre nowe w opakowaniach były.  Jeszcze dostałam wczoraj 2 torebki Ale u nich zostawiłam xd

Ty się lepiej nie rozbieraj bo jeszcze jakaś dzika locha Cię pomyli z knurem i wyrùcha 🤣🤣🤣🤣

Gość EOE
39 minut temu, Agatkasratka napisał:

(...) w lato jasnieja (...)

Latem, nie "w lato".

Zimą, nie "w zimę".

Etc.

Marsz do szkoły, AgatkoSratko, zamiast do drogerii po nową farbę ;)

Gość Bicku
15 minut temu, Anka napisał:

Ty się lepiej nie rozbieraj bo jeszcze jakaś dzika locha Cię pomyli z knurem i wyrùcha 🤣🤣🤣🤣

Ale masz ciekawe doświadczenia noxa... 

Gość Natalia

Nikt nie każe Ci zasłaniać twarzy , czemu my miałybyśmy się zasłaniać z powodu brzydoty 😉

Gość Brunhilda

Blondi czyli neandertale zawsze były głupie i brzydkie. Nic z tym nie zrobisz, bo albinizm to dziwactwo genetyczna, które utrzymało się u europejczyków z powodu epoki lodowcowej. Skora stara pomarszczona, rak skóry to poważne zagrożenie. A że blondynki są (raczej były) popularne wśród facetów to żadna nowość bo ci wybierali posłuszne kobiety, a głupiutkie blondi to akurat ideał posłusznej łatwej do zmanipulowania oślicy. Polki to niech się cieszą, że było u nas dużo żydów i tatarów, turków to przynajmniej nie wyglądają jak niemry czyli imperator z Gwiezdnych Wojen ala Merkel. Przynajmniej wyglądają trochę jak latynoski. Ale im większa blodni jest mentalnie z SS tym bardziej żyje bajkami o urodzie Polek. Ale z latynoskami itp nie mają żadnych szans, co pokazują wybiegi, konkursy piękności i wybory partnerek przez ludzi sukcesu. Jedynie popularność mają u dupowaty odrzut Anglików i Niemców (co ich Niemka nie chciała) i ubogich mężczyzn o ciemniejszej karnacji. Jaki target taka widać jakość produktu.